Voznik tovornjaka doživel šok, na avtocesti je tik pred njim trčilo vozilo

Skoraj vsak izmed nas se zaveda, da je v prometu potrebno biti izredno previden. Deležni smo namreč nepredvidljivih trenutkov, ko se stvari lahko hitro obrnejo narobe.

To je iz prve roke spoznal tudi voznik tovornjaka iz Indiane, ko je bil na avtocesti priča pravemu šoku.

Dva dni nazaj se je Okan Elkin s svojim tovornjakom vozil po avtocesti I-94 Eastbound v ameriški zvezni državi Indiana, ko je bil priča hudi nesreči. Na odseku avtoceste, na katerem je prišlo do nesreče, se je skrajni prehitevalni pas končal, a se en izmed voznikov osebnega vozila za to ni zmenil. Tik ob njim je vozil tovornjak, nato sta se z vozili zadela.

Voznik avtomobila je izgubil oblast nad svojim vozilom, trčil v zaščitne bloke na skrajno levi strani, nato pa je vozilo odbilo na vozne pasove.

S svojim avtomobilom je trčil v zadnji del prikolice enga izmed tovornjakov tik pred očmi voznika tovornjaka, iz katerega prihaja video posnetek. Ta se je nesreči za las izognil, voznik avtomobila pa naj bi na srečo staknil le lažje poškodbe.

Še en dokaz, kako zelo pazljivi moramo biti na avtocestah!
Trenutni članek je brez komentarja.
Te je dovolj v hlačah, da postaneš prvi komentator? 😆
Najboljši posnetki tedna
Brezplačno se naroči na Klip novice tedna in prejmi top posnetke na email naslov.
VIDEO: To naredijo gasilci iz Radovljice, če vozniki ne vzpostavijo reševalnega pasuOdraščal je skupaj s kravico, nato so ju ločili! Poglejte si veselje, ko se znova srečataVIDEO: Janez Janša dobil prirejeno pesem Faraonov! Nasmejali se boste do solz...VIDEO: Jurij Zrnec in Klemen Slakonja spet nasmejala! Privoščila sta si zmagovalca EmeVIDEO: Tako je Slovenka preuredila stanovanje, veliko pičlih 22 kvadratnih metrovVIDEO: Gasilka je priplezala na streho, tam pa šok! Poglejte si, kaj jo je čakalo...VIDEO: Timi Zajc pred Planico dobil svojo pesem, za harmoniko je prijel tudi samVIDEO: To je posnetek iz Slovenije, ki bi ga morali videti vsi motoristiKrava ni nehala jokati, ker so ji vzeli mladička. To je prizor, ko ga znova zagleda!Mati in sin skupaj zapela na talentu, za čustven nastop sta prejela zlati gumbVIDEO: Lea Sirk ganila Slovence! Tako se sliši njena izvedba pesmi "Shallow"Mislil je, da ga psička iz vojske ne bo prepoznala! To je bila njena reakcija...Goska skljuvala policijski avtomobil, da bi ji pomagali rešiti njene mladičkeVIDEO: Predčasno je prišel iz vojske, gluhega bratca je ganil do solzSMEH: Tako v Sloveniji izgledajo razgovori za služboVIDEO: Hud padec Filipa Flisarja, končal je v bolnišnici13-letna deklica zapela pesem Whitney Houson, njen glas ti postavi kocine pokonciVIDEO: Luka Dončić navdušil z zverinskim zabijanjem, koš je dosegel kar s klopiVIDEO: Vratar osmešil igralce! Pretekel je igrišče, nato dosegel zadetekVIDEO: Babica iz Bosne obkroža Balkan: "Zaradi pametnih telefonov so otroci neumni!"SMEH: To so napake, ki sta jima bila med snemanjem priča Slakonja in ZrnecSMEH: To je storila ptica, ko je ugotovila, da se golf žogice odbijajo od talVIDEO: V Planici poletela do 248 metrov, blestela tudi Timi Zajc in Domen PrevcVIDEO: 10-letnica navdušila v šovu The Voice, sodniki so ob njenem petju jokaliVIDEO: Ste že videli, kako sneg na avtocestah plužijo v Ameriki?