Z vrvjo so padalca povlekli v zrak, nato mu je pot presekalo letalo

Mnogi, ki uživajo v nabijanju adrenalina, se podajo v nore podvige, pri katerih ne manjka niti nevarnosti. Prav nevarnosti je bil priča tudi padalec, ki ga lahko vidimo v video posnetku pred vami.

Iz Švedske prihaja prizor, ko je en izmed ljubiteljev adrenalina v zrak poletel s pomočjo padala, dolge vrvi in štirikolesnika.

Nase je namreč nadel padalo, se privezal z dolgo vrvjo, nato pa so njegovi prijatelji s pomočjo štirikolesnika adrenalina željnega padalca spravili visoko v zrak. A kmalu zatem se je odvila prava drama. Naravnost proti padalcu je letelo letalo, vse pa je kazalo na to, da bo s krili zadelo ob vrv.

Padalec je bil 350 metrov nad tlemi, letalo pa je letelo dobrih 15 metrov pod njim. Na srečo to ni zadelo dolge vrvi - po podatkih iz naprav je letalo vrv zgrešilo le za dober meter.

Brez dvoma trenutek, ko bi tudi najbolj izkušenim srce padlo v hlače! Poglejte si, kako je vse skupaj videl padalec, ki je bil v zraku!
Trenutni članek je brez komentarja.
Te je dovolj v hlačah, da postaneš prvi komentator? 😆
Najboljši posnetki tedna
Brezplačno se naroči na Klip novice tedna in prejmi top posnetke na email naslov.
VIDEO: To naredijo gasilci iz Radovljice, če vozniki ne vzpostavijo reševalnega pasuOdraščal je skupaj s kravico, nato so ju ločili! Poglejte si veselje, ko se znova srečataVIDEO: Janez Janša dobil prirejeno pesem Faraonov! Nasmejali se boste do solz...Pismo mlademu zdravniku do solz ganilo Slovence: »Izbral si drugo pot. Ostala je praznina.«VIDEO: Jurij Zrnec in Klemen Slakonja spet nasmejala! Privoščila sta si zmagovalca EmeVIDEO: Tako je Slovenka preuredila stanovanje, veliko pičlih 22 kvadratnih metrovVIDEO: Gasilka je priplezala na streho, tam pa šok! Poglejte si, kaj jo je čakalo...VIDEO: Timi Zajc pred Planico dobil svojo pesem, za harmoniko je prijel tudi samMoški je nad oceanom poletel z dronom, prizor je navdušil že na milijone ljudiVIDEO: Na dolenjski avtocesti povozila dva fanta, nato so jo pretepli RomiKrava ni nehala jokati, ker so ji vzeli mladička. To je prizor, ko ga znova zagleda!VIDEO: Lea Sirk ganila Slovence! Tako se sliši njena izvedba pesmi "Shallow"SMEH: Ste videli, kako je Darja iz Ljubezni po domače "nategnila" svoje snubce?Zadnjo minuto je izvedel, da bo moral zapeti himno. Posnetek zdaj obkroža svet!VIDEO: Prizor kot iz filma! To se je dogajalo na avtocesti pri Črnem KaluGoska skljuvala policijski avtomobil, da bi ji pomagali rešiti njene mladičkeSMEH: Tako Slovence vidijo tujci. Prisluhnite, kaj govorijo o nas!SMEH: Nočna mora natakarjev! To so primeri, kako ne naročati kave...VIDEO: Hud padec Filipa Flisarja, končal je v bolnišnici13-letna deklica zapela pesem Whitney Houson, njen glas ti postavi kocine pokonciSMEH: Tako v Sloveniji izgledajo razgovori za služboMislil je, da ga psička iz vojske ne bo prepoznala! To je bila njena reakcija...Zlati prinašalec v bazenu opazil utapljajočo ptico, nato ji je rešil življenjeSMEH: To je storila ptica, ko je ugotovila, da se golf žogice odbijajo od talVIDEO: Huda ura v Koloradu, neurje je vozila na avtocesti obdalo v ledeni oklep