Z motorjem se je ustavila na avtocesti: Poglej si, kaj je storil tovornjakar!

Z avtoceste v Chicagu prihaja video posnetek iz notranjosti tovornjaka. Voznik je pred seboj naletel na nepričakovan prizor - pred njim se je zaustavila motoristka, saj je njen motor nenadoma ugasnil.

Kar je zatem storil voznik tovornjaka, je v trenutku obkrožilo svet!

Če bi na takšen prizor naleteli pri nas, bi ji mnogi vozniki zagotovo hupali, češ, kaj motoristka počne sredi ceste. A voznik tovornjaka se je odločil za drugačno postopanje!

Ker se je zavedal, se je stoječa motoristka v nevarnosti, je s svojim tovornim vozilom ostalim udeležencem v prometu zaprl pot. Tako je varoval motoristko vse do trenutka, ko je ta svoj motor porinila do skrajnega desnega roba cestišča.

Dejanje voznika tovornjaka je hitro obkrožilo svet, do danes pa je video posnetek samo na Facebook omrežju presegel 12 milijonov ogledov. Delimo ta prizor še med prijatelje, da bodo tudi njim voznik tovornjaka za zgled!
0
Boris Jurak
Pred 22 tedni
Še obstajajo ljudje s širokim srcem! Čestitke vozniku tovornjaka!
2
JeklenaPest
Pred 22 tedni
Lepa gesta tovornjakarja, pohvale vredna. Je pa pametno tu in tam pogledati v kesl na motorju, koliko je še "zafta" notri...
5
Roman M
Pred 22 tedni
BRAVO tovornjakarju !! :-)
Najboljši posnetki tedna
Brezplačno se naroči na Klip novice tedna in prejmi top posnetke na email naslov.
VIDEO: V pečici je pekla ribo, nato pa šok: To je prizor, ki ga je posnela!VIDEO: Slovenski policisti svarijo s posnetkom: Tako izgleda nevarno početje!VIDEO: Werner z novo pesmijo prevzel Slovence: Tako je zapel z Darjo Gajšek!Čudovit posnetek iz Los Angelesa: Kris se igra in sedi brez opornice!Smeh dojenčice senzacija na spletu: Prizor je mamo nasmejal do solz!SMEH: Slovenskemu reporterju prekipelo: Tako je opisal božično vzdušje v Ljubljani!VIDEO: Eva Boto zmagala v šovu Znan obraz ima svoj glas: Tako je zapela pesem Avsenikov!Reševalci na naši avtocesti naleteli na zastoj: Tako so se odzvali vozniki!VIDEO: Nora podaja Dončića za brutalen zaključek, ki je obnorela MehikoVIDEO: Po spletu zaokrožil prizor iz Novega mesta: To je posnel ob potoku!VIDEO: Reporter Milan obnorel družbena omrežja: Privoščil si je slovensko uspešnico!VIDEO: Slovenec z neverjetnim košem prehitel sireno, posnetek obkroža EvropoTuristi na Novi Zelandiji posneli trenutek groze: Pred njimi je izbruhnil vulkan!Tekle so solze: Takšno presenečenje je čakalo delavce, ko so odprli rdeče kuverte!Delavec z viličarjem poskrbel za kaos: Podrl je vse v skladišču!Slovenci s polko obnoreli Hrvate: Tako so zaigrali znane uspešnice!Tik ob policistu se je zaletela v vozilo, nato je skušala pobegnitiVIDEO: Tretji del smešnih izjav, za katere je poskrbel Zmago JelinčičSmeh do solz: Je to najslabši igralec tenisa na mednarodnem turnirju?VIDEO: Na jadrnici leteli do 30 metrov daleč, Slovencu je počil bobničVIDEO: Padel je nov rekord: Dončić presegel legendarnega Michaela Jordana!Vid Valič nasmejal Slovenijo, ko je govoril o menopavziVIDEO: Slovenka ob snegu posnela prizor iz štalce: Tako so se odzvale njene koze!Mislili so, da je pred njimi voščena lutka: Tako jih je prestrašil voditelj!VIDEO: Bohinjski župnik spregovoril o stiskah, ki jih v veselem decembru ne vidimo