Voznica zahtevala vračilo denarja: Lekcijo delavca si bo za vedno zapomnila!

Splet je v teh dneh obkrožil video posnetek, v katerem je delavec poskrbel za poučno lekcijo. Ta je na vozilo ene izmed strank namestil zadnje vetrobransko steklo, a lastnica z delom ni bila zadovoljna.

Prav zato se je vrnila, od delavca pa zahtevala vračilo denarja v celoti!

Delavec je njeno reklamacijo sprejel, četudi je bilo vetrobransko steklo nameščeno strokovno, delo pa opravljeno tako, kot se spodobi. Lastnici je vrnil celoten znesek, kmalu zatem pa pravico vzel v svoje roke.

Z lesenim kolom je hitro poskrbel, da je zadnja stran vozila lastnice znova ostala brez vetrobranskega stekla!

Voznica je namreč mislila, da bo njegovo opravljeno delo s takšnim izsiljevanjem brezplačno, a se je še kako motila. Poglejte si, kako je delavec pravico vzel v svoje roke in poskrbel, da je ženska dobila poučno lekcijo!
1
JeklenaPest
Pred 1 tednom
Če bi to naredil pri nas bi sitni babi na koncu moral plačevati rento. Za duševne bolečine...
Najboljši posnetki tedna
Brezplačno se naroči na Klip novice tedna in prejmi top posnetke na email naslov.
Sebi je znižal, zaposlenim pa zvišal plačo: Hvaležni delavci so ga ganili do solz!VIDEO: Luka Basi udaril z novim hitom "Meta", pesem je že prava uspešnicaVIDEO: Prizor sredi gozda navdušil Slovence! Poglej, kaj je posnela kameraKolesar prevozil rdečo luč in zadel pešca: Ne boste verjeli, kaj je storil zatemSimpatična 4-letna deklica prevzela splet: Tako je z očetom pela pesem "Señorita"Buldog z reakcijo nasmejal splet: Tako se je odzval, ko je bila igralka v težavah!Modrijani zapeli svojo prvo pesem "Daleč je dom", nastop prevzel SlovenceTakšnega igranja na kitaro še niste videli! Na talentu je sezul sodnikeVIDEO: Posnetek gasilcev, ki je danes zgrozil Slovenijo: To so posneli na avtocesti!Malčka na ulici ganila svet: To sta storila, ko sta se po dolgem času videla!Psička v bolečinah čakala na cesti, nato so ji dobri ljudje rešili življenjeSMEH: Pred vozilom je stopil na cesto, nato hitro dobil poučno lekcijoVIDEO: Jezni tovornjakar s posnetkom obkroža Slovenijo: Tako se vozijo politiki!VIDEO: Tovornjakar šokiral Hrvaško: Grozljivo prehitevanje so posnele kamere!Na odru talenta očarala sodnike: 12-letna deklica iz Senegala senzacija na spletu!Žejnemu pasavcu pomagal tovornjakar, posnetek je senzacija na spletuBlagajničarka iz Srbije roparju dala vetra, ko jo je napadel z izvijačemHodil je sredi ceste, ko ga je zadel voznik: Poglej, kaj je zatem storil kuža!Nekdo jim je kradel zelenjavo z vrta: Kar je posnela kamera, je nasmejalo svet!VIDEO: Drama na tekmi v Stožicah: Slovenija po preobratu do zmage nad IzraelomVIDEO: Prihod nevihte v Puli, oblaki so izgledali kot pošastVIDEO: Mestni redar v Piranu stekel v ogenj, da bi 14-letniku rešil življenjeNa avtocesti se je vozil kar s formulo, policisti zdaj iščejo voznika10-letna deklica prevzela sodnike: Njen glas ti pokonci dvigne kocine!Kakšen šok za voznika: Pred policistom zaradi avtovleke končal na strehi