Voznik avtobusa je zgrabil slepega moškega! Ni si mislil, da ga nekdo snema...

Ko so Genu Hubbardu prvič postavili doagnozo sladkorne bolezni, so mu zdravniki dali jasno vedeti, da se lahko mnoge stvari drastično spremenijo.

Gane se je moral navaditi na spremljanje ravni sladkorja v krvi, a se je moral tudi sprijazniti z dejstvom, da ga lahko nekega dne telo izda.

Na žalost je sladkorna bolezen Gonu ukradla vid. Kljub vsemu mu to ne predstavlja velike ovire. Četudi je oslepel že več kot 20 let nazaj, še vedno opravlja mnoga dela, potuje z javnim prevozom ter čivi zdrav in samostojen življenjski slog. Za navigacijo se Gene opira na svoje spomine iz preteklosti, posebne zemljevide in poti.

A ko so pri enem izmed avtobusnih postajališč začeli z obnovo, Gene ni mogel videti vseh preprek, ki so mu stale na poti. Prav zato ge je nekega dne voznik avtobusa ustavil na postajališču, nato pa vstal s svojega vozniškega sedeža in Genu ponudil pomoč.

Prijel ga je za roko, nato pa odpeljal na drugo stran ceste, kjer je nadaljevanje poti Gane že poznal.

To pa je voznik avtobusa, ki si zasluži naše spoštovanje. Bravo za tako čudovito gesto, ki je slepemu Genu zagotovo polepšala dan!
0
JeklenaPest
Pred 27 tedni
Dobro je on vedel, da se ga snema, dobro. Zakaj pa bi sicer bila kamera na tej poziciji nad njegovo glavo???
Najboljši posnetki tedna
Brezplačno se naroči na Klip novice tedna in prejmi top posnetke na email naslov.
Zadnji nastop Elvisa, ki ga je videlo le malo ljudi: Prisluhnite, kako je zapel!VIDEO: Slovenijo bosta na Evroviziji 2019 zastopala Zala Kralj in Gašper ŠantlVIDEO: Ste videli, kako je Rosvita Pesek opravila z nasprotnikom Magne?VIDEO: Slovenka pokazala svoj recept, kako pripraviti najboljše pustne krofe78-letna ženska pokazala, kako se naličiti! Njena nova podoba te bo prevzela...VIDEO: Slovenski tovornjakar navdušil z iznajdljivostjo, tako je speljal ovinekVIDEO: Lea Sirk zakuhala škandal na Emi, zdaj pa znova udarila: »Ko jih j***!«VIDEO: Župnik iz Bohinja obkroža Slovenijo! To si misli o valentinovem...VIDEO: Vid Valič pokazal babico in dedka! Njun pogovor bo nasmejal tudi tebe...92-letni moški poklical policiste, ob vstopu v njegovo hišo jim je zastala sapaMedicinske sestre umirajoči materi izpolnile zadnjo željo, solza ni manjkaloOče ji je iz vojske poslal medvedka. To se je zgodilo, ko mu je stisnila roko!Na slovenskem radiu jo je zaprosil v etru! Ona mu je razkrila, da ima drugega...SMEH: Pred hišo je trosil sol, nato je kamera posnela njegovo napakoVIDEO: Stavil je proti Luki Dončiću! Poglejte si, kako ga je utišal naš košarkar...VIDEO: Prizori s poroke, ob katerih je zajokala nevesta! Slovenec jo je ganil do solz...VIDEO: Slovenec komentiral skok Timija Zajca, njegove besede ti dajo mislitiUmrl je Šaban Šaulić: Srbski pevec življenje izgubil v tragični prometni nesreči!Moški v vodi opazil utopljenega kužka. Poglej si, kako mu je rešil življenje!SMEH: Tanja in Kori pokazala, kako bi izgledal najbolj iskren zmenekVIDEO: Tako je osmešil Poljaka, ki je kolono vozil prehiteval po nasprotnem pasuDron je poletel čez vetrno elektrarno, prizor je mnoge pustil brez besedVIDEO: Pred hišo mu je ukradla paket, nato ji je lastnik dal lekcijoZa vedno se je poslovila pevka skupine Agropop, legendarna ŠerbiVIDEO: To je posebno darilo, ki je Deželaka za rojstni dan spravilo v jok!