Voznik pri Corvetti pokazal pospeške, nato je uničil avtomobil

Te dni je na spletu pristal video posnetek iz ZDA, pri katerem je voznik športne Corvette doživel pravo blamažo.

Ko je pokazal pospeške svojega vozila, se je njegova pot kmalu končala.

Iz mesta Graffton v ameriški zvezni državi Ilinois prihaja video posnetek voznika, ki je zasledoval tri športna vozila. Med njimi je bil tudi voznik športne Corvette, ki je očitno precenil svoje sposobnosti.

Ob pospeševanju je izgubil nadzor nad vozilom, nato pa grdo treščil v robnik ob cesti. Nasproti vozeče vozilo je zgrešil za le nekaj centimetrov.

Na srečo se ob nesreči nihče ni poškodoval, športna Corvetta pa je zaradi trka utrpela precejšnjo škodo. Še en dokaz, da športni avtomobili niso za vsakega voznika.
0
JeklenaPest
Pred 2 tedni
Kaj čmo. Tako se zgodi z avtom, ko konjenico 700HP vodi kreten...
Najboljši posnetki tedna
Brezplačno se naroči na Klip novice tedna in prejmi top posnetke na email naslov.
Lastnik je na skrivaj posnel psa v bazenu: Posnetek je doza smeha!Papagaj, ki je nasmejal mnoge: Tako se je jezil, ko je lastnica želela oditiDarja Gajšek navdušila Slovence: Tako je zapela svojo novo pesem!Posnetek medicinske sestre, ki obkroža Slovenijo: "Kje je kakšna ovca?!"Gasilci s posnetkom obkrožajo Slovenijo: Takšen šov so pripravili!Žensko v bazenu obiskala prisrčna koala: Posnetek na spletu ruši rekorde!Ganljiv odziv psa, ko je domov prišel dojenček: Poglej, kako vesel je bil!Nemški ovčar jokal od sreče, ko je po več mesecih videl lastnikaPosnel je radovednega tjulnja: Tako se je stisnil ob njegove noge!V kopalnico so natočili toliko vode, da se je podrlaLabodji mladički navdušili s pogumom: V reko so skakali z mostu!Na železniški postaji je zaigral na klavir: Posnetek ima že 60 milijonov ogledov!V šovu je zapela pesem Lady Gaga, z glasom je sezula sodnikeDirektor UKC Maribor z udarnim posnetkom: To je povedal o teorijah zarote!Najstnica sramežljivo zapela: Njen nastop ima že 11 milijonov ogledov!Posnetek debelega medveda, ki je senzacija na spletuIskreno veselje sirote, ko izve, da jo bodo posvojiliSin do solz ganil starša: S svojim denarjem jima je odplačal dolg za hišo!7-letna deklica sramežljivo zapela na odru: Tako je prevzela sodnike!Tilen Artač nasmejal Slovence: Zapel je parodijo na pesem "Hej, hej, Ljubljančanke"Drama na parkirišču: Nakupovalnih vozičkov in mogel ustaviti!Avtomatsko parkiranje pri novem Mercedesu S-Class 2021VIDEO: Drama na Fužinah: Tako so prebivalci pregnali policiste!Nor podvig iz Rusije: Z avtomobilom je skočil v zamrznjeno jezero!Deklici so očitali, da nima talenta: V pevskem šovu je vsem zaprla usta!