Voznik tovornjaka navdušil, med postanki na umazano prikolico riše umetnine

Voznik tovornjaka in umetnik Arnulfo Gonzalez mnoge umetnine riše na prav posebno platno: Na umazano prikolico svojega tovornjaka!

Pri delu ne uporablja nič drugega kot le krpo, papirnate brisače in umazanijo na svojem tovornjaku. Včasih uporabi še krtačo, s katero ne prikolico nanese dodatno umazanijo.

48-letnik se je z risanjem na prikolico začel ukvarjati, ko je nekega dne čakal pri skladišču. Vsakič, ko je imel nekaj prostega časa med postanki, je na umazano prikolico risal nove in nove umetnine, z njimi pa mnogim mimoidočim voznikom večkrat vzel sapo.


artrucking, Instagram

artrucking, Instagram
Do zdaj je ustvaril že na stotine takšnih umetnin, mnoge pa objavlja tudi na svojem Instagram profilu Artrucking.

Ko boste videli, kako se Arnulfo Gonzalez loti novih umetnin na njegovem umazanem tovornjaku, boste njegovemu posebnemu talentu zagotovo tudi sami zaploskali!
Trenutni članek je brez komentarja.
Te je dovolj v hlačah, da postaneš prvi komentator? 😆
Najboljši posnetki tedna
Brezplačno se naroči na Klip novice tedna in prejmi top posnetke na email naslov.
Voznik tovornjaka posnel prizor: "Tako izgleda debil na avtocesti!"Papiga iz Splita ruši rekorde: Tako je "telefonirala" ob lastniku!VIDEO: Tako sta si v lase skočila Zoran Janković in Zmago Jelinčič!Kamere posnele komedijo: Ne boste verjeli, kje je parkirala!Papiga iz Splita poskrbela za smeh: Takšne vragolije počenja ob 6. uri zjutraj!Voznik na Madžarskem posnel prizor, ki jemlje sapo: Tega ne vidiš vsak dan!Nastop, ki je Hrvaško dvignil na noge: 20-letni Filip zapel z angelskim glasom!Nov šok za Avstralijo po požarih: Prizadele so jih poplave, toča in oblaki prahu!VIDEO: Posnetek z gorenjske avtoceste: Tako se je prevrnil voznik kombija!Po poljubu je sledil šok za dekle: Kar je storil fant, mu ne bo oprostila!SMEH: Privoščili so si Karla Erjavca: Prisluhni, kaj bo počel zdaj!Babica na talentu obnorela sodnike: Dokazala je, da so leta samo številka!Nastop, ki je navdušil Slovence: Tako so zaigrali in zapeli dve svoji pesmi!2-letni deček zmagovalec španskega talenta: Njegov nastop te bo navdušil!Voznik tovornjaka zgrožen: To je na avtocesti počel idiot pred mano!Posnetek, ki ga morate videti: Tako je kuža igral družabno igro Jenga!Klemen Slakonja oponašal petje Jana Plestenjaka: Smeha ni manjkalo!Kužka so mučili in ga zapustili kot smet: Zdaj je končno našel ljubezen!Sramežljiva najstnica v šovu The Voice Kids zapela pesem Lady GagaVIDEO: Slovenec zapel kot Zdravko Čolić: Njegov nastop te bo navdušil!Posnetek, ki obkroža splet: Tako se je dežja v Avstraliji razveselil kmet!Voznik tovornjaka poskrbel za šok: Zapeljal je naravnost v helikopter!Vodna tromba na Ferskih otokih, posnetek ti vzame sapoOtt Tanak doživel grozljivo nesrečo na WRC reliju v Monte CarluSnežni metež v Kanadi: Tako je sneg v 24 urah prekril hišo!