Vsi se jezijo ne tega voznika! Ne boste verjeli, kaj je počel pred rešilcem...

Nekateri vozniki si izpita nikakor ne zaslužijo. En izmed takih je zagotovo voznik Kie v video posnetku, ki prihaja iz Nizozemske. Ko je bilo reševalno vozilo na nujni vožnji, ga voznik za nobeno ceno ni hotel spustiti naprej, s svojim dejanjem pa ogrozil življenje ponesrečenca.

Namesto, da bi se reševalnemu vozilu umaknil, je s hitro vožnjo pred reševalnim vozilom nadaljeval pot, nato pa je rešilcu tik pred zožanjem ceste celo nalašč zaprl pot. Njegovo nespametno dejanje so na kamero posneli naključni opazovalci, posnetek pa je na Nizozemskem dvignil veliko prahu. Na voznika pa se jezijo tudi prebivalci drugih držav...

Bi morali temu vozniku za vedno odvzeti vozniško dovoljenje?
0
David Kaiser
Pred 15 urami
Zihr je vozu zamorc
0
Peter Novak
Pred 1 tednom
Na nizosemskem ne odvzemajo vozniskih kot u banana republiki slivenija
Najboljši posnetki tedna
Brezplačno se naroči na Klip novice tedna in prejmi top posnetke na email naslov.
VIDEO: Šok za voditeljico, slovenski poslanec ji je povedal svojeVIDEO: Bosanski voditelj šokiral Slovence. Tako zadolžena je Slovenija!Ste videli, kaj je storil na snegu? Temu vozniku se danes smeji vsa Slovenija!VIDEO: To je šok, ki so ga slovenski novinarji doživeli med vožnjo po avtocestiVIDEO: Slovenski voznik prehiteval Audija, nato doživel ta ŠOK!VIDEO: Tako je Prevc med intervjujem nasmejal Slovenijo. Poglej si posnetek!VIDEO: Slovenija v ŠOKU, Tim Gajser z zlomom čeljusti obležal na progiDeklico so za pusta oblekli v ptico. Ko se obrne, vsakogar spravi v smeh!SMEH: Ne boste verjeli, kaj je storila možu na ValentinovoVsi se jezijo ne tega voznika! Ne boste verjeli, kaj je počel pred rešilcem...Bila je naveličana sivih las. Ko vidiš njeno preobrazbo, ostaneš brez besed!SMEH: Posnetek s smučišča Kope nasmejal Slovence. To so naredili z motorjem!VIDEO: Italijanki se smeji vsa Slovenija. Poglejte si, kaj je izjavila...VIDEO: Vroč nastop Nike Zorjan premalo za finale! Se ji je zgodila krivica?VIDEO: Pretežka proga? Flip Flisar s tem odgovorom nasmejal vso SlovenijoInštruktor jo je učil, kako točiti gorivo. Kar se zgodi, je vse spravilo v smeh!Sodniki so dvomili v izbiro pesmi te babice. Ko je začela peti, so vsi zajokali!Sodniki so ob njeni izbiri pesmi zavijali z očmi. Ko začne peti, vsi obmolknejo!Deklica je začela peti pesem Celine Dion, sodniki so komaj verjeli ušesom4 moški so začeli plesati. Ko se jim pridruži še en, ti gredo kocine pokonci!