Vsako jutro je obiskal trgovino. Kar je storila prodajalka, ga je ganilo do solz!

Eddie Drummond je mož rutine. Vsako jutro se je odpravil v trgovino Wayne Lee's Grocery, da bi si tam kupil zajtrk. Omenjeno trgovino obiskuje, ker je v okolici edina trgovina, ki se odpre že ob 5. uri zjutraj.

Nad zvestim kupcem so navdušene tudi tamkajšnje prodajalke, ki zanj pravijo, da vedno v trgovino vstopi z nasmeškom na obrazu.

Nekega dne pa je v trgovino vstopil z žalostnim izrazom na obrazu. Ko ga je prodajalka vprašala, zakaj je slabe volje, jo je s svojim odgovorom zgrozil. Dejal ji je, da je zdravstveno stanje njegove žene zelo slabo in da potrebuje presaditev ledvice.

Še večji šok pa je ob odgovoru prodajalke doživel simpatični Eddie. Prodajalka Leilani Aguirre mu je rekla, da bo njegovi ženi ledvico darovala kar sama.

Svojo obljubo je držala, testi pa so pokazali, da bi bila Leilani 100% ustrezna darovalka. Svojo obljubo je tudi držala, po njeni zaslugi pa Eddiejeva žena zdaj živi normalno življenje.

Še en dokaz, da so dobri ljudje na vsakem kotičku Zemlje!
Trenutni članek je brez komentarja.
Te je dovolj v hlačah, da postaneš prvi komentator? 😆
Najboljši posnetki tedna
Brezplačno se naroči na Klip novice tedna in prejmi top posnetke na email naslov.
VIDEO: Slovenski poslanec brez dlake na jeziku, njegov govor obkroža SlovenijoVIDEO: Slovenca v gozdu srečala medveda: Klicala sta ga in mu žvižgala...VIDEO: Drama na nacionalki! Kandidat omedlel med prenosom v živo...VIDEO: Med vožnjo ostala brez besed! Pot so ji prekrižali medvedji mladički...VIDEO: Ganljiva poroka Tjaše in Uroša! Poročne trenutke so ujele kamere...VIDEO: Starša sta jo ganila do solz! To je presenečenje, ki mu je bila priča hčerkaVIDEO: Poglejte, kakšno ganljivo pesem je oče napisal pokojnemu Viljemu JulijanuPet moških je zapelo med čudovitimi gorami, s posnetkom so prevzeli ves svetVIDEO: Kakšna enajstmetrovka!? Takega zadetka v Sloveniji še niste videli...VIDEO: Odličen rezultat Zale in Gašperja! Zmago na Evroviziji 2019 slavila NizozemskaVIDEO: Kjer je volja, tam je pot! To je posnetek, ki obkroža socialna omrežja...Simon je prekinil njegov nastop! Kar je storil na koncu, je razjokalo mnoge...VIDEO: Zapeljal je naravnost pred gasilce, trčenju se niso mogli izognitiVIDEO: Ne boste verjeli, kaj so storili z avtomobilom SlovencaVIDEO: Zapeli so pesem Zale in Gašperja! Tako se sliši njihova izvedba "Sebi"...VIDEO: Ženi je čez obraz prilepil depilacijski trak! Zanj se ni končalo dobro...VIDEO: Otroci iz Slovenije zapeli "Hallelujah", njihov nastop je balzam za dušoVIDEO: Arnold Schwarzenegger doživel šok! Z vso silo ga je brcnil v hrbet...VIDEO: Imamo že zmagovalko Evrovizije 2019? To je država, ki ji kaže najbolje...VIDEO: Deklica je hotela kupiti drago ogrlico! Posnetek te bo ganil do solz...Lisica se je pretihotapila do kurnika! Tako je kuža kokoškam rešil življenje...VIDEO: Poljakinje iz Evrovizije navdušile: Tako so zapele uspešnico Metallice!VIDEO: Kamere posnele grozljiv prizor: Tako se je porušil jez na jezeru Dunlap!SMEH: Kamere posnele ruske specialce med akcijo! Nič jim ni šlo po načrtih...VIDEO: Zala in Gašper imata pred finalnim nastopom posebno sporočilo