Vojak na poročni dan do solz ganil sestro: Prizori so takoj obkrožili svet!

Splet je znova obkrožil ganljiv video posnetek, v katerem je mlada nevesta na svoji poroki doživela nepričakovano.

Iz vojske se je predčasno vrnil njen brat - vse le zato, da bi lahko bil priča njenemu najlepšemu dnevu!

Mlada nevesta si niti v sanjah ni predstavljala, da bo med poroko doživela takšno presenečenje. Njen brat je bil namreč v vojski, dovoljenja za izhod pa žal ni dobil. No, tako je vsaj sprva mislila sestra.

Brat vojak si je močno prizadeval, da bi bil prisoten na poroki svoje sestre, zato je vztrajal tako dolgo, dokler mu nadrejeni niso dali prostega dne.

Izkoristil ga je za odhod na sestrino poroko, prizori, ki so jih tam posneli snemalci, pa govorijo zase. Poglejte si, kako ganljivo je bilo spoznanje neveste, da se bo njene poroke udeležil tudi brat iz vojske!
0
JeklenaPest
Pred 1 mesecem
Srečna na kvadrat.
Najboljši posnetki tedna
Brezplačno se naroči na Klip novice tedna in prejmi top posnetke na email naslov.
Nuša Derenda zapela skupaj s sinom: Njun nastop navdušuje Slovence!21-letna Naja s posnetkom razjokala Slovenijo: "Poslavljam se"10-letnica na talentu zapela svetovno uspešnico: Za nastop je dobila zlati gumb!Zareklo se mu je pred ženo: To je posnetek, ki se mu smeji Slovenija!Huda ura pri sosedih: Takšnemu neurju smo se izognili včeraj!Šok za očeta: Tako se je odzval, ko mu je žena povedala, da bosta imela trojčke!Pes ji je razmetal stanovanje: Tako se je odzval, ko ga je lastnica okregala!Na talentu je zapela kot Whitney Houston: Brez besed je ostal še Simon Cowell!Robert Roškar obiskal slovenskega duhovnika: Do solz te bosta nasmejala!Mislil je, da mu pod oknom pojejo golobi: To je prizor, ki mu je bil priča!Šok za žensko voznico: Na avtocesti se ni mogla ustaviti, odpovedale so ji zavoreČuki pripravili čudovit video posnetek: Zapeli so 20 let staro uspešnico!Zmago Jelinčič zapustil sejo: "Takšnih bedastoč enostavno ne mislim poslušati!"14-letnik na odru odpihnil sodnike: Zapel je znano uspešnico iz leta 1968Izjava poslanke Violete Tomič, ki se ji danes smeji vsa SlovenijaTilen Artač udaril z novo parodijo: Priredil je znano slovensko uspešnico!Tako se je odzval nemški ovčar, ko je spoznal, da ga peljejo k veterinarjuGanljivo slovo od policijskega kužka: Zanj je skrbel slovenski policist!VIDEO: Grozljiv posnetek plazu na Norveškem: Hiše je odneslo v morje!VIDEO: Prelet ameriških reaktivcev v Sloveniji za zmago nad virusomMali tjulenj se je zapletel v mrežo: Poglej, kako se je zahvalil reševalcem!Grozljiv posnetek iz New Yorka: Policisti zapeljali v množico protestnikov!Najstnik navdušil sodnike na talentu: Zapel je kot Ed Sheeran!Lastniku med sajenjem rož na pomoč priskočil kuža: Poglej, kako mu je pomagal!V šovu The Voice je zapel pesem "Jealous": Z glasom je odpihnil sodnike!