Za noč čarovnic so prestrašili otroke: Takšen šok jih je čakal pred vrati!

Ena izmed uspešnic na spletu je video posnetek, pri katerem lahko spremljamo simpatično potegavščino med preteklo nočjo čarovnic.

Predvsem onkraj luže je značilno, da na ta dan otroci obiskujejo hiše, da bi dobili okusne sladkarije.

Nekateri lastniki svoje domove okrasijo v stilu praznika Halloween - takšen je tudi avtor video posnetka, ki je za otroke in starejše obiskovalce pripravil prav posebno preizkušnjo.

Ko so pozvonili na njegova vrata, so se luči pred vhodom najprej ugasnile, nato je v grozljivi podobi stopil pred steklo. Mnogi otroci so zbežali, nekateri pa so ohranili dovolj poguma, da so prišli do zasluženih sladkarij.

Poglejte si domiselno potegavščino ob pretekli noči čarovnic, pri kateri je lastnik ene izmed hiš pošteno prestrašil mlajše obiskovalce. Bravo za takšno inovativnost!
Trenutni članek je brez komentarja.
Te je dovolj v hlačah, da postaneš prvi komentator? 😆
Najboljši posnetki tedna
Brezplačno se naroči na Klip novice tedna in prejmi top posnetke na email naslov.
Parodija na delo od doma: Posnetek, ki se mu smeji Slovenija!Lastnica snemala zajčka med spanjem: Ko se je dotaknila repa, je začel kakati!VIDEO: Tilen Artač nasmejal kot Jelko Kacin: Takšno parodijo je pripravil tokrat!Plaz uničil hišo, moški si je komaj rešil življenjeDarja Gajšek zapela s Kvartetom Pušeljc: Njihov nastop te bo navdušil!Tilen Artač nasmejal s parodijo: To je povedal v vlogi moških jajc!Marko Škugor navdušil na poroki: Tako je zapel za ženina in nevesto!VIDEO: Parodija, ki je nasmejala Slovenijo: Tilen Artač prepeval o podražitvi!Žiga Deršek zapel z Ansamblom Vikend: Njihov nastop te bo navdušil!Otroci so plavali v vodi, nato pa šok: Prestrašil jih je povodni konj!Kaj si ljudje na ulicah mislijo o Gregorju Čeglaju?Moški iz Ukrajine navdušil na hrvaškem talentu: Tako je blestel v polfinalu!Lesena hiša iz Slovenije, ki je vpeta v strm bregVIDEO: Divjal na slovenski avtocesti: Za voznika se ni dobro končalo!Parodija, ki se ji smeji Slovenija: Če bi policisti opravljali delo natakarja!Jana Morelj plezala po najvišji stavbi v Sloveniji, njen podvig te bo navdušilVIDEO: Anže Lanišek osvojil 1. mesto: Tako je skočil v drugi seriji!VIDEO: Slovenski nogometaš izgubil živce, napadel je svojega vratarjaDeklica je za božič dobila letečo igračko, končala je v ognjuVIDEO: Drama na avtocesti: Moški je posnel nalet več vozil!14-letna deklica te bo odpihnila z glasom: Tako je zapela svetovno uspešnico!Ansambel Saša Avsenika navdušil s polko, napisala sta jo Slavko in Vilko Avsenik17-letnica zapela svetovno poznano uspešnico: Njen glas je naravnost čaroben!Tim Kores nasmejal s parodijo, prepeval je o smrdečih nogahIskali so krokodila, nato jih je čakalo presenečenje