Z vozilom je hotel porušiti snežaka, svojo potezo je takoj obžaloval

Cody Lutz iz Kentuckyja je skupaj s svojo družino pretekli vikend v kraju Petersburg zgradil velikega snežaka, ki so ga skupaj poimenovali "Frosty". Le dan zatem pa jih je zgodaj zjutraj zbudil močan pok.

Eden izmed voznikov je namreč s svojim vozilom snežaka hotel porušiti, a je namesto tega dobil najboljšo lekcijo!

Cody je namreč skupaj z družino snežaka Frostyja postavil na velikem štoru, nato pa preostali del drevesa zasul s snegom. Nespametni voznik je zato mislil, da snežak stoji na tleh.Ta je s svojim vozilom zapeljal naravnost proti snežaku, ko je prišlo do trka. S prednjim delom vozila je namreč zadel ob štor, snežak pa je ob tem ostal skorajda nedotaknjen.

Nespametno dejanje voznika je hitro zaokrožilo v medijih, lastnik Cody pa je celotno dogajanje opisal kot takojšnjo karmo za voznika.

Lekcija naučena, nespametni voznik pa se bo nad svojim dejanjem zagotovo še večkrat zamislil...
Trenutni članek je brez komentarja.
Te je dovolj v hlačah, da postaneš prvi komentator? 😆
Najboljši posnetki tedna
Brezplačno se naroči na Klip novice tedna in prejmi top posnetke na email naslov.
Zadnji nastop Elvisa, ki ga je videlo le malo ljudi: Prisluhnite, kako je zapel!VIDEO: Slovenijo bosta na Evroviziji 2019 zastopala Zala Kralj in Gašper ŠantlVIDEO: Ste videli, kako je Rosvita Pesek opravila z nasprotnikom Magne?VIDEO: Slovenka pokazala svoj recept, kako pripraviti najboljše pustne krofe78-letna ženska pokazala, kako se naličiti! Njena nova podoba te bo prevzela...VIDEO: Slovenski tovornjakar navdušil z iznajdljivostjo, tako je speljal ovinekVIDEO: Lea Sirk zakuhala škandal na Emi, zdaj pa znova udarila: »Ko jih j***!«VIDEO: Župnik iz Bohinja obkroža Slovenijo! To si misli o valentinovem...VIDEO: Vid Valič pokazal babico in dedka! Njun pogovor bo nasmejal tudi tebe...92-letni moški poklical policiste, ob vstopu v njegovo hišo jim je zastala sapaMedicinske sestre umirajoči materi izpolnile zadnjo željo, solza ni manjkaloOče ji je iz vojske poslal medvedka. To se je zgodilo, ko mu je stisnila roko!Na slovenskem radiu jo je zaprosil v etru! Ona mu je razkrila, da ima drugega...SMEH: Pred hišo je trosil sol, nato je kamera posnela njegovo napakoVIDEO: Stavil je proti Luki Dončiću! Poglejte si, kako ga je utišal naš košarkar...VIDEO: Prizori s poroke, ob katerih je zajokala nevesta! Slovenec jo je ganil do solz...VIDEO: Slovenec komentiral skok Timija Zajca, njegove besede ti dajo mislitiUmrl je Šaban Šaulić: Srbski pevec življenje izgubil v tragični prometni nesreči!Moški v vodi opazil utopljenega kužka. Poglej si, kako mu je rešil življenje!SMEH: Tanja in Kori pokazala, kako bi izgledal najbolj iskren zmenekVIDEO: Tako je osmešil Poljaka, ki je kolono vozil prehiteval po nasprotnem pasuDron je poletel čez vetrno elektrarno, prizor je mnoge pustil brez besedVIDEO: Pred hišo mu je ukradla paket, nato ji je lastnik dal lekcijoZa vedno se je poslovila pevka skupine Agropop, legendarna ŠerbiVIDEO: To je posebno darilo, ki je Deželaka za rojstni dan spravilo v jok!