Voznik tovornjaka doživel šok, na avtocesti je tik pred njim trčilo vozilo

Skoraj vsak izmed nas se zaveda, da je v prometu potrebno biti izredno previden. Deležni smo namreč nepredvidljivih trenutkov, ko se stvari lahko hitro obrnejo narobe.

To je iz prve roke spoznal tudi voznik tovornjaka iz Indiane, ko je bil na avtocesti priča pravemu šoku.

Dva dni nazaj se je Okan Elkin s svojim tovornjakom vozil po avtocesti I-94 Eastbound v ameriški zvezni državi Indiana, ko je bil priča hudi nesreči. Na odseku avtoceste, na katerem je prišlo do nesreče, se je skrajni prehitevalni pas končal, a se en izmed voznikov osebnega vozila za to ni zmenil. Tik ob njim je vozil tovornjak, nato sta se z vozili zadela.

Voznik avtomobila je izgubil oblast nad svojim vozilom, trčil v zaščitne bloke na skrajno levi strani, nato pa je vozilo odbilo na vozne pasove.

S svojim avtomobilom je trčil v zadnji del prikolice enga izmed tovornjakov tik pred očmi voznika tovornjaka, iz katerega prihaja video posnetek. Ta se je nesreči za las izognil, voznik avtomobila pa naj bi na srečo staknil le lažje poškodbe.

Še en dokaz, kako zelo pazljivi moramo biti na avtocestah!
Trenutni članek je brez komentarja.
Te je dovolj v hlačah, da postaneš prvi komentator? 😆
Najboljši posnetki tedna
Brezplačno se naroči na Klip novice tedna in prejmi top posnetke na email naslov.
Pozor, prihaja toča! Rdeči alarm prižgan za polovico državeTudi vi česen že vse življenje lupite narobe? To je preprost način, ki navdušujeSMEH: Takšno lekcijo je oče dal svoji hčerki, ker nosi prekratke hlačeVIDEO: Izjemen trik, kako brez kovancev odklenete nakupovalni vozičekVIDEO: Slovenski vozniki poskrbeli za grozljivko, to so počeli na avtocestiVIDEO: Na hrvaškem kavo naročili po angleško, dejanje natakarja šokiraloMed pohodom naletel na medvedko z mladički: Srce mu je padlo v hlače!Simon med petjem ustavil 12-letno deklico, nato je dvorano dvignila na nogeVIDEO: Prihaja huda ura! Spet rdeči alarm, Sloveniji grozi debela točaDih jemajoč posnetek Mihe Deželaka, ob katerem boste od sreče zajokaliVIDEO: Nika Zorjan in Isaac Palma navdušila: To je njuna nova pesem "Ola Ola"Mati senzacija na spletu! Tako je v zadnjem trenutku rešila svojega otroka VIDEO: To je izgubljena pesem Freddieja Mercuryja, ki je še niste slišaliNevesta je mislila, da je poročni ples uničen! Ne boste verjeli, kaj je doživela zatemSkozi okno je metal smeti, nato je sledila lekcija! Poglejte, kaj se je zgodiloVIDEO: Invazija komarjev na Hrvaškem, ljudje ne morejo niti iz hišVIDEO: Medvedka z mladički prišla do bazena, prizor so posneli na kameroVIDEO: Grozljivka na letalu iz Kosova: Takšne turbulence še niste videli!SMEH: Mati na spletu prava senzacija! To je počela, da ne bi prebudila otrokaMoški v baru poskrbel za pravico: Tako je med begom ustavil roparja!VIDEO: To so posledice včerajšnjega neurja, ki je prizadelo SlovenijoVIDEO: Saša Lendero prevzema z novo pesmijo! Tako je zapela z Domenom KumerjemSMEH: Tako si je sodnik med prekrškom privoščil nogometašaTo se zgodi z majhno meduzo, ko ta zaplava v zračni obročMalčku se je med dirko pokvaril motor, s svojo potezo je navdušil svet