Vožnja gasilcev na primorki: Tako so se prebijali skozi 10-kilometrski zastoj!

Včeraj so na Facebook strani "Ustvarimo Reševalni PAS na avtocestah" gasilci v živo oddajali video posnetek, ko so se med intervencijo prebijali na kraj nesreče.

Na primorski avtocesti je nastal 10 kilometrov dolg zastoj, mnogi vozniki pa tudi tokrat niso upoštevali pravil reševalnega pasu.

Slovenski gasilci so se prebijali na kraj nesreče, ki se je zgodila na primorski avtocesti med Uncem in Logatcem, celoten prizor pa posneli na kamero.


In če je večina voznikov upoštevala pravila razvrščanja ob primeru zastoja, pa se na drugi strani mnogi za reševalni pas niso zmenili. Gasilsko vozilo se je tako med vožnjo nekajkrat moralo povsem zaustaviti.

V primeru zastoja na avtocesti se moramo vozniki na prehitevalnem pasu umakniti skrajno levo, tisti na voznem pa skrajno desno na odstavni pas.
0
JeklenaPest
Pred 1 mesecem
Gasilci in reševalci bi za take kretene potrebovali patrije z veliko buldožersko žlico spredaj...
Najboljši posnetki tedna
Brezplačno se naroči na Klip novice tedna in prejmi top posnetke na email naslov.
Parkiral je kar na polju: Poglej, kakšno lekcijo mu je dal kmet!Po krivem je bil zaprt 37 let, zdaj je zapel na talentu: Nastop ti naježi kožo!Drama v parlamentu, poslanca sta si skočila v lase: "Kaj si misliš da si?!"Miha Deželak v solzah razkril skrivnost: Jokali so tudi sodelavci!VIDEO: Nenavaden gost na hrvaški obali: Takšen prizor so posneli ob morju!Tilen Artač nasmejal s parodijo! Zapel je kot Vili Resnik: "Naj Hrvati slišijo"Plesali so v parku, nato sta prišla policista na konjih: Posnetek je navdušil splet!Voznik na cesti posnel vrano in ježa: Ni mogel verjeti, kaj je počela ptica!VIDEO: V dolini Soče prenovili staro hišo: Poglejte, kako izgleda notranjost!Pevski zbor, ki ga sestavljajo brezdomci: Na talentu so osvojili zlati gumb!Poškodovan morski lev skočil na čoln, da bi mu ljudje pomagaliZgrožen voznik v Srbiji: "Tudi v Nemčiji stopiš na plin, ko te prehitevajo?"Darja Gajšek zaigrala na harmoniko: Njen nastop obkroža Slovenijo!Ganljiv posnetek iz BiH: Dobri ljudje rešili medveda, ki je padel v vodnjak!Lastnik zavrgel psičko z mladički: Dneve ga je čakala, a se ni vrnil ponjo!Slovenka na citre zaigrala hrvaško uspešnico, ki jo prepeva SeverinaPapiga, ki ti polepša dan: Tako se je smejala, ko je izstopila iz sobe!10-letna drsalka zaplesala ob pesmi Hallelujah: Njen nastop jemlje sapo!Obiskala je vasico na Japonskem, v kateri živi na tisoče lisicNe boste verjeli, kaj nas letos čaka na morju: "To je višek ukrepov!"10-letnik navdušil sodnike: Tako je zaigral znano rock 'n' roll pesem!Bi prepoznali svoje ljubljene, če bi postali brezdomci?Deklica na talentu očarala sodnike: Njen pevski talent te bo navdušil!Blondinka blestela na turškem talentu: To je na odru počela z žogami!Novinar obiskal poslanca Miho Kordiša: To mu je podaril, ko je spal ob 13:15