Voznik se je ustavil na prehodu: Takšno lekcijo mu je dal pešec!

Mnogi vozniki na cesti ne upoštevajo pravil, med najpogostejše prekrške pa sodijo takšni, pri katerih vozniki pešcem ne dajo prednosti.

Nekateri pešci zato pravico vzamejo v svoje roke - prav to je storil moški iz Ukrajine, ko se je vozilo ustavilo točno na prehodu za pešce.

Iz Ukrajine prihaja video posnetek, pri katerem se je voznik s svojim kabrioletom ustavil na prehodu za pešce. Prav v tistem trenutku je cesto hotel prečkati pešec, a je bila pred njim ovira.

Moški je kljub temu uporabil prehod za pešce, ob srečanju z vozilom pa odprl vrata in se na drugo stran vozila preprosto sprehodil po notranjosti. Tam je še preskočil voznika in nadaljeval svojo pot.

Voznik nad videnim ni bil navdušen, video posnetek pa je na spletu že prava mala uspešnica. Poglejte si, kakšnemu prizoru so bili v preteklih tednih priča v Ukrajini.
0
JeklenaPest
Pred 2 tedni
Zgleda, da je kreten v porscheju bil edini, ki sporočila ni razumel...
Najboljši posnetki tedna
Brezplačno se naroči na Klip novice tedna in prejmi top posnetke na email naslov.
Nuna iz Italije zvezda na spletu: Z nastopom je odpihnila sodnike!Tanja Žagar s posnetkom obkroža Slovenijo: Tako je plesala ob novi pesmi!VIDEO: Hrvaški pilot navdušil z gesto: To je na letalu rekel Pogačarjevi sestri!Posnetek, ki je nasmejal Slovence: Poglej, kaj je posnel na Bohinjskem jezeru!Na ulici je zapel pesem Queenov, nato je za njim zaplesal moškiZmago Jelinčič o priseljencih v Sloveniji: To mu je odgovoril Janez Janša!Med vožnjo je ljudem kazala sredinca: Takoj jo je zadela karma!Novinarko RTV Slovenija dvignila v zrak: Prizor, ki je zgrozil gledalko!Slovenski župnik izdal skrivnost: Njegova zgodba ti bo dala misliti!Katja na harmoniko zaigrala skladbo Lojzeta Slaka: Nastop navdušuje Slovence!Slovenski kolesarji dobili svojo himno: Priredili so znano pesem!Voznik z BMW-jem zbil motorista in pobegnil: Takšno lekcijo so mu dali vozniki!Ženska kužka vrgla v jezero: Ni vedela, da jo nekdo snema!Učitelj navdušil učence: Poglej, kaj je s kredo narisal na tablo!Dostavljalec na vso moč bežal pred velikim, prijaznim kužkomSnemalci prekršili pravila, da so rešili ujete pingvineDeklica na odru zapela pesem Queenov: Ponosen bi bil še Freddie Mercury!VIDEO: Policisti vklenili najstnico iz Slovenije, ki na avtobusu ni nosila maske"Evroavtogol" v slovenski amaterski ligi: Zadetek, ki je prava mojstrovina!Neverjetni prizori na Tour de France: Tadej Pogačar je pisal zgodovino!Oblekel se je v grm in strašil ljudi: Potegavščina, ki je nasmejala mnoge!Rešena račka, ki se najraje potaplja v bazenu s svojo lastnicoMateri vojaka se je od veselja mešalo: Tako se je odzvala, ko je videla sina!Mucke, ki so obkrožile splet: Tako so med igro sledile žogi!Romun se jim ni pustil: Takšno lekcijo jim je dal, ker so zaprli križišče!