Voznik je mislil, da se je v predoru porušila cesta: Posnetek je doza smeha!

Ena izmed uspešnic na spletu je tudi video posnetek, pri katerem lahko spremljamo prestrašenega voznika pred predorom.

Ta je mislil, da se je v notranjosti predora porušil del ceste, končni razplet pa je doza smeha med gledalci.

Voznik vozila, iz katerega prihaja video posnetek, se je zaustavil pred predorom, saj je pred seboj opazil ogromno luknjo v cesti. Ob prizoru se je spraševal, če je vse skupaj resnično, na koncu pa se je izkazalo, da je voznika prelisičila optična iluzija.

Namesto luknje je bila na prehitevalnem pasu namreč voda, ki je ustvarila efekt zelo globoke luknje. Voznik se je ob tem večkrat spraševal, če morda zgolj halucinira.

Poglejte si nenavaden prizor, pri katerem je voznik pred predorom lužo vode zamenjal za ogromno luknjo v asfaltu. Bi se sami zapeljali skozi predor?
1
graf
Pred 2 tedni
od daleč res izgleda kot da manjka polovica ceste ...
1
JeklenaPest
Pred 3 tedni
Voda v predoru je nekaj takega kot pluženje snega v njem. Česa takega ne pričakuješ...
Najboljši posnetki tedna
Brezplačno se naroči na Klip novice tedna in prejmi top posnetke na email naslov.
Slovenka iz avtomobila poklicala moža: Njene besede te bodo nasmejale do solz!Hrvaški pevec na koncertu v Sloveniji tako pijan, da ni mogel stati na odruPolicist se je osmešil pred kamero: Posnetek ima že 17 milijonov ogledov!VIDEO: V Nemčiji posneli tornado: Tako je bilo med neurjem!Zapela je uspešnico Celine Dion: Za nastop je dobila zlati gumb!VIDEO: Prizor iz Slovenije, ki je prava uspešnica: Na cesti so posneli laboda!Kuža je simuliral poškodbo tačke, nato mu je lastnik omenil sprehodTilen Artač nastopil kot Serpentinšek: Parodija je doza smeha!Ekonomska privlačnost v hudih časih: Parodija iz Slovenije, ki je doza smeha!Tilen Artač nastopil kot Robert Golob: Poglej, kaj je počel sredi Ljubljane!Sramežljivo je stopil na oder: Ko sodniki slišijo njegov glas, doživijo šok!Tilen Artač si je privoščil slovenske politike: Takšno parodijo je zapel zanje!Slepa pevka s petjem ganila sodnike: Takšen nastop je pripravila na talentu!Ana Ferme, Barbara Novak in Ana Golavšek zapele uspešnico Karmen StavecBrat in sestra skupaj zapela: Njun nastop je navdušil sodnike na talentu!Spoznajte nemško dogo po imenu Zeus, ki je najvišji pes na svetuVprašali so jo, katero je glavno mesto Anglije: Njen odgovor je doza smeha!Na talentu navdušil s čarovnijo: Takšno točko je pripravil za avdicijo!Grega Skočir s skupino Vivere zapel uspešnico zasedbe Big Foot MamaVoznik z Maseratijem zapeljal po slovitih Španskih stopnicahPoletna preobrazba alpak v ZOO Ljubljana: Njihova podoba ti polepša dan!Prikupna lisička ženski pokazala svoj brlog, prizor ima 6 milijonov ogledovMladi čarodej odpihnil sodnike: Takšen nastop je pripravil na talentu!Surikate v Ljubljani legle v posodo: Prizor ti polepša dan!Moški tvegal svoje življenje: Deklico je rešil pred padcem iz 8. nadstropja!