Voznica avtobusa šolarju rešila življenje! Poglejte si, kaj je storila...

Iz Združenih držav Amerike prihajajo prizori, ki jih je posnela varnostna kamera v šolskem avtobusu. Tam imajo malce drugačna pravila, kot jih imamo mi.

Ko se šolski avtobus zaustavi, se morajo za njim in pred njim zaustaviti tudi vsa ostala vozila. Le tako lahko šolarji varno izstopijo iz avtobusa in ob tem prečkajo cesto.

Za varnost malčkov se ni zmenil eden izmed voznikov, ki je po cesti peljal naprej kljub dejstvu, da je pred njim bil zaustavljen avtobus. Kamera je v njem posnela hitro reakcijo voznice, s katero je šolarju po vsej verjetnosti rešila življenje.

Otrok je hotel izstopiti iz avtobusa, zbrana voznica pa je v istem trenutku opazila. da mimo njih z veliko hitrostjo pelje drugo vozilo.

Šolarja je hitro potegnila h sebi, s svojim posredovanjem pa požela mnoge pohvale širom sveta. Poglejte si, kako je šolarju rešila življenje pred prehitrim voznikom!
0
JeklenaPest
Pred 1 mesecem
Voznica je avto, ki je pičil mimo, videla v špeglu. Se pa na tem primeru lepo vidi angleški kretenizem in trma, ko se v letu 2019 še vedno vozijo po levi. Če bi se po desni bi bil izstop iz busa speljan direkt na pločnik, ne pa na prometni pas ceste. Se sprašujem, kako neki to zgleda, ko avtobus tako zapušča ene 30 ali 40 potnikov...?
1
Brane Kacjan
Pred 1 mesecem
Ta avtobus je narejeni za vožnjo po desni strani ceste, Angleži pa vozijo po levi strani ceste?
Najboljši posnetki tedna
Brezplačno se naroči na Klip novice tedna in prejmi top posnetke na email naslov.
VIDEO: Tako sta si v lase skočila Zoran Janković in Zmago Jelinčič!Kamere posnele komedijo: Ne boste verjeli, kje je parkirala!Medicinska sestra šokirala z resnico o smrtonosnem virusu iz KitajskeVoznik na Madžarskem posnel prizor, ki jemlje sapo: Tega ne vidiš vsak dan!Papiga iz Splita poskrbela za smeh: Takšne vragolije počenja ob 6. uri zjutraj!Nastop, ki je Hrvaško dvignil na noge: 20-letni Filip zapel z angelskim glasom!VIDEO: Posnetek z gorenjske avtoceste: Tako se je prevrnil voznik kombija!Nov šok za Avstralijo po požarih: Prizadele so jih poplave, toča in oblaki prahu!SMEH: Privoščili so si Karla Erjavca: Prisluhni, kaj bo počel zdaj!Babica na talentu obnorela sodnike: Dokazala je, da so leta samo številka!VIDEO: Slovenec zapel kot Zdravko Čolić: Njegov nastop te bo navdušil!Klemen Slakonja oponašal petje Jana Plestenjaka: Smeha ni manjkalo!Nastop, ki je navdušil Slovence: Tako so zaigrali in zapeli dve svoji pesmi!2-letni deček zmagovalec španskega talenta: Njegov nastop te bo navdušil!Voznik tovornjaka zgrožen: To je na avtocesti počel idiot pred mano!Ott Tanak doživel grozljivo nesrečo na WRC reliju v Monte CarluVoznik tovornjaka poskrbel za šok: Zapeljal je naravnost v helikopter!Kamera v policijskem vozilu posnela šok: Trčil je v stoječ tovornjak!Kužka so mučili in ga zapustili kot smet: Zdaj je končno našel ljubezen!Vodna tromba na Ferskih otokih, posnetek ti vzame sapoSramežljiva najstnica v šovu The Voice Kids zapela pesem Lady GagaKolesarka posnela prizor, ki lomi srce: Lastniki so ob cesti odvrgli kužka!Turčijo prizadel uničujoč potres, splet obkrožili grozljivi posnetkiGrozljivka iz Rusije: Pešci so se za las izognili tragičnemu koncu!Snežni metež v Kanadi: Tako je sneg v 24 urah prekril hišo!