Voznik avtobusa je zgrabil slepega moškega! Ni si mislil, da ga nekdo snema...

Ko so Genu Hubbardu prvič postavili doagnozo sladkorne bolezni, so mu zdravniki dali jasno vedeti, da se lahko mnoge stvari drastično spremenijo.

Gane se je moral navaditi na spremljanje ravni sladkorja v krvi, a se je moral tudi sprijazniti z dejstvom, da ga lahko nekega dne telo izda.

Na žalost je sladkorna bolezen Gonu ukradla vid. Kljub vsemu mu to ne predstavlja velike ovire. Četudi je oslepel že več kot 20 let nazaj, še vedno opravlja mnoga dela, potuje z javnim prevozom ter čivi zdrav in samostojen življenjski slog. Za navigacijo se Gene opira na svoje spomine iz preteklosti, posebne zemljevide in poti.

A ko so pri enem izmed avtobusnih postajališč začeli z obnovo, Gene ni mogel videti vseh preprek, ki so mu stale na poti. Prav zato ge je nekega dne voznik avtobusa ustavil na postajališču, nato pa vstal s svojega vozniškega sedeža in Genu ponudil pomoč.

Prijel ga je za roko, nato pa odpeljal na drugo stran ceste, kjer je nadaljevanje poti Gane že poznal.

To pa je voznik avtobusa, ki si zasluži naše spoštovanje. Bravo za tako čudovito gesto, ki je slepemu Genu zagotovo polepšala dan!
0
JeklenaPest
Pred 7 dnevi
Dobro je on vedel, da se ga snema, dobro. Zakaj pa bi sicer bila kamera na tej poziciji nad njegovo glavo???
Najboljši posnetki tedna
Brezplačno se naroči na Klip novice tedna in prejmi top posnetke na email naslov.
VIDEO: Kanadska popotnika obiskala Slovenijo, njun posnetek ti vzame sapoVIDEO: Jezni tovornjakar obkroža Slovenijo, to ga jezi na naših avtocestahVIDEO: Tako so do solz ganili medicinsko sestro, ki skrbi za bolne novorojenčkeVIDEO: Šok za reševalce med včerajšnjo nesrečo! To je za njimi počel BMW voznik...VIDEO: Na Bledu pobirala denar za gluhoneme. Tako ju je razkrinkal Slovenec!Očka je pestoval svojega otroka. Tako je haski ob njem očaral ves splet!Njegovi ozki hiši so se vsi smejali! Ko so videli notranjost, so utihnili...Na spletu eksplodirala reklama o nezemljanu, ki so jo posneli v Ljubljani!VIDEO: Reklama švicarske policije obkroža svet, sporočilo vas bo zgroziloSestavil je preprosto orodje za kopanje lukenj. Poglejte si, kako deluje!Žena je za vikend odšla iz mesta! Ko se vrne, jo skrivnost moža spravi v solze...Kmet navdušil s svojim načinom rezanja drv! Bi tudi tebi prišlo prav?Debelušček za nos potegnil mišičnjake! Poglejte si, kaj je počel ob njih...VIDEO: Izjemna poteza dirkača pri Moto2, med padcem je zajahal motorBrezdomec je imel samo eno željo! Poglejte si, kako mu jo je uresničil neznanecDeklica je mahala tujcem na tekočih stopnicah, odzivi so presenetili celo očetaVIDEO: Prizor z avtoceste v Italiji obkroža svet! Tako so natovorili avtomobil...Moški je svoje vozilo zaustavil ob počasni babici. Poglejte si, kaj je storil!Kužki so se postavili ob ograji, s svojim početjem so internetu stopili srceKuža je mislil, da se deklica utaplja! Poglejte si, kako se je lotil reševanja...Ustavila se je ob konju. Tako je navdušil vse, ko je zaslišal pesem iz radia!Mucka majhnemu otroku stopila v bran! Tako ga je varovala pred varuško...SMEH: Rus na plaži osvajal zapeljivi Srbkinji, nato se je pojavila njegova ženaMoški so na odru začeli peti. Ko prikažejo še svoj ples, obnorijo občinstvo!VIDEO: To so posnetki grozljivke v Italiji, ko se je zrušil avtocestni nadvoz