Voznik Mercedesa prehiteval po odstavnem pasu, tovornjakar mu je dal lekcijo

Te dni je širom spleta znova zaokrožil starejši video posnetek iz Madžarske, pri katerem lahko spremljamo lekcijo v prometu.

Zaradi zoženja na avtocesti so vsi vozniki vozili počasi in previdno - z izjemo voznika Mercedesa, ki je s svojim početjem ogrožal ostale udeležence v prometu.

Najprej se je voznik Mercedesa prebil mimo nekaterih voznikov, nato pa naletel na preveliko oviro - pred njim sta vzporedno vozila dva tovornjaka, ki mu nista dala možnosti, da bi nadaljeval s svojo agresivno vožnjo.

Eno izmed tovornih vozil je skušal prehiteti kar po odstavnem pasu, a mu je voznik tovornjaka zaprl pot, Poizkusil je še med obema voznima pasovoma, a je bil tudi takrat neuspešen.

Poglejte si nenavadno lekcijo z avtoceste na Madžarskem, pri katerem sta dva voznika tovornjakov poskrbela za dozo pravice. Sta storila prav ali sta s svojim početjem tudi sama ogrožala ostale udeležence v prometu?
0
JeklenaPest
Pred 27 tedni
Kaj si tovornjakar ne dovoli! Mar ne vidi, da ga hoče prehiteti mercedes??!
Najboljši posnetki tedna
Brezplačno se naroči na Klip novice tedna in prejmi top posnetke na email naslov.
Slovenka iz avtomobila poklicala moža: Njene besede te bodo nasmejale do solz!Hrvaški pevec na koncertu v Sloveniji tako pijan, da ni mogel stati na odruPolicist se je osmešil pred kamero: Posnetek ima že 17 milijonov ogledov!VIDEO: V Nemčiji posneli tornado: Tako je bilo med neurjem!Zapela je uspešnico Celine Dion: Za nastop je dobila zlati gumb!VIDEO: Prizor iz Slovenije, ki je prava uspešnica: Na cesti so posneli laboda!Kuža je simuliral poškodbo tačke, nato mu je lastnik omenil sprehodTilen Artač nastopil kot Serpentinšek: Parodija je doza smeha!Ekonomska privlačnost v hudih časih: Parodija iz Slovenije, ki je doza smeha!Tilen Artač nastopil kot Robert Golob: Poglej, kaj je počel sredi Ljubljane!Sramežljivo je stopil na oder: Ko sodniki slišijo njegov glas, doživijo šok!Tilen Artač si je privoščil slovenske politike: Takšno parodijo je zapel zanje!Slepa pevka s petjem ganila sodnike: Takšen nastop je pripravila na talentu!Ana Ferme, Barbara Novak in Ana Golavšek zapele uspešnico Karmen StavecBrat in sestra skupaj zapela: Njun nastop je navdušil sodnike na talentu!Spoznajte nemško dogo po imenu Zeus, ki je najvišji pes na svetuVprašali so jo, katero je glavno mesto Anglije: Njen odgovor je doza smeha!Na talentu navdušil s čarovnijo: Takšno točko je pripravil za avdicijo!Grega Skočir s skupino Vivere zapel uspešnico zasedbe Big Foot MamaVoznik z Maseratijem zapeljal po slovitih Španskih stopnicahPoletna preobrazba alpak v ZOO Ljubljana: Njihova podoba ti polepša dan!Prikupna lisička ženski pokazala svoj brlog, prizor ima 6 milijonov ogledovMladi čarodej odpihnil sodnike: Takšen nastop je pripravil na talentu!Surikate v Ljubljani legle v posodo: Prizor ti polepša dan!Moški tvegal svoje življenje: Deklico je rešil pred padcem iz 8. nadstropja!