Z masko na odru šokiral svet! Ne boste verjeli, kaj mu je uspelo na talentu

V šovu Britain's Got Talent si je vstopnico za veliki finale tokrat prislužil tudi tekmovalec, ki se predstavlja z imenom X.

Nihče ne ve, kdo je oseba za masko, z zadnjim nastopom pa je brez besed pustil tako žirante britanskega talenta, kot mnoge gledalce pred TV zasloni.

Najprej so se na zaslonu na odru izpisale besede, eno izmed njih pa si je moral sam izbrati tudi strogi sodnik Simon Cowell. Na oder je zatem tekmovalec X povabil še oba voditelja - Anthonyja McPartlina in Declana Donnellyja.

Že na avdiciji je dokazal, da sta med seboj povezana. To je dokazal tudi tokrat, ko je s pomočjo elektrike stresel oba voditelja, četudi se je dotaknil le enega. A kar je sledilo, je mnogim vzelo sapo...

Po tem, ko si je Simon Cowell izbral besedo, je tekmovalec X razkril svojo napoved. Vsem je dejal, naj odprejo njegov Instagram profil, tam pa pogledajo prvo naloženo fotografijo.


iamxofficial, Instagram
Na fotografiji, naloženi 21. aprila 2019, je moč videti sodnika Simona, za njim pa tekmovalca X, ki v roki drži napisano besedo, ki si jo je strogi sodnik izbral tudi sam. Fotografijo lahko na njegovem Instagram profilu vidite tudi sami: iamxofficial, Instagram

Poglejte si, s kakšno izjemno točko je tekmovalec X na britanskem talentu pokoril konkurenco in se zasluženo uvrstil v veliki finale. Le kako mu je brez pomoči sodnikov uspela takšna čarovnija?!
Trenutni članek je brez komentarja.
Te je dovolj v hlačah, da postaneš prvi komentator? 😆
Najboljši posnetki tedna
Brezplačno se naroči na Klip novice tedna in prejmi top posnetke na email naslov.
Pozor, prihaja toča! Rdeči alarm prižgan za polovico državeTudi vi česen že vse življenje lupite narobe? To je preprost način, ki navdušujeSMEH: Takšno lekcijo je oče dal svoji hčerki, ker nosi prekratke hlačeVIDEO: Izjemen trik, kako brez kovancev odklenete nakupovalni vozičekVIDEO: Slovenski vozniki poskrbeli za grozljivko, to so počeli na avtocestiVIDEO: Na hrvaškem kavo naročili po angleško, dejanje natakarja šokiraloMed pohodom naletel na medvedko z mladički: Srce mu je padlo v hlače!Simon med petjem ustavil 12-letno deklico, nato je dvorano dvignila na nogeVIDEO: Prihaja huda ura! Spet rdeči alarm, Sloveniji grozi debela točaDih jemajoč posnetek Mihe Deželaka, ob katerem boste od sreče zajokaliVIDEO: Nika Zorjan in Isaac Palma navdušila: To je njuna nova pesem "Ola Ola"Mati senzacija na spletu! Tako je v zadnjem trenutku rešila svojega otroka VIDEO: To je izgubljena pesem Freddieja Mercuryja, ki je še niste slišaliNevesta je mislila, da je poročni ples uničen! Ne boste verjeli, kaj je doživela zatemSkozi okno je metal smeti, nato je sledila lekcija! Poglejte, kaj se je zgodiloVIDEO: Invazija komarjev na Hrvaškem, ljudje ne morejo niti iz hišVIDEO: Medvedka z mladički prišla do bazena, prizor so posneli na kameroVIDEO: Grozljivka na letalu iz Kosova: Takšne turbulence še niste videli!SMEH: Mati na spletu prava senzacija! To je počela, da ne bi prebudila otrokaMoški v baru poskrbel za pravico: Tako je med begom ustavil roparja!VIDEO: To so posledice včerajšnjega neurja, ki je prizadelo SlovenijoVIDEO: Saša Lendero prevzema z novo pesmijo! Tako je zapela z Domenom KumerjemSMEH: Tako si je sodnik med prekrškom privoščil nogometašaTo se zgodi z majhno meduzo, ko ta zaplava v zračni obročMalčku se je med dirko pokvaril motor, s svojo potezo je navdušil svet