Zakuhal je nesrečo in skušal pobegniti: Lekcijo so mu dali vozniki!

Pretorija je mesto v severnem delu province Gauteng v Južni Afriki, ki velja za eno izmed treh glavnih mest države in služi kot administrativno in izvršno uradno glavno mesto.

Prav iz omenjenega mesta prihaja video posnetek nesreče s pobegom, ki se ni končal po željah povzročitelja prometne nesreče.

Prizor so na cestah mesta Pretorija v Južni Afriki posneli že pred tremi leti, ko se je na tamkajšnji avtocesti N1 odvila prava drama. Eden izmed voznikov je povzročil hudo prometno nesrečo, nato je s kraja skušal pobegniti.

Načrte so mu prekrižali ostali vozniki, ki so se podali na lov za njim, nato pa povzročitelja zaustavili nekaj sto metrov naprej.

Mnogi na spletu so zapisali, da v svoji državi drugi vozniki ne bi poskrbeli za takšno lekcijo. Poglejte si, kako se ob prometnih nesrečah odzovejo v Južni Afriki.
0
JeklenaPest
Pred 2 tedni
Ta prava lekcija bi morala slediti, ko so ga ustavili...
Najboljši posnetki tedna
Brezplačno se naroči na Klip novice tedna in prejmi top posnetke na email naslov.
Ob gozdu je zaigrala na harfo: Prizor v ozadju je splet pustil brez besed!Policist rešil življenje malčka: To je storil, ko je otrok stekel na cesto!Filip zapel s svojim osebnim asistentom: Njun talent je navdušil Slovence!Isaac Palma ganil v cerkvi: Med poroko je zapel Ave MariaPapigo je vprašal, če ga ljubi: Njen odgovor te bo nasmejal do solz!VIDEO: Luka Dončić plesal na domačo glasbo: Posnetek je navdušil Slovence!Motokrosist iz Slovenije naletel na gozdno past: Lahko bi ga stalo življenja!Kužka so vedno znova vrnili v zavetišče: Zdaj je dobil lastnika, ki ga razume!Lisička iz Berlina kradla čevlje: Toliko so jih našli v njenem brlogu!Anja Ramšak in Robert Roškar pokazala pevski talent: Priredila sta slovensko pesem!Na vrhu Triglava zaigral za citre: Njegov nastop navdušuje Slovence!SoulGreg Artist zapel z ženo: Osupnili so z izvedbo pesmi "The Prayer"Izgubljena srnica se je približala punčki: Posnetek ima že 7 milijonov ogledov!Babica in dedek doživela šok: Nista vedela, da je sin dobil dvojčke!Labodji mladički prvič zaplavali v potoku: Posnetek je uspešnica na spletu!Nesreča na avtocesti: Tovornjak je zbil vozilo!Martin Golob še zadnjič iz Bohinja: Prisluhni, kaj je povedal!VIDEO: Na slovenskem počivališču posneli tatove: Tako sta kradla iz tovornjaka!Srhljivka iz Libanona: Glavno mesto pretresla grozljiva eksplozija!Deklici zapeli pesem "Dance Monkey": Njun posnetek je uspešnica na spletu!Anja Ramšak zapela pesem iz filma Sreča na vrvici: Privoščila si je Roškarja!Goska na kmetiji varovala rešenega konjička: Postala sta najboljša prijatelja!Pametna orka navdušila svet: Tako je skušala ujeti ptice!Slon po dveh mesecih spet videl oskrbnika: Njegov odziv je navdušil splet!7-letni slepi deček na klavir zaigral pesem Queenov: Njegov nastop te bo navdušil!