Voznik gliserja na Hrvaškem poskrbel za dramo: Zapeljal je kar čez čoln!

Splet je obkrožil video posnetek iz Hrvaške, pri katerem lahko spremljamo noro vožnjo voznika gliserja.

Ta je pri kampu Stupica pri Premanturi vžgal čoln, med divjo vožnjo pa se je večkrat zaletel v druga plovila in s tem poskrbel za pravo dramo.

Video posnetek razkriva včerajšnje dogajanje v hrvaški Istri, ob katerem smo priča pravemu kaosu na vodi. Moški je z gliserjem najprej trčil v drugo plovilo, nato preskočil drug čoln in naposled trčil še v tretje plovilo.

Na srečo o poškodovanih ne poročajo, vse skupaj pa bi lahko imelo tudi precej slabši razplet. Kakšen je razlog za noro plovbo, za zdaj ostaja še neznanka.

Poglejte si nenavaden prizor, ki so ga zgroženi turisti posneli na mobilni telefon pri kampu Stupica. Takšni drami smo pa redko priča!
0
JeklenaPest
Pred 11 tedni
Ziher kaki VIP kreten, nasisan do grla...
Najboljši posnetki tedna
Brezplačno se naroči na Klip novice tedna in prejmi top posnetke na email naslov.
Na oder je prišla na invalidskem vozičku: Sodniki so jokali ob nastopu!Kravi se je v kopito zataknil zob: Poglej, kako so ji pomagali!Mama posnela dvojčka med pogovorom: Posnetek na spletu podira rekorde!Nor posnetek nesreče vlaka: Zabil se je v tovornjak, ki je prevažal vozila!15-letna slepa deklica razjokala sodnike: Na talentu je dobila zlati gumb!Il Divji zapeli uspešnico skupine Rok'n'Band: Nastop, ki navdušuje Slovenijo!V nemškem pevskem šovu pokazal talent: Sodniki so bili navdušeni!Lastnica delila posnetek iz hiše: Duh je kužku snel ovratnico!VIDEO: Slovenska zabava na Krku: Posnetek, ob katerem ti zaigra srce!Tilen Artač s parodijo nasmejal Slovenijo: Privoščil si je slovenskega ministra!Najstarejša gimnastičarka na svetu, ki šteje zavidljivih 91 letKonj je lastnico potegnil k sebi, da bi se lahko objelaDenis Avdić poslušalce nasmejal do solz: Avstrijci so dobili še Pitschko!Deroča lava iz vulkana kot za šalo premikala ogromno skaloVIDEO: Grozljiv posnetek iz Kočevja: Z avtom je nalašč zbil medveda!12-letnik bežal pred policisti, nato se je zaletel v drugo voziloPrimorski fantje zapeli z glasbeniki: Njihov nastop te bo navdušil!VIDEO: Incident na protestu v Ljubljani: Voznika je zbila enega od protestnikov!Na slovenskem talentu nastopil Marko iz Srbije: Nastop, ki je navdušil sodnike!Potapljal se je v morju, nato se je zaletel v morskega psaVIDEO: Slovenski policist skozi naselje vozil z več kot 100 kilometri na uroVIDEO: Moderna hiša na Primorskem, ki ima sanjski razgled na morjeTuristom srce padlo v hlače: Mimo njih se je sprehodil ogromen medved!VIDEO: Nebo nad Madžarsko razsvetlil meteor, tako je eksplodiral v zrakuABBA na spletu objavila novo pesem, posneli so jo že leta 1978