Voznica avtobusa šolarju rešila življenje! Poglejte si, kaj je storila...

Iz Združenih držav Amerike prihajajo prizori, ki jih je posnela varnostna kamera v šolskem avtobusu. Tam imajo malce drugačna pravila, kot jih imamo mi.

Ko se šolski avtobus zaustavi, se morajo za njim in pred njim zaustaviti tudi vsa ostala vozila. Le tako lahko šolarji varno izstopijo iz avtobusa in ob tem prečkajo cesto.

Za varnost malčkov se ni zmenil eden izmed voznikov, ki je po cesti peljal naprej kljub dejstvu, da je pred njim bil zaustavljen avtobus. Kamera je v njem posnela hitro reakcijo voznice, s katero je šolarju po vsej verjetnosti rešila življenje.

Otrok je hotel izstopiti iz avtobusa, zbrana voznica pa je v istem trenutku opazila. da mimo njih z veliko hitrostjo pelje drugo vozilo.

Šolarja je hitro potegnila h sebi, s svojim posredovanjem pa požela mnoge pohvale širom sveta. Poglejte si, kako je šolarju rešila življenje pred prehitrim voznikom!
0
JeklenaPest
Pred 1 tednom
Voznica je avto, ki je pičil mimo, videla v špeglu. Se pa na tem primeru lepo vidi angleški kretenizem in trma, ko se v letu 2019 še vedno vozijo po levi. Če bi se po desni bi bil izstop iz busa speljan direkt na pločnik, ne pa na prometni pas ceste. Se sprašujem, kako neki to zgleda, ko avtobus tako zapušča ene 30 ali 40 potnikov...?
1
Brane Kacjan
Pred 1 tednom
Ta avtobus je narejeni za vožnjo po desni strani ceste, Angleži pa vozijo po levi strani ceste?
Najboljši posnetki tedna
Brezplačno se naroči na Klip novice tedna in prejmi top posnetke na email naslov.
VIDEO: Luka Sešek zapel pesem Zale in Gašperja! Z nastopom je navdušil mnoge...VIDEO: Slovenca v gozdu srečala medveda: Klicala sta ga in mu žvižgala...VIDEO: Drama na nacionalki! Kandidat omedlel med prenosom v živo...VIDEO: Med vožnjo ostala brez besed! Pot so ji prekrižali medvedji mladički...VIDEO: Ganljiva poroka Tjaše in Uroša! Poročne trenutke so ujele kamere...SMEH: Tako se na cestah obnašamo Slovenci: "Prometni predpisi so samo za šibke!"VIDEO: Starša sta jo ganila do solz! To je presenečenje, ki mu je bila priča hčerkaVIDEO: Odličen rezultat Zale in Gašperja! Zmago na Evroviziji 2019 slavila NizozemskaVIDEO: Kakšna enajstmetrovka!? Takega zadetka v Sloveniji še niste videli...Pet moških je zapelo med čudovitimi gorami, s posnetkom so prevzeli ves svetVIDEO: Kjer je volja, tam je pot! To je posnetek, ki obkroža socialna omrežja...VIDEO: Poglejte, kakšno ganljivo pesem je oče napisal pokojnemu Viljemu JulijanuVIDEO: Zapeljal je naravnost pred gasilce, trčenju se niso mogli izognitiVIDEO: Zapeli so pesem Zale in Gašperja! Tako se sliši njihova izvedba "Sebi"...VIDEO: Ženi je čez obraz prilepil depilacijski trak! Zanj se ni končalo dobro...VIDEO: Najbolj nenavadni finalisti Evrovizije 2019! Islandija vas bo šokirala...VIDEO: Imamo že zmagovalko Evrovizije 2019? To je država, ki ji kaže najbolje...VIDEO: Arnold Schwarzenegger doživel šok! Z vso silo ga je brcnil v hrbet...VIDEO: Ne boste verjeli, kaj so storili z avtomobilom SlovencaVIDEO: Deklica je hotela kupiti drago ogrlico! Posnetek te bo ganil do solz...Lisica se je pretihotapila do kurnika! Tako je kuža kokoškam rešil življenje...VIDEO: Otroci iz Slovenije zapeli "Hallelujah", njihov nastop je balzam za dušoSimon je prekinil njegov nastop! Kar je storil na koncu, je razjokalo mnoge...VIDEO: Poljakinje iz Evrovizije navdušile: Tako so zapele uspešnico Metallice!VIDEO: Kamere posnele grozljiv prizor: Tako se je porušil jez na jezeru Dunlap!