Voznik na Madžarskem posnel prizor, ki jemlje sapo: Tega ne vidiš vsak dan!

Iz sosednje Madžarske prihajata dva video posnetka, ki sta zahvaljujoč posnetim prizorom hitro zaokrožila po spletu.

Na obrobju vasi Sátorhely so dobro leto dni nazaj na kamero z več zornih kotov posneli čredo jelenov in srn, ko je ta prečkala cesto.

Na spletu je takrat pristal video posnetek iz enega izmed vozil, v katerem lahko veliko skupino divjadi spremljamo ob prečkanju glavne ceste. Posnetek, ki ga je voznik József Rákóczi objavil na svojem Facebook profilu, ima že skoraj 5,5 milijona ogledov.


Prav isti prizor je tistega dne s pomočjo drona posnel tudi Ferenc Takács iz Madžarske. Čredo divjadi je posnel visoko iz zraka, prizori pa bodo tudi vas pustili odprtih ust.

Poglejte si lepoto življenja v naravi, ki so jo dobro leto dni nazaj posneli na Madžarskem. Ste že kdaj videli tako veliko čredo srn in jelenov?

Trenutni članek je brez komentarja.
Te je dovolj v hlačah, da postaneš prvi komentator? 😆
Najboljši posnetki tedna
Brezplačno se naroči na Klip novice tedna in prejmi top posnetke na email naslov.
Medicinsko sestro ganili do solz: To so storili sosedje, ko je šla v nočno izmeno!Soseda s posnetkom nasmejala Balkan: Tako sta se zabavala med korono!Zmago Jelinčić: "Delavec bo dobil manj denarja, kot tisti, ki je lenuh in ne dela!"Na oknu jo je obiskala lisica: Ko ji je odprla vrata, je sledil najlepši prizor!Slovenca so vprašali, kaj bi izbral: Posnetek te bo nasmejal do solz!Med karanteno se je zaljubil v sosedo: Ko sta se srečala, je jokala od smeha!Mucka nasmejala svet: Tako se je odzvala, ko ji je lastnik zakril okno!Bedak na avtocesti zaviral pred tovornjakom, nato je dobil najboljšo lekcijoLesena hiša mlade družine v Kamniku: Notranjost vas bo prevzela!Kuža, ki je s svojo reakcijo osvojil svet: Tako se je razveselil postelje!Na avtocesti v Izraelu posneli motor brez motoristaOče je jokal od smeha: Tako se je hčerka trudila, da popravi omaro!VIDEO: Andrej Šter ga je imel dovolj: "Pejd u ku***"Tilen Artač s provokativno parodijo: "Hvala ti, hvala, Janez Janša!"Beg pred policisti predvajali v živo: Sledila je grozljiva nesreča!Denise Dame udarila po Inji Zalta: "Prosjačiš kot romska beračica?"Luka Basi ob morju zaigral na klavir: Bo ta pesem njegova nova uspešnica?Janez Janša napisal pesem za Slovence: To je moja domovina!Novinarka poročala o virusu, ko je do nje pristopil moški: Policisti so ga aretirali!Jan Plestenjak zapel novo pesem: Poklonil jo je tistim, ki se žrtvujejo za druge!Morski pes zaplaval v kroglo, polno ribKako v Pakistanu kaznujejo tiste, ki kršijo karanteno: Skakati morajo kot žabe!Na ulici so zaigrali skladbo Beethovna: Njihov nastop ti bo naježil kožo!Učitelj je vsak dan kaznoval dečka, ker je zamudil v šolo: Resnica ga je ganila do solz!Med prenosom v živo podivjal tornado: Tako hitro se zgodi grozljivka!