Zaigral je na posebno ponev in obkrožil svet! To je pravi balzam za ušesa

Adam Foote je velik ljubitelj glasbe, ki se svetu predstavlja z umetniškim imenom Ethereal in E. Njegov najljubši glasbeni instrument je ponvi podobno glasbilo "handpan", s katerim lahko ustvarjamo številne zvoke.

Prav na omenjeno glasbilo je Adam zaigral tudi v video posnetku, ki je v teh dneh prevzel mnoge.

Skupaj s prijateljem Evanom McLachlanom, ki je v ozadju igral na ukulele, sta po prvem zapadlem snegu v kraju Coeur d'Alene v ameriški zvezni državi Idaho predstavila svojo skladbo, ki te v trenutku prevzame.


Ethereal in E, Youtube
Mnogi so na spletu zapisali, da je njegovo igranje nekaj najlepšega, vse skupaj pa opisali kot balzam za ušesa. Ko boste prisluhnili igranju, se boste z njihovim mnenjem zagotovo strinjali tudi sami.

Zahvaljujoč temu video posnetku je Adam pustil svojo redno službo, zdaj pa se je usmeril v profesionalno glasbo, kjer že beleži izjemen odziv. Vse dobro mu želimo na njegovi poti, obenem pa srčno upamo, da bo njegovi čudoviti glasbi prisluhnilo čimveč ljudi.
0
JeklenaPest
Pred 1 tednom
Sem že mislil, da je fake, ker je narava za njim preveč statična, potem pa se je v 55. sekundi časovne premice na desni strani ekrana premaknila ena bela vejica. No, vsekakor je verjetno, da je zvok bil posnet kje drugje, denimo v studiu, a tudi tam je nehče moral dobro zaigrati. Zelo zanimivo...
1
Janja De Vesci Reš
Pred 2 tedni
Nekaj podobnega sem že videla in slišala v Ljubljani na Čopovi ulici, zanimivo.
Najboljši posnetki tedna
Brezplačno se naroči na Klip novice tedna in prejmi top posnetke na email naslov.
VIDEO: Turista obtičala sredi Slovenije, nad pomočjo domačinov sta bila navdušenaVIDEO: Psički je bilo vsega dovolj! Poglejte si, kako je ukrotila svoje mladičkeVIDEO: Med vožnjo po gozdu ostala brez besed, pot ji je križala medvedka z mladičkiVIDEO: Župnik iz Bohinja spet obkroža Slovenijo, to je povedal o veliki nočiNevesta je v cerkvi začela peti! Ko se ji pridruži še oče, so gostje zajokali...VIDEO: Na najboljši način je prelisičil vratarja! Njegovi potezi se klanjajo...VIDEO: Skozi okno je metal smeti, nato dobil lekcijo! To so mu storili vozniki...VIDEO: Škodo na katedrali Notre-Dame posneli iz zraka, posnetek šokiral mnogeUčitelj je vso noč porabil za velikonočna darila, učenci so ostali brez besedVIDEO: Slovenka navdušila s postopkom, kako pobarvati velikonočna jajca s sviloSMEH: Posnetek papige senzacija na spletu! Tako si je privoščila sosedovo muco...VIDEO: Bohinjski župnik Martin Golob obiskal Denisa Avdića, smeha ni manjkaloŽenska je doma imela srnjaka! Zbežal je, po dveh letih sta se znova srečala...VIDEO: Nevesta med poroko do solz ganila ženina! Poglejte, kaj mu je podarila...VIDEO: Gasilca z Gorenjske postala junaka! Ulovila sta roparja, ki je okradel mamicoVIDEO: Deček iz Indije s plesom navdušil še Simona Cowella, dobil je zlati gumbVIDEO: Vozila se je po cesti, ko je videla brezdomce! Njeno dejanje obkroža svet...Pesem "Hallelujah" je zapela kot angel, nato je svet prevzel še pevski zborPrizori s pasjo družino obkrožili svet! Tako sta zlata prinašalca pazila mladičkeVIDEO: Lojze Peterle navdušil evropske poslance, med sejo je zaigral na orgliceDekleta so stopile na parket, ko so ugasnile luči! Nastop v temi je prevzel svet...VIDEO: Ognjeni zublji uničili katedralo Notre-Dame v Parizu, porušil se je zvonikDeklica po treh letih našla izgubljeno muco, prizori so svet ganili do solzŽivalim so zaradi zaslužka posekali gozd! Tako se jim je zoperstavil orangutan...VIDEO: Maturanti iz Ljubljane navdušili s posnetkom, zaigrali so tudi Kekca