Vsako jutro je obiskal trgovino. Kar je storila prodajalka, ga je ganilo do solz!

Eddie Drummond je mož rutine. Vsako jutro se je odpravil v trgovino Wayne Lee's Grocery, da bi si tam kupil zajtrk. Omenjeno trgovino obiskuje, ker je v okolici edina trgovina, ki se odpre že ob 5. uri zjutraj.

Nad zvestim kupcem so navdušene tudi tamkajšnje prodajalke, ki zanj pravijo, da vedno v trgovino vstopi z nasmeškom na obrazu.

Nekega dne pa je v trgovino vstopil z žalostnim izrazom na obrazu. Ko ga je prodajalka vprašala, zakaj je slabe volje, jo je s svojim odgovorom zgrozil. Dejal ji je, da je zdravstveno stanje njegove žene zelo slabo in da potrebuje presaditev ledvice.

Še večji šok pa je ob odgovoru prodajalke doživel simpatični Eddie. Prodajalka Leilani Aguirre mu je rekla, da bo njegovi ženi ledvico darovala kar sama.

Svojo obljubo je držala, testi pa so pokazali, da bi bila Leilani 100% ustrezna darovalka. Svojo obljubo je tudi držala, po njeni zaslugi pa Eddiejeva žena zdaj živi normalno življenje.

Še en dokaz, da so dobri ljudje na vsakem kotičku Zemlje!
Trenutni članek je brez komentarja.
Te je dovolj v hlačah, da postaneš prvi komentator? 😆
Najboljši posnetki tedna
Brezplačno se naroči na Klip novice tedna in prejmi top posnetke na email naslov.
VIDEO: To naredijo gasilci iz Radovljice, če vozniki ne vzpostavijo reševalnega pasuOdraščal je skupaj s kravico, nato so ju ločili! Poglejte si veselje, ko se znova srečataVIDEO: Janez Janša dobil prirejeno pesem Faraonov! Nasmejali se boste do solz...Pismo mlademu zdravniku do solz ganilo Slovence: »Izbral si drugo pot. Ostala je praznina.«VIDEO: Jurij Zrnec in Klemen Slakonja spet nasmejala! Privoščila sta si zmagovalca EmeVIDEO: Tako je Slovenka preuredila stanovanje, veliko pičlih 22 kvadratnih metrovVIDEO: Gasilka je priplezala na streho, tam pa šok! Poglejte si, kaj jo je čakalo...VIDEO: Timi Zajc pred Planico dobil svojo pesem, za harmoniko je prijel tudi samMoški je nad oceanom poletel z dronom, prizor je navdušil že na milijone ljudiVIDEO: Na dolenjski avtocesti povozila dva fanta, nato so jo pretepli RomiKrava ni nehala jokati, ker so ji vzeli mladička. To je prizor, ko ga znova zagleda!VIDEO: Lea Sirk ganila Slovence! Tako se sliši njena izvedba pesmi "Shallow"SMEH: Ste videli, kako je Darja iz Ljubezni po domače "nategnila" svoje snubce?Zadnjo minuto je izvedel, da bo moral zapeti himno. Posnetek zdaj obkroža svet!VIDEO: Prizor kot iz filma! To se je dogajalo na avtocesti pri Črnem KaluGoska skljuvala policijski avtomobil, da bi ji pomagali rešiti njene mladičkeSMEH: Tako Slovence vidijo tujci. Prisluhnite, kaj govorijo o nas!SMEH: Nočna mora natakarjev! To so primeri, kako ne naročati kave...VIDEO: Hud padec Filipa Flisarja, končal je v bolnišnici13-letna deklica zapela pesem Whitney Houson, njen glas ti postavi kocine pokonciSMEH: Tako v Sloveniji izgledajo razgovori za služboMislil je, da ga psička iz vojske ne bo prepoznala! To je bila njena reakcija...Zlati prinašalec v bazenu opazil utapljajočo ptico, nato ji je rešil življenjeSMEH: To je storila ptica, ko je ugotovila, da se golf žogice odbijajo od talVIDEO: Huda ura v Koloradu, neurje je vozila na avtocesti obdalo v ledeni oklep