Voznica avtobusa šolarju rešila življenje! Poglejte si, kaj je storila...

Iz Združenih držav Amerike prihajajo prizori, ki jih je posnela varnostna kamera v šolskem avtobusu. Tam imajo malce drugačna pravila, kot jih imamo mi.

Ko se šolski avtobus zaustavi, se morajo za njim in pred njim zaustaviti tudi vsa ostala vozila. Le tako lahko šolarji varno izstopijo iz avtobusa in ob tem prečkajo cesto.

Za varnost malčkov se ni zmenil eden izmed voznikov, ki je po cesti peljal naprej kljub dejstvu, da je pred njim bil zaustavljen avtobus. Kamera je v njem posnela hitro reakcijo voznice, s katero je šolarju po vsej verjetnosti rešila življenje.

Otrok je hotel izstopiti iz avtobusa, zbrana voznica pa je v istem trenutku opazila. da mimo njih z veliko hitrostjo pelje drugo vozilo.

Šolarja je hitro potegnila h sebi, s svojim posredovanjem pa požela mnoge pohvale širom sveta. Poglejte si, kako je šolarju rešila življenje pred prehitrim voznikom!
0
JeklenaPest
Pred 9 tedni
Voznica je avto, ki je pičil mimo, videla v špeglu. Se pa na tem primeru lepo vidi angleški kretenizem in trma, ko se v letu 2019 še vedno vozijo po levi. Če bi se po desni bi bil izstop iz busa speljan direkt na pločnik, ne pa na prometni pas ceste. Se sprašujem, kako neki to zgleda, ko avtobus tako zapušča ene 30 ali 40 potnikov...?
1
Brane Kacjan
Pred 9 tedni
Ta avtobus je narejeni za vožnjo po desni strani ceste, Angleži pa vozijo po levi strani ceste?
Najboljši posnetki tedna
Brezplačno se naroči na Klip novice tedna in prejmi top posnetke na email naslov.
Z motorjem se je ustavila na avtocesti: Poglej si, kaj je storil tovornjakar!VIDEO: Grozljiv posnetek trčenja na Hrvaškem: V cestninsko postajo s 150 km/hSMEH: Američana je žena učila bosanskega jezika: Tako ga je potegnila za nos!VIDEO: Grozljivka na štajerski avtocesti: Tak prizor sta posnela med vožnjo!Kužku je pokazala fotografijo: Ker je storil zatem, ti bo takoj ogrelo srce!VIDEO: Takšno reklamo nam delajo tujci: Posnetek naše dežele jemlje sapo!Med dostavo paketa je naletel na kači: Kar je storil, je nasmejalo mnoge!SMEH: Dedek iz Prlekije nasmejal Slovence: "Tako se delajo grdi otroci!"VIDEO: Grozljivka iz Grčije in Italije: Zadela jih je toča, velika kot pomaranča!V gozdu je hodil za medvedom, nato ga je brcnil! Neumnost je takoj obžalovalSMEH: Kravi je rekel, naj se vrne na pašnik! Poglej, kako ga je ubogalaNastop, ki gane: Tako je Freddie Mercury 34 let nazaj zapel in osvojil ves svetSlovenski voditelj jo je zakuhal: To je storil, ko sta mu pomagala iz morjaSMEH: Očka nasmejal ves splet! Tako je hčerko prelisičil, da je nehala jokatiSMEH: Na letališču so mu hoteli zaračunati 100€: Ne boste verjeli, kaj je storil!VIDEO: Hud požar v Zrćah: To so grozljivi prizori, ki so jih posneli turisti!VIDEO: Slovenec sredi Tivolija iztegnil roko: Ne boš verjel, kaj se zgodi zatem!VIDEO: Papiga Kaja znova navdušila: Tako je tokrat igrala štiri v vrsto!VIDEO: Kingstoni preuredili svojo uspešnico: Parodija je nasmejala Slovence!12-letnik prevzel sodnike na talentu: Za svoj nastop je prejel zlati gumb!VIDEO: Prizor kot iz filma: Obalna straža zajela podmornico za tihotapljenje!Pevka podrla Guinnessov rekord: Tako nizkega tona še niste slišali!Kuža v cerkvi ukradel vso pozornost: Poglej si, kako se je odzval duhovnik!Nadzorna kamera posnela grozljivko: Sredi noči je eksplodirala KFC restavracija!VIDEO: Posnetek Slovenca uspešnica na spletu: Tako je opravil "bottle cap challenge"