Z vrvjo so padalca povlekli v zrak, nato mu je pot presekalo letalo

Mnogi, ki uživajo v nabijanju adrenalina, se podajo v nore podvige, pri katerih ne manjka niti nevarnosti. Prav nevarnosti je bil priča tudi padalec, ki ga lahko vidimo v video posnetku pred vami.

Iz Švedske prihaja prizor, ko je en izmed ljubiteljev adrenalina v zrak poletel s pomočjo padala, dolge vrvi in štirikolesnika.

Nase je namreč nadel padalo, se privezal z dolgo vrvjo, nato pa so njegovi prijatelji s pomočjo štirikolesnika adrenalina željnega padalca spravili visoko v zrak. A kmalu zatem se je odvila prava drama. Naravnost proti padalcu je letelo letalo, vse pa je kazalo na to, da bo s krili zadelo ob vrv.

Padalec je bil 350 metrov nad tlemi, letalo pa je letelo dobrih 15 metrov pod njim. Na srečo to ni zadelo dolge vrvi - po podatkih iz naprav je letalo vrv zgrešilo le za dober meter.

Brez dvoma trenutek, ko bi tudi najbolj izkušenim srce padlo v hlače! Poglejte si, kako je vse skupaj videl padalec, ki je bil v zraku!
Trenutni članek je brez komentarja.
Te je dovolj v hlačah, da postaneš prvi komentator? 😆
Najboljši posnetki tedna
Brezplačno se naroči na Klip novice tedna in prejmi top posnetke na email naslov.
Vegani vdrli v klavnico in se privezali na verigo! Dejanje so takoj obžalovaliVIDEO: Grozljivka na hrvaškem reliju! Roku Turku nasproti pripeljal avtomobilPozor, prihaja toča! Rdeči alarm prižgan za polovico državeVIDEO: To je grozljivka, ki so ji bili na avtocesti priča hrvaški gasilciTudi vi česen že vse življenje lupite narobe? To je preprost način, ki navdušujeNevihte bodo danes zajele vso Slovenijo, grozi nam tudi točaSMEH: Nesrečni voznik iz Ljubljane! To se je zgodilo, ko je zapeljal iz predoraVIDEO: Nesreča na avtocesti pred Vrhniko, nato pa šok za voznikeVIDEO: Papiga Kaja iz Slovenije spet navdušila! To počne v vročih poletnih dnehSimon med petjem ustavil 12-letno deklico, nato je dvorano dvignila na nogePijan voznik je zapeljal na njegov pas, voznik tovornjaka mu je dal lekcijoVIDEO: Izjemen trik, kako brez kovancev odklenete nakupovalni vozičekKolesarji med dirko popadali na tla, kriv je bil veter zaradi helikopterjaDih jemajoč posnetek Mihe Deželaka, ob katerem boste od sreče zajokaliVIDEO: Štiriletna deklica zapela hit Petra Graša, posnetek je senzacija na spletuSMEH: Kako se v vročih dneh hladijo na Balkanu? Privoščili so si tudi SlovenceVIDEO: Zmago Jelinčič spet brez dlake na jeziku: "Vedno večji gnoj je to!"VIDEO: Grozljivka na letalu iz Kosova: Takšne turbulence še niste videli!VIDEO: Drama pri Hvaru, Slovenci iz morja rešili nemškega pilota letalaVIDEO: Poglejte si, kako iz lubenice najlažje odstranimo nadležne peške!VIDEO: Šok za Slovenca na Cresu! Njegov avtomobil je končal v morjuPeljala sta po nasprotnem pasu, nato jima je kolesar dal lekcijoVIDEO: Saša Lendero prevzema z novo pesmijo! Tako je zapela z Domenom KumerjemParaolimpijcu med tekom odpadla proteza, nato je navdušil s svojim dejanjemBalerina na ameriškem talentu šokirala sodnike! Nihče ni pričakoval take točke