Zadnjo minuto je izvedel, da bo moral zapeti himno. Posnetek zdaj obkroža svet!

Isaac Bryant je dijak prvega letnika v srednji šoli Mechanicsburg High School, ki se je dva tedna nazaj veselil Wrestling tekme, ki je potekala v Areni v kraju Troy v ameriški zvezni državi Ohio.

Ker pa se pred tekmo v dvorani ni pojavil pevec, ki bi moral biti zadolžen za petje himne, je to "breme" padlo prav na Isaaca.

V zadnjih minutah so mu namreč sporočili, da bo ameriško himno moral zapeti on, saj drugega pevca ne najdejo. S petjem ima Isaac sicer izkušnje, a ta naloga je bila zanj velikega pomena, zaradi česar je imel tudi veliko treme.Mia Richardson, prebivalka kraja Troy v Ohiu, je na kamero posnela prizor, ko je vajeti v roke pri petju himne vzel Isaac. Video posnetek je naložila na splet, do danes pa je v pičlih dveh tednih presegel 550.000 ogledov, nabral pa več kot 8.000 všečkov in delitev naprej.

Himno je namreč simpatični Isaac zapel z odliko, njegov nastop pa je nekaj, kar si preprosto morate ogledati. Ko boste slišali, kako je dijak opravil s to zahtevno nalogo, mu boste tudi sami namenili aplavz!
1
JeklenaPest
Pred 5 tedni
Če vzamemo v obzir, da ni imel instrumentalne podpore je nalogo izpeljal kar z 9 od 10.
Najboljši posnetki tedna
Brezplačno se naroči na Klip novice tedna in prejmi top posnetke na email naslov.
VIDEO: Turista obtičala sredi Slovenije, nad pomočjo domačinov sta bila navdušenaVIDEO: Psički je bilo vsega dovolj! Poglejte si, kako je ukrotila svoje mladičkeVIDEO: Med vožnjo po gozdu ostala brez besed, pot ji je križala medvedka z mladičkiVIDEO: Župnik iz Bohinja spet obkroža Slovenijo, to je povedal o veliki nočiNevesta je v cerkvi začela peti! Ko se ji pridruži še oče, so gostje zajokali...VIDEO: Na najboljši način je prelisičil vratarja! Njegovi potezi se klanjajo...VIDEO: Skozi okno je metal smeti, nato dobil lekcijo! To so mu storili vozniki...VIDEO: Škodo na katedrali Notre-Dame posneli iz zraka, posnetek šokiral mnogeUčitelj je vso noč porabil za velikonočna darila, učenci so ostali brez besedVIDEO: Slovenka navdušila s postopkom, kako pobarvati velikonočna jajca s sviloSMEH: Posnetek papige senzacija na spletu! Tako si je privoščila sosedovo muco...VIDEO: Bohinjski župnik Martin Golob obiskal Denisa Avdića, smeha ni manjkaloŽenska je doma imela srnjaka! Zbežal je, po dveh letih sta se znova srečala...VIDEO: Nevesta med poroko do solz ganila ženina! Poglejte, kaj mu je podarila...VIDEO: Gasilca z Gorenjske postala junaka! Ulovila sta roparja, ki je okradel mamicoVIDEO: Deček iz Indije s plesom navdušil še Simona Cowella, dobil je zlati gumbVIDEO: Vozila se je po cesti, ko je videla brezdomce! Njeno dejanje obkroža svet...Pesem "Hallelujah" je zapela kot angel, nato je svet prevzel še pevski zborPrizori s pasjo družino obkrožili svet! Tako sta zlata prinašalca pazila mladičkeVIDEO: Lojze Peterle navdušil evropske poslance, med sejo je zaigral na orgliceDekleta so stopile na parket, ko so ugasnile luči! Nastop v temi je prevzel svet...VIDEO: Ognjeni zublji uničili katedralo Notre-Dame v Parizu, porušil se je zvonikDeklica po treh letih našla izgubljeno muco, prizori so svet ganili do solzŽivalim so zaradi zaslužka posekali gozd! Tako se jim je zoperstavil orangutan...VIDEO: Maturanti iz Ljubljane navdušili s posnetkom, zaigrali so tudi Kekca