Vsako jutro je obiskal trgovino. Kar je storila prodajalka, ga je ganilo do solz!

Eddie Drummond je mož rutine. Vsako jutro se je odpravil v trgovino Wayne Lee's Grocery, da bi si tam kupil zajtrk. Omenjeno trgovino obiskuje, ker je v okolici edina trgovina, ki se odpre že ob 5. uri zjutraj.

Nad zvestim kupcem so navdušene tudi tamkajšnje prodajalke, ki zanj pravijo, da vedno v trgovino vstopi z nasmeškom na obrazu.

Nekega dne pa je v trgovino vstopil z žalostnim izrazom na obrazu. Ko ga je prodajalka vprašala, zakaj je slabe volje, jo je s svojim odgovorom zgrozil. Dejal ji je, da je zdravstveno stanje njegove žene zelo slabo in da potrebuje presaditev ledvice.

Še večji šok pa je ob odgovoru prodajalke doživel simpatični Eddie. Prodajalka Leilani Aguirre mu je rekla, da bo njegovi ženi ledvico darovala kar sama.

Svojo obljubo je držala, testi pa so pokazali, da bi bila Leilani 100% ustrezna darovalka. Svojo obljubo je tudi držala, po njeni zaslugi pa Eddiejeva žena zdaj živi normalno življenje.

Še en dokaz, da so dobri ljudje na vsakem kotičku Zemlje!
Trenutni članek je brez komentarja.
Te je dovolj v hlačah, da postaneš prvi komentator? 😆
Najboljši posnetki tedna
Brezplačno se naroči na Klip novice tedna in prejmi top posnetke na email naslov.
89-letni kmet je težko zlezel v traktor: Takšno rešitev mu je pripravil sin!Posnetek srne senzacija na spletu: Poglej, kako si je dala duška ob luži!VIDEO: Slovenska evroposlanka Irena Joveva za napad na Hrvaško dobila kartonVIDEO: Dihjemajoč razgled s steklene ploščadi, ki so jo postavili na HrvaškemOtrok v šovu The Voice zapel pesem "Shallow", sodnike je pustil brez besedPolicista na pločniku zalil z vodo: Voznik je podlo dejanje posnel na kamero!Oče svojo hčerko v šoli pobral s Ferrarijem13-letna deklica zapela pesem "Creep", sodnikom je naježila kožoNa odru je zapel pesem Beatlov: Njegov nastop je sodnikom naježil kožo!Pijana voznica z BMW-jem poletela čez krožišče, nesrečo so posnele kamereNor podvig smučarja obkroža svet: Tako je preskočil prometno cesto!VIDEO: Luka Dončić trojko zadel s polovice: To je najboljša poteza dneva!Kartel pred policisti pobegnil z letalom: Vzleteli so kar na cesti!VIDEO: Huda ura v Avstriji, močan veter drevesa podiral kot za šaloPosnel je trenutek, ko je v cerkev posvetilo sonce: Prizor ti bo vzel sapo!Sibirski haski poskrbel za smeh na poligonu za pseSMEH: Takšne izgovore imajo lastniki, ki ne pobirajo iztrebkov za svojimi psiHudobna mucka je dolgo opazovala kužka, nato ga je napadlaDeček bi se v reki skoraj utopil: Življenje mu je rešil dedek!Zapuščene mucke skoraj zmrznile na snegu: Tako jim je življenje rešil voznik!Zmago Jelinčič spet udaril: "Kravje prdce bi lahko lovil in prodajal!"Maskota se ni znala obdržati na nogah, posnetek je doza smehaVIDEO: Luka Dončić se je vrnil po poškodbi: Navdušil je s cirkuškim metom!Splezal je na visoko goro: Ko se kamera odmakne, ti srce pade v hlače!Na talentu navdušili s sencami: Njihov nastop je sodnikom vzel sapo!