Voznik skoraj zbil kolesarja: Zaletel se je v policijsko vozilo!

Te dni je splet obkrožil video posnetek kolesarja iz Madžarske, ko je doživel pravo grozljivko.

V enem izmed križišč bi ga skoraj zbil voznik, ki se je ob bližnjem srečanju s kolesarjem zaletel v policijsko vozilo.

Voznik avtomobila Toyota Prius je na Madžarskem spregledal policijsko vozilo, ki je pred njim zapeljalo v križišče. Ob tem bi voznik skoraj zbil kolesarja - zgrešil ga je le za nekaj centimetrov.

Če se je kolesarju še lahko izognil, pa se ni mogel izogniti trčenju s policisti. Zaletel se je v bok policijskega vozila, celotno nesrečo pa je posnela kamera, nameščena na čeladi kolesarja.

Poglejte si, kakšni dramatični nesreči je bil priča kolesar iz Madžarske, ko se je nepazljivi voznik zaletel v policijsko vozilo. Še en dokaz, da nesreča nikoli ne počiva.
0
JeklenaPest
Pred 5 tedni
Avtor izvirnega greha je bil voznik cestne lokomotive temno sive barve. Ob sicer zeleni na semaforju je zapeljal je v križišče, čeprav je bilo jasno, da iz njega ne bo mogel ven. Tako ga je zablokiral s tistim belim avtom vred, ki je malo pred sivim odpeljal. Medtem je zelena luč že osrečila palicaja, ki je tudi rinil v križišče, čeprav je bilo zablokirano. Planiti bi moral iz avta in obema neučakanima blokerjema zasoliti konkretno globo. Čas je tekel, palicaj je spustil tudi tisto grozljivo nagravžno sireno, prihajajoči prius pa je medtem tudi dobil zeleno luč. Tokrat je palicaj blokiral križišče in prav užival sem, ko je prius vrezal v policijsko vozilo. Po moje tisti iz priusa ni nič kriv. Sicer pa se tovrstne brezbrižne blokade križišč s semaforji dogajajo tudi pri nas, v prav vseh mestih. Sem videl na svoje oči. Žal mi je edino to, da je snemalec z glavo in s tem s kamero otresal podobno kot nas minister Kralj, zato je posnetek zelo težko gledljiv. Podobno kot Kralj. Enkrat bo z glavo vrezal v kamero in tak sunek, kot jih uprizarja on, mu bo najmanj razbil arkado. Če bo ob tem dobil pa še pretres možganov, mu bo to morda odklonilo to nesimpatično vedenjsko motnjo...
Najboljši posnetki tedna
Brezplačno se naroči na Klip novice tedna in prejmi top posnetke na email naslov.
Božična reklama, ki je te dni ganila Slovenijo: Ste jo že videli?Haski prvič poskusil limeto: Njegov odziv je doza smeha!Nika Zorjan navdušila Slovence: To je njena nova božična pesem!Jelko Kacin udaril mimo, pošteno se je uštel med novinarsko konferencoŠtirje kitaristi zaigrali "Tears In Heaven", nastop na spletu podira rekordeŠtirje dečki zapeli krščansko pesem: Njihov nastop ima že 3 milijone ogledov!Tilen Artač zapel kot Challe Salle: Parodija je nasmejala Slovence!SMEH: Denis Avdić si je privoščil Janšo: To je njegovo pismo Božičku!Učinkovita past za ose in sršenePrizor, ki so mu bili priča reševalci med nesrečo na ljubljanski obvozniciVIDEO: Prizor kot iz filma: Tako so pred redarji bežali otroci v Kranju!Očeta ob vrnitvi z dela preplavila čustva: Hčerki sta mu kupili pasjega mladička!Najstnica blestela na ulici: Prisluhni, kako je zapela uspešnico "I Will Survive"Pilot v oblaku izgubil občutek, skoraj bi treščil ob tlaOsemletni genij iz Rusije zaigral Bacha, boljše od samega Bacha!Kmet navdušil s posnetkom, ko je česal svojo mogočno kravoFantje iz Afrike navdušili z nastopom: Njihovo petje ti naježi kožo!Moški skočil v deročo reko: Tako je življenje rešil nemočnemu teličku!Veverica pijana kot žolna: Pojedla je fermentirane hruške!Moderna pritlična družinska hiša v Ljubljani, ki s svojo podobo jemlje sapoRibič na razburkanem morju skakal na ladji: Tako je premagal gravitacijo!11-letna deklica rešila malega morskega psa, ki je obtičal ob obaliPosnetek hrčka obkrožil svet: Tako se je v kletki prevračal na hrbet!VIDEO: Otroci zapeli svetovno uspešnico: Njihov nastop na spletu podira rekorde!Anja in Roškar nasmejala Slovence: Tako sta priredila božično uspešnico!