Ylenia Zobec Mihelič in Saša Zamernik zapeli uspešnico, ki jo prepeva Marta Zore

V petek zvečer je nova glasbeno - razvedrilna oddaja, ki gledalcem ponuja dobro uro glasbe, zabave, humorja in tekmovalnosti.

V preteklem delu sta svoje pevske talente pokazali tudi Ylenia Zobec Mihelič in Saša Zamernik, ko sta zapeli znano slovensko uspešnico.

Glasbene točke se igrajo in pojejo v živo, odlične domače in tudi tuje izvajalce spremljajo člani hišnega banda Diamanti. Tokrat sta na istem odru skupaj zapeli Ylenia Zobec Mihelič in Saša Zamernik.

Marta Zore je ena od najpomembnejših predstavnic slovenske popularne glasbe. Kot pevka in kot avtorica je poskrbela za nekaj najlepših slovenskih balad. Napisala je glasbo za pesem "Še si tu", besedilo je napisala Maša Čermak.

Omenjeno pesem sta v oddaji V petek zvečer odlično odpeli dve izredni pevki mlajše generacije, Ylenia Zobec Mihelič in Saša Zamernik. Prisluhnite čudovitemu nastopu, ki te bo navdušil.
0
JeklenaPest
Pred 2 tedni
Krasna pesem, punci sta jo ob Diamantih tudi "u nulo" zapeli, le to ne drži, da je Martina. Napisala jo je Janja Irman Kolar, takrat iz Miklavža pri Mariboru. Z njo jo je posnel mojster radia MB Tone Petelinšek, privat. Janja je nato pesem prodala Marti, z njo pa najbrž tudi avtorske pravice. Imam Janjin posnetek, a žal ne v celoti, ker mi ga Tone ni smel dati celega. Treba pa je vendarle priznati, da je pesem Marta na MMS leta 1995 vrhunsko izvedla in z njo takrat tudi zmagala.
Najboljši posnetki tedna
Brezplačno se naroči na Klip novice tedna in prejmi top posnetke na email naslov.
Voznik Aventadorja mislil, da snemajo njega: Kriv je bil nori voznik za njim!Parodija na delo od doma: Posnetek, ki se mu smeji Slovenija!Lastnica snemala zajčka med spanjem: Ko se je dotaknila repa, je začel kakati!V šovu The Voice zapela znano uspešnico: Njen nastop je odpihnil sodnike!Mačka spoznala mladička zlatega prinašalca: Takšne prizore so posneli lastniki!VIDEO: Mura šokirala Tottenham, zadetek je padel v zadnjih sekundahVIDEO: Vlado Kreslin presenetil oboževalca: Skupaj sta prepevala uspešnice!Spremstvo zdravniške ekipe z organom za presaditev iz Brnika v UKC LjubljanaPosnetek odraščanja najstnika: Oče ga je snemal dolgih 19 let!VIDEO: Tilen Artač nasmejal kot Jelko Kacin: Takšno parodijo je pripravil tokrat!Rebeka Dremelj, Nuška Drašček in Sandra Feketija z nastopom navdušile SlovenijoPlaz uničil hišo, moški si je komaj rešil življenjeTilen Artač nasmejal kot voznik tovornjaka: Takšno stranko je predstavil!Parodija na vse, ki se testirajo: Kličejo jih kar testomani!Moški na posebno kitaro zaigral uspešnico skupine Green DayNeusmiljen boj dveh medvedov: Posneli so ju na Finskem!Marko Škugor navdušil na poroki: Tako je zapel za ženina in nevesto!VIDEO: Parodija, ki je nasmejala Slovenijo: Tilen Artač prepeval o podražitvi!Otroci so plavali v vodi, nato pa šok: Prestrašil jih je povodni konj!Slovenska skupina Firbci zapela "Jagode in čokolada", njihov nastop te bo navdušilPlesalka navdušila na hrvaškem talentu: Takšen nastop je pripravila!Mladička žirafe prevzela svet: Poglej si njuno veselje v živalskem vrtu!Darja Gajšek zapela s Kvartetom Pušeljc: Njihov nastop te bo navdušil!VIDEO: Slovenski košarkarji na kvalifikacijah za SP 2023 premagali HrvateLesena hiša iz Slovenije, ki je vpeta v strm breg