Yugo 15 let stal v puščavi: Bo avtomobil še vžgal?

Iz ZDA prihaja prav poseben video posnetek, pri katerem se je moški lotil obnove starega Yuga.

Okoli 140.000 primerkov je v 80. letih Jugoslavija izvozila v ZDA, mnoge kupce pa je takrat prepričala ugodna cena, saj so ga prodajali za pičlih 3.990 dolarjev.

Yugo je onkraj luže postal slaven predvsem po zaslugi slabe kvalitete, prav zaradi tega pa je med številnimi novodobnimi zbiratelji precej priljubljen.

Na YouTube omrežju je pristal video posnetek uporabnika Vojnik SFRJ, ko je v puščavi naletel na Yugo model GVX, ki je v pesku stal okoli 15 let. YouTube uporabnik je avtomobil obnovil, pred tem pa ga je kupil za pičlih 50 dolarjev.

Bo avtomobil znamke Yugo še vžgal po tem, ko je 15 let stal v puščavi? Poglejte si, kako je potekala obnova in kakšen je bil končni rezultat.
0
JeklenaPest
Pred 4 tedni
Ljudi moji, koji krš...!
Najboljši posnetki tedna
Brezplačno se naroči na Klip novice tedna in prejmi top posnetke na email naslov.
Papigo je vprašal, če ga ljubi: Njen odgovor te bo nasmejal do solz!Luka Dončić zadel kot čarovnik: Postavil je nov rekord v ligi NBA!Izgubljena srnica se je približala punčki: Posnetek ima že 7 milijonov ogledov!Slovenke zapele na dopustu: Njihov nastop na spletu podira rekorde!Izjemen posnetek Slovencev: Poglej, kaj so počeli pod Solkanskim mostom!Labodji mladički prvič zaplavali v potoku: Posnetek je uspešnica na spletu!Kvatropirci ganili z nastopom: Tako so zapeli pred hišo Oliverja Dragojevića!Izgubljeni kuža na ulici prepoznal veterinarja: Tako ga je prosil za pomoč!Nesreča na avtocesti: Tovornjak je zbil vozilo!Srhljivka iz Libanona: Glavno mesto pretresla grozljiva eksplozija!Mucka zaspala skupaj s piščančkom: Posnetek je uspešnica na spletu!Narava pokazala moč v Italiji: Nad obalo se je znesla tromba!Deklici zapeli pesem "Dance Monkey": Njun posnetek je uspešnica na spletu!Nevesta pozirala pred fotografom, nato je odjeknila eksplozija7-letni slepi deček na klavir zaigral pesem Queenov: Njegov nastop te bo navdušil!Šok med vožnjo skozi Karavanke: Takšen posnetek so objavili policisti!Anja Ramšak zapela pesem iz filma Sreča na vrvici: Privoščila si je Roškarja!Goska na kmetiji varovala rešenega konjička: Postala sta najboljša prijatelja!Mati in hčerka zapeli pesem iz Titanika: Njun nastop je balzam za dušo!Posnetek male mucke senzacija na spletu: Lastnici je kazala, kako nevarna je!Strela na pašniku zadela kravoSlavko iz Slovenije zaigral na frajtonarico: Njegov nastop je razveselil mnoge!VIDEO: Huda ura v Piranu: Natakarju je odneslo stole in mize!Voznik posnel, kaj se med vožnjo dogaja v notranjosti pnevmatikeMed sprehodom je srečal košuto: Poglej, kakšen prizor je posnel!