Voznik avtobusa obkroža svet: To je storil z brezdomcem, ki je spal na njegovem avtobusu!

Splet je obkrožila serija video posnetkov, ki jih je na mobilni telefon posnel voznik avtobusa iz Združenih držav Amerike.

Neke noči je pozabil zakleniti zadnja vrata pri avtobusu, naslednje jutro pa opazil, da je v avtobus nekdo vstopil.

Neznancu je zato pustil listek, na katerem je zapisal: "Živijo, moje ime je Rick in sem voznik tega avtobusa. Če bereš to, ne skrbi - ne bom te spravil v težave. Sklepam, da nekdo sredi noči hodi na ta avtobus. V kolikor potrebuješ pomoč, sem ti prinesel še hrano in pijačo. Kako ti je ime? Si ok?"

Naslednje jutro je znova vstopil na avtobus, na listu papirja pa je pisalo: "Živjo Rick, moje ime je Tom in sem brezdomec. Oprosti, ker zahajam na tvoj avtobus, da si najdem zavetje. HVALA TI za hrano in pijačo. Nisem klatež, zaposlen sem bil kot računovodja, nato sem se ločil in izgubil vse. Skušam priti do New Yorka, da bi se postavil na noge. Hvala, da me nisi spravil v težave. Potrebujem le še dve noči, da dobim dovolj denarja za v New York. Hvala ti za prijaznost, Tom."

Rick, voznik avtobusa, je po tem sporočilu brezdomcu pustil še nekaj denarja, nato pa doživel še eno presenečenje. Z brezdomcem Tomom se je srečal v živo, čudovito potezo voznika avtobusa pa te dni pozdravljajo po širnem svetu.
Trenutni članek je brez komentarja.
Te je dovolj v hlačah, da postaneš prvi komentator? 😆
Najboljši posnetki tedna
Brezplačno se naroči na Klip novice tedna in prejmi top posnetke na email naslov.
Soseda s posnetkom nasmejala Balkan: Tako sta se zabavala med korono!Zmago Jelinčić: "Delavec bo dobil manj denarja, kot tisti, ki je lenuh in ne dela!"Na oknu jo je obiskala lisica: Ko ji je odprla vrata, je sledil najlepši prizor!Slovenca so vprašali, kaj bi izbral: Posnetek te bo nasmejal do solz!Učitelj je vsak dan kaznoval dečka, ker je zamudil v šolo: Resnica ga je ganila do solz!Mucka nasmejala svet: Tako se je odzvala, ko ji je lastnik zakril okno!Med karanteno se je zaljubil v sosedo: Ko sta se srečala, je jokala od smeha!Lesena hiša mlade družine v Kamniku: Notranjost vas bo prevzela!Beg pred policisti predvajali v živo: Sledila je grozljiva nesreča!Kuža, ki je s svojo reakcijo osvojil svet: Tako se je razveselil postelje!Oče je jokal od smeha: Tako se je hčerka trudila, da popravi omaro!Na avtocesti v Izraelu posneli motor brez motoristaVIDEO: Andrej Šter ga je imel dovolj: "Pejd u ku***"Luka Basi ob morju zaigral na klavir: Bo ta pesem njegova nova uspešnica?Oče in hčerka zapela kot Andrea Bocelli in Celine Dion: Njun nastop ruši rekorde!Motorist se je maščeval vozniku, ki mu je pokazal sredinca in vanj vrgel steklenicoJanez Janša napisal pesem za Slovence: To je moja domovina!Novinarka poročala o virusu, ko je do nje pristopil moški: Policisti so ga aretirali!Jan Plestenjak zapel novo pesem: Poklonil jo je tistim, ki se žrtvujejo za druge!Župnik iz Bohinja z novim posnetkom: "To je skrivnost, ki jo noben virus ne premaga!"Na ulici so zaigrali skladbo Beethovna: Njihov nastop ti bo naježil kožo!Morski pes zaplaval v kroglo, polno ribKako v Pakistanu kaznujejo tiste, ki kršijo karanteno: Skakati morajo kot žabe!Mačke v stanovanju začutile potres, preden se je zgodilDramatičen posnetek v zraku: Pri hitrosti 320 km/h je treščil v drugega padalca!