Vožnja gasilcev na primorki: Tako so se prebijali skozi 10-kilometrski zastoj!

Včeraj so na Facebook strani "Ustvarimo Reševalni PAS na avtocestah" gasilci v živo oddajali video posnetek, ko so se med intervencijo prebijali na kraj nesreče.

Na primorski avtocesti je nastal 10 kilometrov dolg zastoj, mnogi vozniki pa tudi tokrat niso upoštevali pravil reševalnega pasu.

Slovenski gasilci so se prebijali na kraj nesreče, ki se je zgodila na primorski avtocesti med Uncem in Logatcem, celoten prizor pa posneli na kamero.


In če je večina voznikov upoštevala pravila razvrščanja ob primeru zastoja, pa se na drugi strani mnogi za reševalni pas niso zmenili. Gasilsko vozilo se je tako med vožnjo nekajkrat moralo povsem zaustaviti.

V primeru zastoja na avtocesti se moramo vozniki na prehitevalnem pasu umakniti skrajno levo, tisti na voznem pa skrajno desno na odstavni pas.
0
JeklenaPest
Pred 4 tedni
Gasilci in reševalci bi za take kretene potrebovali patrije z veliko buldožersko žlico spredaj...
Najboljši posnetki tedna
Brezplačno se naroči na Klip novice tedna in prejmi top posnetke na email naslov.
SMEH: Slovenec na sup deski v Izoli s svojimi podvigi nasmejal spletVIDEO: Vozniku BMW-ja dal lekcijo s Puntom! To so posneli pri naših sosedihVIDEO: Papiga Kaja spet navdušuje Slovence: To je njen nov posnetek!Kmetje ostali brez besed: Na polju se je ustvaril orjaški peščeni tornado!VIDEO: Zmago Jelinčič znova udaril, pred kamero je pokazal svoj pevski talentMaribor izgubil bitko za Ligo Prvakov, povratno tekmo slavil RosenborgVIDEO: Bohinjski župnik obiskal Medžugorje, s posnetkom znova navdušil SlovenceVIDEO: Čudovita poročna torta zakoncev iz Slovenije, ki s podobo jemlje sapoDrama med vožnjo po avtocesti: Obrnila je vozilo, da bi pobegnila pred ognjem!VIDEO: Voznik ostal brez besed: To je prizor, ki mu je bil priča na snegu!VIDEO: To je največji poletni hit na Balkanu! Slovenska pevka ima več kot 35 milijonov ogledovLastnik na dvorišču postavil hiško: Poglejte si, kdo zdaj prebiva v njej!Tovornjakar se je izognil plačilu cestnine, nato je dobil takojšnjo lekcijoVIDEO: Šokantni prizori iz Luksemburga: Tornado v nekaj sekundah uničil vse!VIDEO: Babica pojedla vnukove piškote z marihuano! Poglej, kako jo je zadeloSMEH: Vozilo je ustavil na prehodu: Ne boste verjeli, kaj je storil pešec!VIDEO: Poljak prehiteval kar čez dvojno polno črto, nato je takoj dobil lekcijoNa pašniku je zaigral na violino, konj je z odzivom takoj obkrožil spletPobožal je medvedjega mladička, nato pa takoj spoznal svojo napakoKakšna poteza angleškega nogometaša: Ne boste verjeli, kako je preprečil zadetekKužki obstali, kot bi bili zamrznjeni! To je posnetek, ki danes navdušuje spletVIDEO: Za rojstni dan dobil BMW in ga porinil v reko: Želel si je Jaguarja!VIDEO: Grozljivka med gašenjem požara, letalo bi skoraj treščilo ob tlaDomačinu se je prevrnil smetnjak, nato so prišli gasilci! Poglej, kaj so storiliDivji voznik dokazal, da lahko pobegne policijskemu helikopterju