Za svoje dekle kar sam izdelal zaročni prstan: Končni rezultat je navdušil svet!

Alec Steele je 21-letnik, ki je svojo srečo našel v kovaštvu. Že dolgo časa vodi svoj Youtube kanal, na katerem ima danes 1,8 milijona naročnikov.

Te dni je za svoje dekle pripravil nepozabno presenečenje - zanjo je namreč izdelal zaročni prstan!

Alec prihaja iz Anglije, a že nekaj časa živi v ameriški zvezni državi Montana. V zadnjem video posnetku, ki ga je objavil na svojem Youtube profilu, je tokrat pokazal postopek izdelave zaročnega prstana, s katerim je za roko zaprosil svoje dekle.

V opisu posnetka je sledilcem še zaupal, da je njegovo dekle pristalo v poroko!

Poglejte si, na kakšen izjemen način je Alec povsem sam izdelal zaročni prstan, s katerim je za roko zaprosil svoje dekle. Bravo za inovativnost!
0
JeklenaPest
Pred 18 tedni
Tako mlad pa že tako spreten?! Iz tega poba pa še nekaj bo...
Najboljši posnetki tedna
Brezplačno se naroči na Klip novice tedna in prejmi top posnetke na email naslov.
VIDEO: Slovenski mesar poskrbel za smeh: Spijem en štamperli šnopca!VIDEO: Pred tekmo zadonela slovenska pesem: Poglej, kaj je storil Luka Dončić!SMEH: Počistil je zasnežen pločnik, nato je doživel ta prizorBrezdomec je prvič obiskal brivca: Preobrazba te bo pustila brez besed!VIDEO: 8-letni Miha navdušil Slovence: Tako ganljivo je zapel pesem o očku!SMEH: To so naredili voznikom, ko se niso ustavili pred prehodom za pešceVIDEO: Smeh v bližini slovenske meje: To so Hrvatu povedali prebežniki!Kuža vsak dan čaka na postaji, razlog je lastnico ganil do solzBabica zaplesala in zapela ob uličnem pevcu, njen nastop jemlje sapoVIDEO: 10-letni Jakob z glasom prevzel Slovence: Tako je zapel pesem Modrijanov!Na hrvaškem talentu obnorel sodnike: Njegov angelski glas ti vzame sapo!VIDEO: Romunski teror na slovenski avtocesti posnela kameraUkradel je vozilo, a ga ni znal peljati: Takoj je dobil lekcijo!VIDEO: Celo večnost ni videl starih staršev: Zdaj jih je po 20 letih obiskal!VIDEO: Novinarji obiskali Krisa, iz Los Angelesa prihajajo spodbudne noviceVIDEO: Nika Zorjan in Rok Piletič ganila Slovence, zapela sta pesem "Shallow"VIDEO: Luka Dončić spektakularno zabil ob LeBronu, nato ga je uničil s trojkoVIDEO: 8-letna Anja zapela s slovenskim ansamblom, njen glas te bo očaralSmešni trenutki iz lige NBA, za katere je poskrbel Luka DončićVIDEO: Simpatičen kiks v oddaji 24ur, voditeljica se je le nasmejalaVIDEO: Papiga Kaja spet ruši rekorde: Njen posnetek je navdušil Slovenijo!Vrhunski posnetek z NBA tekme, ko je zadel Luka DončićVIDEO: Čustveni prizori, ki ganejo: Luka Dončić spoznal malega borca Krisa!Poskočni Dejan pokazal, kako si naredi svojo prepoznavno frizuroV livarni je odvrgel mokro železo: Komaj si je rešil življenje!