Vojak se je pred božičem prikradel v hišo, družini je ob prizoru zastal dih

Božič je tisti čas leta, ko se družine znova zberejo na enem mestu, da bi skupaj praznovali čudovite praznike. Žal pa tudi ob teh praznikih mnogi člani družine manjkajo, saj imajo številne obveznosti v službah.

Takšni so tudi vojaki, ki na misijah svoje delo opravljajo na tisoče kilometrov stran.

Tudi Mike Ciuffoletti je mislil, da bo božič preživel v vojski, a se je kljub temu uspel dogovoriti, da ta čas preživi doma. Svoji družini ni nič povedal, saj si je želel, da bi njegov obisk bil presenečenje.

Tik pred božičem se je odpravil do svoje rojstne hiše, nato pa vstopil. Družini se niti sanjalo ni, kakšno presenečenje jih čaka!

Ko je vstopil v kuhinjo, se je mami skorajda zmešalo od veselja, brez kančka dvoma pa lahko trdimo, da je to bilo najboljše darilo, ki ga je prejela za božič. Še en dokaz, da so najboljša darila tista, ki se jih ne da kupiti!
Trenutni članek je brez komentarja.
Te je dovolj v hlačah, da postaneš prvi komentator? 😆
Najboljši posnetki tedna
Brezplačno se naroči na Klip novice tedna in prejmi top posnetke na email naslov.
Pozor, prihaja toča! Rdeči alarm prižgan za polovico državeTudi vi česen že vse življenje lupite narobe? To je preprost način, ki navdušujeSMEH: Takšno lekcijo je oče dal svoji hčerki, ker nosi prekratke hlačeVIDEO: Izjemen trik, kako brez kovancev odklenete nakupovalni vozičekVIDEO: Slovenski vozniki poskrbeli za grozljivko, to so počeli na avtocestiVIDEO: Na hrvaškem kavo naročili po angleško, dejanje natakarja šokiraloMed pohodom naletel na medvedko z mladički: Srce mu je padlo v hlače!Simon med petjem ustavil 12-letno deklico, nato je dvorano dvignila na nogeVIDEO: Prihaja huda ura! Spet rdeči alarm, Sloveniji grozi debela točaDih jemajoč posnetek Mihe Deželaka, ob katerem boste od sreče zajokaliVIDEO: Nika Zorjan in Isaac Palma navdušila: To je njuna nova pesem "Ola Ola"Mati senzacija na spletu! Tako je v zadnjem trenutku rešila svojega otroka VIDEO: To je izgubljena pesem Freddieja Mercuryja, ki je še niste slišaliNevesta je mislila, da je poročni ples uničen! Ne boste verjeli, kaj je doživela zatemSkozi okno je metal smeti, nato je sledila lekcija! Poglejte, kaj se je zgodiloVIDEO: Invazija komarjev na Hrvaškem, ljudje ne morejo niti iz hišVIDEO: Medvedka z mladički prišla do bazena, prizor so posneli na kameroVIDEO: Grozljivka na letalu iz Kosova: Takšne turbulence še niste videli!SMEH: Mati na spletu prava senzacija! To je počela, da ne bi prebudila otrokaMoški v baru poskrbel za pravico: Tako je med begom ustavil roparja!VIDEO: To so posledice včerajšnjega neurja, ki je prizadelo SlovenijoVIDEO: Saša Lendero prevzema z novo pesmijo! Tako je zapela z Domenom KumerjemSMEH: Tako si je sodnik med prekrškom privoščil nogometašaTo se zgodi z majhno meduzo, ko ta zaplava v zračni obročMalčku se je med dirko pokvaril motor, s svojo potezo je navdušil svet