Voznik s prestižnim Mclarnom prehiteval stoječa vozila, nato dobil lekcijo

Že dolgo je znano dejstvo, da si vozniki prestižnih jeklenih konjičkov na cestah dovolijo vse, kar jim pade na pamet.

Mnogi takšni vozniki mislijo, da pravila zanje ne veljajo - vse, dokler tudi njih ne udari roka pravice!

Tako je bilo tudi v teh dneh, ko se je voznik iz Avstralije s prestižnim vozilom znamke Mclaren odločil za nespametno potezo. Ob koloni stoječih vozil se je v predoru odločil za prehitevanje po odstavnem pasu, njegovo potezo pa so tokrat opazili možje v modrem.

Policisti so namreč sedeli v policijskem vozilu pod krinko, ob potezi voznika Mclarna pa hitro poskrbeli za pravico. Pognali so se za njim, ga s sireno in modrimi lučmi zaustavili in naposled kaznovali.

Lekcija naučena? Poglejte si, kakšnemu prizoru so bili v teh dneh priča mnogi vozniki, ko je mimo njih švignil Mclaren!
0
JeklenaPest
Pred 1 mesecem
Glej no, kaj si vse palicaji ne dovolijo??! Takim avtom se ja ne sledi. Notri praviloma sedi pomembnež, ki te mimogrede spravi ob službo...
Najboljši posnetki tedna
Brezplačno se naroči na Klip novice tedna in prejmi top posnetke na email naslov.
Nuša Derenda zapela skupaj s sinom: Njun nastop navdušuje Slovence!21-letna Naja s posnetkom razjokala Slovenijo: "Poslavljam se"10-letnica na talentu zapela svetovno uspešnico: Za nastop je dobila zlati gumb!Huda ura pri sosedih: Takšnemu neurju smo se izognili včeraj!Pes ji je razmetal stanovanje: Tako se je odzval, ko ga je lastnica okregala!Šok za očeta: Tako se je odzval, ko mu je žena povedala, da bosta imela trojčke!14-letnik na odru odpihnil sodnike: Zapel je znano uspešnico iz leta 1968Na talentu je zapela kot Whitney Houston: Brez besed je ostal še Simon Cowell!Robert Roškar obiskal slovenskega duhovnika: Do solz te bosta nasmejala!Zmago Jelinčič zapustil sejo: "Takšnih bedastoč enostavno ne mislim poslušati!"Najstnik navdušil sodnike na talentu: Zapel je kot Ed Sheeran!Šok za žensko voznico: Na avtocesti se ni mogla ustaviti, odpovedale so ji zavoreVIDEO: Grozljiv posnetek plazu na Norveškem: Hiše je odneslo v morje!Čuki pripravili čudovit video posnetek: Zapeli so 20 let staro uspešnico!Mali tjulenj se je zapletel v mrežo: Poglej, kako se je zahvalil reševalcem!Sramežljivo je stopil na oder talentov: Nastop fanta je ganil sodnike!Izjava poslanke Violete Tomič, ki se ji danes smeji vsa SlovenijaTako se je odzval nemški ovčar, ko je spoznal, da ga peljejo k veterinarjuV šovu The Voice je zapel pesem "Jealous": Z glasom je odpihnil sodnike!Tilen Artač udaril z novo parodijo: Priredil je znano slovensko uspešnico!Ganljivo slovo od policijskega kužka: Zanj je skrbel slovenski policist!Italijanski skuterist, ki je nasmejal državo: Tako se je nagibal v ovinkih!Iz kombija je padel stiropor: Če tega ne bi posnela kamera, nihče ne bi verjel!VIDEO: Prelet ameriških reaktivcev v Sloveniji za zmago nad virusomGrozljiv posnetek iz New Yorka: Policisti zapeljali v množico protestnikov!