Vsako jutro je obiskal trgovino. Kar je storila prodajalka, ga je ganilo do solz!

Eddie Drummond je mož rutine. Vsako jutro se je odpravil v trgovino Wayne Lee's Grocery, da bi si tam kupil zajtrk. Omenjeno trgovino obiskuje, ker je v okolici edina trgovina, ki se odpre že ob 5. uri zjutraj.

Nad zvestim kupcem so navdušene tudi tamkajšnje prodajalke, ki zanj pravijo, da vedno v trgovino vstopi z nasmeškom na obrazu.

Nekega dne pa je v trgovino vstopil z žalostnim izrazom na obrazu. Ko ga je prodajalka vprašala, zakaj je slabe volje, jo je s svojim odgovorom zgrozil. Dejal ji je, da je zdravstveno stanje njegove žene zelo slabo in da potrebuje presaditev ledvice.

Še večji šok pa je ob odgovoru prodajalke doživel simpatični Eddie. Prodajalka Leilani Aguirre mu je rekla, da bo njegovi ženi ledvico darovala kar sama.

Svojo obljubo je držala, testi pa so pokazali, da bi bila Leilani 100% ustrezna darovalka. Svojo obljubo je tudi držala, po njeni zaslugi pa Eddiejeva žena zdaj živi normalno življenje.

Še en dokaz, da so dobri ljudje na vsakem kotičku Zemlje!
Trenutni članek je brez komentarja.
Te je dovolj v hlačah, da postaneš prvi komentator? 😆
Najboljši posnetki tedna
Brezplačno se naroči na Klip novice tedna in prejmi top posnetke na email naslov.
Z motorjem se je ustavila na avtocesti: Poglej si, kaj je storil tovornjakar!VIDEO: Grozljiv posnetek trčenja na Hrvaškem: V cestninsko postajo s 150 km/hSMEH: Američana je žena učila bosanskega jezika: Tako ga je potegnila za nos!VIDEO: Grozljivka na štajerski avtocesti: Tak prizor sta posnela med vožnjo!Kužku je pokazala fotografijo: Ker je storil zatem, ti bo takoj ogrelo srce!VIDEO: Takšno reklamo nam delajo tujci: Posnetek naše dežele jemlje sapo!Med dostavo paketa je naletel na kači: Kar je storil, je nasmejalo mnoge!SMEH: Dedek iz Prlekije nasmejal Slovence: "Tako se delajo grdi otroci!"VIDEO: Grozljivka iz Grčije in Italije: Zadela jih je toča, velika kot pomaranča!V gozdu je hodil za medvedom, nato ga je brcnil! Neumnost je takoj obžalovalSMEH: Kravi je rekel, naj se vrne na pašnik! Poglej, kako ga je ubogalaNastop, ki gane: Tako je Freddie Mercury 34 let nazaj zapel in osvojil ves svetSlovenski voditelj jo je zakuhal: To je storil, ko sta mu pomagala iz morjaSMEH: Očka nasmejal ves splet! Tako je hčerko prelisičil, da je nehala jokatiSMEH: Na letališču so mu hoteli zaračunati 100€: Ne boste verjeli, kaj je storil!VIDEO: Hud požar v Zrćah: To so grozljivi prizori, ki so jih posneli turisti!VIDEO: Slovenec sredi Tivolija iztegnil roko: Ne boš verjel, kaj se zgodi zatem!VIDEO: Papiga Kaja znova navdušila: Tako je tokrat igrala štiri v vrsto!VIDEO: Kingstoni preuredili svojo uspešnico: Parodija je nasmejala Slovence!12-letnik prevzel sodnike na talentu: Za svoj nastop je prejel zlati gumb!VIDEO: Prizor kot iz filma: Obalna straža zajela podmornico za tihotapljenje!Pevka podrla Guinnessov rekord: Tako nizkega tona še niste slišali!Kuža v cerkvi ukradel vso pozornost: Poglej si, kako se je odzval duhovnik!Nadzorna kamera posnela grozljivko: Sredi noči je eksplodirala KFC restavracija!VIDEO: Posnetek Slovenca uspešnica na spletu: Tako je opravil "bottle cap challenge"