Za otroke je postavil igrala: Takšen prizor je posnel sredi noči!

Na spletu je pristal še en čudovit video posnetek, pri katerem je moški po imenu Robert za svoje otroke ob hiši postavil številna igrala.

A otroci niso bili edini obiskovalci, ki so uživali v novi pridobitvi.

Video posnetek prihaja iz Velike Britanije, na YouTube omrežju pa je v le nekaj dneh dosegel že več kot 350.000 ogledov. Nič čudnega, če pa je avtor na kamero posnel nenavadne obiskovalce.

Na otroškem igrišču je bilo vedno živahno - pa ne le zaradi otrok, temveč predvsem zaradi divjih živali, ki so si na igralih dale duška. Pestro je bilo predvsem v nočnem času.

Poglejte si, kakšne prizore je posnela varnostna kamera ob igrišču, ki ga je za svoje otroke postavil Robert. Brez dvoma prizori, ob katerem človeku kar zaigra srce.
0
JeklenaPest
Pred 5 tedni
Čudovite živali, mi gamad pa jih ubijamo in žremo! Kar slabo mi rata...
Najboljši posnetki tedna
Brezplačno se naroči na Klip novice tedna in prejmi top posnetke na email naslov.
Darja Gajšek navdušila Slovence: Tako je zapela svojo novo pesem!Denis Avdić spet oponašal Milana Kreka: Jana Morelj jokala od smeha!Posnetek medicinske sestre, ki obkroža Slovenijo: "Kje je kakšna ovca?!"Gasilci s posnetkom obkrožajo Slovenijo: Takšen šov so pripravili!Nemški ovčar jokal od sreče, ko je po več mesecih videl lastnikaTilen Artač nasmejal Slovence: Zapel je parodijo na pesem "Hej, hej, Ljubljančanke"V šovu je zapela pesem Lady Gaga, z glasom je sezula sodnikeNemški ovčar prvič videl zajčka: Takšen prizor so posneli lastniki!Deklici so očitali, da nima talenta: V pevskem šovu je vsem zaprla usta!Sin do solz ganil starša: S svojim denarjem jima je odplačal dolg za hišo!V kopalnico so natočili toliko vode, da se je podrlaIskreno veselje sirote, ko izve, da jo bodo posvojiliTilen Artač kot reper Zlatko: Posnetek, ki je nasmejal Slovenijo!Posnetek s podgano, ki obkroža splet: To je počela, ko se je lastnik tuširal!Montažna lesena hiša pri Novem mestu, ki je navdušila SlovenceParodija, ki je nasmejala Slovence: Priredili so znane domače pesmi!Drama na parkirišču: Nakupovalnih vozičkov in mogel ustaviti!Posnetek debelega medveda, ki je senzacija na spletuDrama v slovenskem parlamentu: Počilo je med Mesecem in Pojbičem!Nor podvig iz Rusije: Z avtomobilom je skočil v zamrznjeno jezero!Avtomatsko parkiranje pri novem Mercedesu S-Class 2021Deklica z violino zapela "You Raise Me Up", njen nastop te bo ganilŽenska na talentu odpihnila sodnike: Njen glas te bo očaral!Kuža je padel v vodo in se boril za življenje: Rešila ga je pogumna ženska!Pitbull lastnici pokazal, da je lačen: Posnetek ima že več kot milijon ogledov!