Z vrha gore se je vrgel v meglo, svoj podvig je posnel na kamero

Nekateri ljudje brezpogojno uživajo v vratolomnih podvigih, ki jim jih ponuja ekstremni šport.

Tak je tudi 24-letni Vincent Martinod, ki se je te dni odločil za prav poseben podvig, ob katerem je mnoge svoje sledilce ter ostale pustil posvem brez besed.

Nad vasico Lauterbrunnen v Švici se na eni izmed gora nahaja prav poseben železen most, ki ponuja čudovit razgled nad dolino, obenem pa služi kot "odskočna deska" za mnoge padalce. Vincent je velik ljubitelj wingsuit letenja in padalstva, ker pa si vedno želi le še več adrenalina, se je te dni odločil za dihjemajoči podvig.

Stopil je na omenjeno železno platformo, nato pa v popolni megli opravil skok z vrha gore. Oblečen v wingsuit obleko je ob pečini letel kot Superman, nato pa ob krikih navdušenja proslavljal svoj uspešno izpeljan podvig.

Kako nevarni so lahko skoki iz omenjene platforme priča podatek, da sta v zadnjem mesecu ob skoku življenje izgubila dva padalca iz Anglije.

Bi na njegovem mestu tudi vam srce padlo v hlače?
Trenutni članek je brez komentarja.
Te je dovolj v hlačah, da postaneš prvi komentator? 😆
Najboljši posnetki tedna
Brezplačno se naroči na Klip novice tedna in prejmi top posnetke na email naslov.
Pozor, prihaja toča! Rdeči alarm prižgan za polovico državeTudi vi česen že vse življenje lupite narobe? To je preprost način, ki navdušujeSMEH: Takšno lekcijo je oče dal svoji hčerki, ker nosi prekratke hlačeVIDEO: Izjemen trik, kako brez kovancev odklenete nakupovalni vozičekVIDEO: Slovenski vozniki poskrbeli za grozljivko, to so počeli na avtocestiVIDEO: Na hrvaškem kavo naročili po angleško, dejanje natakarja šokiraloMed pohodom naletel na medvedko z mladički: Srce mu je padlo v hlače!Simon med petjem ustavil 12-letno deklico, nato je dvorano dvignila na nogeVIDEO: Prihaja huda ura! Spet rdeči alarm, Sloveniji grozi debela točaDih jemajoč posnetek Mihe Deželaka, ob katerem boste od sreče zajokaliVIDEO: Nika Zorjan in Isaac Palma navdušila: To je njuna nova pesem "Ola Ola"Mati senzacija na spletu! Tako je v zadnjem trenutku rešila svojega otroka VIDEO: To je izgubljena pesem Freddieja Mercuryja, ki je še niste slišaliNevesta je mislila, da je poročni ples uničen! Ne boste verjeli, kaj je doživela zatemSkozi okno je metal smeti, nato je sledila lekcija! Poglejte, kaj se je zgodiloVIDEO: Invazija komarjev na Hrvaškem, ljudje ne morejo niti iz hišVIDEO: Medvedka z mladički prišla do bazena, prizor so posneli na kameroVIDEO: Grozljivka na letalu iz Kosova: Takšne turbulence še niste videli!SMEH: Mati na spletu prava senzacija! To je počela, da ne bi prebudila otrokaMoški v baru poskrbel za pravico: Tako je med begom ustavil roparja!VIDEO: To so posledice včerajšnjega neurja, ki je prizadelo SlovenijoVIDEO: Saša Lendero prevzema z novo pesmijo! Tako je zapela z Domenom KumerjemSMEH: Tako si je sodnik med prekrškom privoščil nogometašaTo se zgodi z majhno meduzo, ko ta zaplava v zračni obročMalčku se je med dirko pokvaril motor, s svojo potezo je navdušil svet