Vojak na poročni dan do solz ganil sestro: Prizori so takoj obkrožili svet!

Splet je znova obkrožil ganljiv video posnetek, v katerem je mlada nevesta na svoji poroki doživela nepričakovano.

Iz vojske se je predčasno vrnil njen brat - vse le zato, da bi lahko bil priča njenemu najlepšemu dnevu!

Mlada nevesta si niti v sanjah ni predstavljala, da bo med poroko doživela takšno presenečenje. Njen brat je bil namreč v vojski, dovoljenja za izhod pa žal ni dobil. No, tako je vsaj sprva mislila sestra.

Brat vojak si je močno prizadeval, da bi bil prisoten na poroki svoje sestre, zato je vztrajal tako dolgo, dokler mu nadrejeni niso dali prostega dne.

Izkoristil ga je za odhod na sestrino poroko, prizori, ki so jih tam posneli snemalci, pa govorijo zase. Poglejte si, kako ganljivo je bilo spoznanje neveste, da se bo njene poroke udeležil tudi brat iz vojske!
0
JeklenaPest
Pred 1 tednom
Srečna na kvadrat.
Najboljši posnetki tedna
Brezplačno se naroči na Klip novice tedna in prejmi top posnetke na email naslov.
Sebi je znižal, zaposlenim pa zvišal plačo: Hvaležni delavci so ga ganili do solz!VIDEO: Luka Basi udaril z novim hitom "Meta", pesem je že prava uspešnicaVIDEO: Prizor sredi gozda navdušil Slovence! Poglej, kaj je posnela kameraKolesar prevozil rdečo luč in zadel pešca: Ne boste verjeli, kaj je storil zatemSimpatična 4-letna deklica prevzela splet: Tako je z očetom pela pesem "Señorita"Buldog z reakcijo nasmejal splet: Tako se je odzval, ko je bila igralka v težavah!Modrijani zapeli svojo prvo pesem "Daleč je dom", nastop prevzel SlovenceTakšnega igranja na kitaro še niste videli! Na talentu je sezul sodnikeVIDEO: Posnetek gasilcev, ki je danes zgrozil Slovenijo: To so posneli na avtocesti!Malčka na ulici ganila svet: To sta storila, ko sta se po dolgem času videla!Psička v bolečinah čakala na cesti, nato so ji dobri ljudje rešili življenjeSMEH: Pred vozilom je stopil na cesto, nato hitro dobil poučno lekcijoVIDEO: Jezni tovornjakar s posnetkom obkroža Slovenijo: Tako se vozijo politiki!VIDEO: Tovornjakar šokiral Hrvaško: Grozljivo prehitevanje so posnele kamere!Na odru talenta očarala sodnike: 12-letna deklica iz Senegala senzacija na spletu!Žejnemu pasavcu pomagal tovornjakar, posnetek je senzacija na spletuBlagajničarka iz Srbije roparju dala vetra, ko jo je napadel z izvijačemNekdo jim je kradel zelenjavo z vrta: Kar je posnela kamera, je nasmejalo svet!Hodil je sredi ceste, ko ga je zadel voznik: Poglej, kaj je zatem storil kuža!VIDEO: Drama na tekmi v Stožicah: Slovenija po preobratu do zmage nad IzraelomVIDEO: Prihod nevihte v Puli, oblaki so izgledali kot pošastVIDEO: Mestni redar v Piranu stekel v ogenj, da bi 14-letniku rešil življenjeNa avtocesti se je vozil kar s formulo, policisti zdaj iščejo voznika10-letna deklica prevzela sodnike: Njen glas ti pokonci dvigne kocine!VIDEO: Jezna veganka toži sosede, ker na žaru pečejo meso