Vokalna skupina Pentatonix znova navdušila: Tako so zapeli pesem "Shallow"

Akustična glasbena skupina Pentatonix širom sveta beleži mnoge uspehe. Glasbo ustvarjajo brez glasbenih instrumentov, tokrat pa so na spletu objavili prav posebno izvedbo pesmi, ki še vedno velja za svetovno uspešnico.

Zapeli so pesem "Shallow", pod katero sta se podpisala Lady Gaga in Bradley Cooper!

Člani skupine Pentatonix - sestavljajo jo Scott Hoying, Mitch Grassi, Kirstin Maldonado, Kevin Olusola in Matt Sallee - so tokrat na spletu objavili čisto svež video posnetek, v katerem so se lotili vsem znane svetovne uspešnice "Shallow".


PTXofficial, Youtube
Omenjena pesem je mnogo uspehov požela tudi na račun filma "A Star Is Born" (Zvezda je rojena).

V pičlem dnevu so s svojim video posnetkom člani skupine Pentatonix nabrali že krepko čez pol milijona ogledov, s svojim petjem pa bodo brez dvoma navdušili tudi vas.

Prisluhnite, kako so zapeli uspešnico "Shallow", pod katero sta se podpisala Lady Gaga in filmski igralec Bradley Cooper!
1
Klip.si
Pred 3 tedni
@JeklenaPest: Avi Kaplan je že leta 2017 zapustil skupino, zamenjal ga je Matt Sallee. Avi je obenem krenil na samostojno glasbeno pot, pred kratkim pa izdal pesem "Change on the Rise".
0
JeklenaPest
Pred 3 tedni
Pentatonix je kultna skupina že nekaj časa. A tukaj ne vidim Avija Kaplana, basista s kapo. Le kam jo je spet zmeknil...?
Najboljši posnetki tedna
Brezplačno se naroči na Klip novice tedna in prejmi top posnetke na email naslov.
Pozor, prihaja toča! Rdeči alarm prižgan za polovico državeTudi vi česen že vse življenje lupite narobe? To je preprost način, ki navdušujeSMEH: Takšno lekcijo je oče dal svoji hčerki, ker nosi prekratke hlačeVIDEO: Izjemen trik, kako brez kovancev odklenete nakupovalni vozičekVIDEO: Slovenski vozniki poskrbeli za grozljivko, to so počeli na avtocestiVIDEO: Na hrvaškem kavo naročili po angleško, dejanje natakarja šokiraloMed pohodom naletel na medvedko z mladički: Srce mu je padlo v hlače!Simon med petjem ustavil 12-letno deklico, nato je dvorano dvignila na nogeVIDEO: Prihaja huda ura! Spet rdeči alarm, Sloveniji grozi debela točaDih jemajoč posnetek Mihe Deželaka, ob katerem boste od sreče zajokaliVIDEO: Nika Zorjan in Isaac Palma navdušila: To je njuna nova pesem "Ola Ola"Mati senzacija na spletu! Tako je v zadnjem trenutku rešila svojega otroka VIDEO: To je izgubljena pesem Freddieja Mercuryja, ki je še niste slišaliNevesta je mislila, da je poročni ples uničen! Ne boste verjeli, kaj je doživela zatemSkozi okno je metal smeti, nato je sledila lekcija! Poglejte, kaj se je zgodiloVIDEO: Invazija komarjev na Hrvaškem, ljudje ne morejo niti iz hišVIDEO: Medvedka z mladički prišla do bazena, prizor so posneli na kameroVIDEO: Grozljivka na letalu iz Kosova: Takšne turbulence še niste videli!SMEH: Mati na spletu prava senzacija! To je počela, da ne bi prebudila otrokaMoški v baru poskrbel za pravico: Tako je med begom ustavil roparja!VIDEO: To so posledice včerajšnjega neurja, ki je prizadelo SlovenijoVIDEO: Saša Lendero prevzema z novo pesmijo! Tako je zapela z Domenom KumerjemSMEH: Tako si je sodnik med prekrškom privoščil nogometašaTo se zgodi z majhno meduzo, ko ta zaplava v zračni obročMalčku se je med dirko pokvaril motor, s svojo potezo je navdušil svet