Voznik na avtocesti izgubil nadzor, z vozilom se je prevrnil na bok

Vsak dober voznik se zaveda, da se lahko v vsakem trenutku na cesti znajde v nepredvidljivi situaciji.

Predvsem na avtocestah se mnogi vozniki (preveč) sprostimo, reševanje napak pa je tam tako precej težje.

Na spletu je pristal video posnetek iz Poljske, pri katerem so kamere za nadzor prometa posnele voznika, ki je na razmočeni cesti izgubil nadzor nad vozilom.

Voznik vozila znamke Peugeot je v zavoju po izgubi nadzora treščil v bankino, njegovo vozilo pa se je večkrat prevrnilo, preden je na koncu pristalo na boku.

Naj bo video posnetek iz Poljske v poduk vsem voznikom, kako hitro se lahko na avtocesti zgodi nesreča. Tokrat je imel voznik vozila Peugeot srečo, saj jo je odnesel brez poškodb, a lahko bi se zgodila tragedija.
0
JeklenaPest
Pred 2 tedni
Mokra cesta, pri enaki hitrosti treh pa je rit vzelo samo enemu. Potem pa je še za nameček cuknil z volanom (!). Rekel bi, da na vozilu ni imel dobrih gum...
Najboljši posnetki tedna
Brezplačno se naroči na Klip novice tedna in prejmi top posnetke na email naslov.
Malček, ki je navdušil svet: Njegov ples ti bo polepšal dan!VIDEO: Hrvaški pilot navdušil z gesto: To je na letalu rekel Pogačarjevi sestri!Tanja Žagar s posnetkom obkroža Slovenijo: Tako je plesala ob novi pesmi!Nuna iz Italije zvezda na spletu: Z nastopom je odpihnila sodnike!Vrnila se je iz vojske, a je pes ni prepoznal: Kmalu je sledilo veselje!Zmago Jelinčič o priseljencih v Sloveniji: To mu je odgovoril Janez Janša!Na ulici je zapel pesem Queenov, nato je za njim zaplesal moškiPosnetek, ki je nasmejal Slovence: Poglej, kaj je posnel na Bohinjskem jezeru!Tilen Artač zapel kot Aleksandra Pivec: Tako si je privoščil njen odstop!Tilen Artač prepeval v novi parodiji: "Dej si masko gor!"Novinarko RTV Slovenija dvignila v zrak: Prizor, ki je zgrozil gledalko!Katja na harmoniko zaigrala skladbo Lojzeta Slaka: Nastop navdušuje Slovence!Slovenski kolesarji dobili svojo himno: Priredili so znano pesem!Med vožnjo je ljudem kazala sredinca: Takoj jo je zadela karma!Voznik z BMW-jem zbil motorista in pobegnil: Takšno lekcijo so mu dali vozniki!Ženska kužka vrgla v jezero: Ni vedela, da jo nekdo snema!Snemalci prekršili pravila, da so rešili ujete pingvineUčitelj navdušil učence: Poglej, kaj je s kredo narisal na tablo!Dostavljalec na vso moč bežal pred velikim, prijaznim kužkomVIDEO: Policisti vklenili najstnico iz Slovenije, ki na avtobusu ni nosila maske"Evroavtogol" v slovenski amaterski ligi: Zadetek, ki je prava mojstrovina!Neverjetni prizori na Tour de France: Tadej Pogačar je pisal zgodovino!Oblekel se je v grm in strašil ljudi: Potegavščina, ki je nasmejala mnoge!Mucke, ki so obkrožile splet: Tako so med igro sledile žogi!Rešena račka, ki se najraje potaplja v bazenu s svojo lastnico