Vojak z brazgotinami pozdravi 5-letno deklico, njen odziv je vse spravil v jok

Po 13. letih služenja v vojski se je življenje Simona Browna spremenilo v sekundi. Leta 2006 je bil na misiji, ko je moral rešiti šest svojih prijateljev, ki so jih napadli drugi vojaki. Ko so vsi skupaj bežali iz prizorišča, je Simona v glavo zadel ostrostrelec.

Čudežno je preživel, a izgubil vid na eno oko. Zapustil je vojsko, med tem pa prestal kar 25 operacij, pri katerih so mu rekonstruirali obraz, dobil je tudi protetično oko.

Petletna deklica po imenu Temperance Pattinson se že nekaj časa ukvarja s prostovoljstvom, kjer pomaga vojakom. A nobenega izmed njih še ni spoznala v živo. Prav zato so se pri društvu Help for Heroes odlčili, da bodo vojaka Simona predstavili deklici Temperance.

Ko sta se srečala in opravila pogovor, je deklica s svojim odzivom milijone ljudi širom sveta spravila v jok. Vojaka se zaradi njegovega videza ni prav nič bala, vse skupaj pa je sprejela z velikim razumevanjem.

Oglejte si video posnetek, ki govori zase!
Trenutni članek je brez komentarja.
Te je dovolj v hlačah, da postaneš prvi komentator? 😆
Najboljši posnetki tedna
Brezplačno se naroči na Klip novice tedna in prejmi top posnetke na email naslov.
VIDEO: Denis Avdić uničil Korošico, v studiu se je skoraj zjokalaVIDEO: Denise Dame zakuhala škandal, tako je ponorela v Cankarjevem domuUstavil se je ob vroči novinarki. Ne boste verjeli, kaj ji je storil!Kaj se v resnici skriva pod značko Škode na pokrovu motorja?To je pri nas dedek storil svoji vnukinji! Posnetek je šokiral Slovenijo...SMEH: Pici in Pero nasmejala Slovence. Tako se žensk loti Pero!Poljak je skozi okno metal smeti. Poglejte si, kakšno lekcijo mu je dal voznik!Ribič je v morskega psa zaril nož! Ne boste verjeli, kaj se je zgodilo zatem...VIDEO: To je prizor s slovenske avtoceste, ki je danes zgrozil voznikeVIDEO: 13-letnik na nogometni tekmi pokazal, kaj pomeni fair play!VIDEO: Našli so psičko Mišo, ki jo je iskala vsa Slovenija!VIDEO: Voznik Golfa z vožnjo šokiral Slovence, tako je vozil pri DomžalahHotel je mimo tovornjakov, nato pa hladen tuš! Poglejte si, kaj so mu naredili...NORO: Potapljač je plaval v morju. Ko se potopi, ti ob prizoru zastane dih!GANLJIVO: Zvonik na nizozemski cerkvi po smrti Aviciija igral njegove pesmiVIDEO: Bo Slovenija izginila? To je posnetek svetnika, ki obkroža državo!Duhovnik na talentu razjokal občinstvo, sodnikom je pokonci dvignil kocineTo je najbolj preprosta past za miši. Oglejte si, kaj morate storiti!VIDEO: Tako je Dončić osmešil najboljšega blokerja v španski ligiNa polju je zagledal na tisoče nepremičnih ljudi. Stopil je bližje, nato pa šok!Konj je deklico vrgel v lužo, nato je pokazal razlog za svoje dejanjeIz reaktivca je snemal pristanek na letalonosilki. Bi se peljali z njim?Se tudi vam ponoči polni prenosnik? Ta posnetek vam bo dal misliti!80-letnik se je sprehaja s 25-letno punco. Poglejte si reakcije mimoidočih!VIDEO: Mladi mož senzacija med najstniki, tako je zasenčil Pahorja