Voznik s prestižnim Mclarnom prehiteval stoječa vozila, nato dobil lekcijo

Že dolgo je znano dejstvo, da si vozniki prestižnih jeklenih konjičkov na cestah dovolijo vse, kar jim pade na pamet.

Mnogi takšni vozniki mislijo, da pravila zanje ne veljajo - vse, dokler tudi njih ne udari roka pravice!

Tako je bilo tudi v teh dneh, ko se je voznik iz Avstralije s prestižnim vozilom znamke Mclaren odločil za nespametno potezo. Ob koloni stoječih vozil se je v predoru odločil za prehitevanje po odstavnem pasu, njegovo potezo pa so tokrat opazili možje v modrem.

Policisti so namreč sedeli v policijskem vozilu pod krinko, ob potezi voznika Mclarna pa hitro poskrbeli za pravico. Pognali so se za njim, ga s sireno in modrimi lučmi zaustavili in naposled kaznovali.

Lekcija naučena? Poglejte si, kakšnemu prizoru so bili v teh dneh priča mnogi vozniki, ko je mimo njih švignil Mclaren!
0
JeklenaPest
Pred 5 tedni
Glej no, kaj si vse palicaji ne dovolijo??! Takim avtom se ja ne sledi. Notri praviloma sedi pomembnež, ki te mimogrede spravi ob službo...
Najboljši posnetki tedna
Brezplačno se naroči na Klip novice tedna in prejmi top posnetke na email naslov.
VIDEO: Šok za reševalce na primorski avtocesti: To je prizor, ki so mu bili priča!Ko je mama šla v službo, mu ni dala poljubčka: Posnetek fantka je nasmejal svet!VIDEO: Nastop deklice, ki je navdušil Balkan: Tako je zapela jugoslovansko pesem!VIDEO: Deklica iz Slovenije obkroža državo: Tako je zapela slovensko pesem!VIDEO: Osel je po več letih zagledal dekle: Njegova reakcija obkroža svet!Jahta zapeljala v marino in treščila v zasidrane barkeVIDEO: Tilen Artač oponašal Šarca in Tonina: Parodija je nasmejala Slovenijo!Kužki so obkrožili goske: Ne boste verjeli, kakšen prizor so posneli na kamero!VIDEO: Lesena hiška iz Ivančne Gorice: Njena podoba je navdušila Slovence!VIDEO: Migranti so Slovencu ukradli avto: Besede lastnika obkrožajo Slovenijo!VIDEO: Na skuterju je bežal pred policisti: Na tla ga je spravila kar ženska!Luka Dončić in Boban Marjanović poskrbela za smeh: To sta počela med tekmo!Smetar s potezo obkrožil svet: Tako vsak teden pomaga starejši ženski!VIDEO: Luka Dončić izgubil živce: Skoraj bi se stepel z novincem!Mali ježki so izgubili mamico: Ne boste verjeli, kdo jih je posvojil potem!NBA igralec zaigral poškodbo, nato je pod košem silovito zabilMalček s smehom obkrožil svet: Med pesmico je ukradel vso pozornost!VIDEO: Prepelič obnorel Evropo: Ob zvoku sirene za zmago zadel čez celo igrišče!SMEH: Slovenska voditeljica doživela šok: Pred kamerami jo je prestrašil stvor!Razkošna jahta za 311 milijonov evrov, ki jemlje sapo! Poglej, kaj vse ponuja...VIDEO: Gostje v Ljubljani doživeli šok: Kosilo so jim pripravili iz ostankov hrane!VIDEO: Prvi posnetek Julije na sodišču: Levo roko je skrivala v žepu!Kužku je rekla, da ne sme v bazen: To se je zgodilo, ko mu je odprla vrata!Opici senzacija na spletu: Poglej, kako sta se razveselili obiska babice!VIDEO: Na odru talenta do solz ganil sodnike: Slepi fant je dobil zlati gumb!