Zaletela se je v vozilo, nato pa pobegnila! Njeno bežanje je imelo posledice...

Na cestah je vedno potrebna izjemna pazljivost, sicer lahko hitro pride do nesreče. Tega se očitno ni zavedala voznica osebnega vozila v video posnetku, ki je splet obkrožil v preteklem mesecu.

Voznica je v enem izmed križišč najprej trčila v drugo vozilo, nato pa s kraja nesreče pobegnila.

Incident se je pripetil v kraju Austin v zvezni državi Texas, celoto dogajanje pa je posnela kamera v vozilu oškodovanca. Ta se je vozil na delo, ko mu je v križišču pot presekala nezbrana voznica. Prišlo je do trčenja, nato pa je voznica poizkušala pobegniti.

Oškodovanec je vozil Camara SS letnik 2017, ki premore kar 470 konjskih moči, zato voznica pri pobegu ni imela realnih možnosti.

Med zasledovanjem je voznica precenila svoje sposobnosti in vozila prehitro, v enem izmed ostrih zavojev pa izgubila nadzor nad vozilom in trčila v drevo. In kaj je storila voznica zatem? Preprosto je odkorakala proč, kot da avtomobil ne bi bil njen...
0
JeklenaPest
Pred 12 tedni
Baba je očitno prometno kulturo in običaje prinesla od nekod drugod. Ne vem no, ampak če bi meni razbila tak avto in se potem še tako arogantno obnašala ji lekcija iz primernega obnašanja garant ne bi ušla. Sem pa užival ob soundu konjenice V8 rdečega Camara. Prava simfonija...
Najboljši posnetki tedna
Brezplačno se naroči na Klip novice tedna in prejmi top posnetke na email naslov.
Z motorjem se je ustavila na avtocesti: Poglej si, kaj je storil tovornjakar!VIDEO: Grozljiv posnetek trčenja na Hrvaškem: V cestninsko postajo s 150 km/hSMEH: Američana je žena učila bosanskega jezika: Tako ga je potegnila za nos!VIDEO: Grozljivka na štajerski avtocesti: Tak prizor sta posnela med vožnjo!Kužku je pokazala fotografijo: Ker je storil zatem, ti bo takoj ogrelo srce!VIDEO: Takšno reklamo nam delajo tujci: Posnetek naše dežele jemlje sapo!Med dostavo paketa je naletel na kači: Kar je storil, je nasmejalo mnoge!SMEH: Dedek iz Prlekije nasmejal Slovence: "Tako se delajo grdi otroci!"VIDEO: Grozljivka iz Grčije in Italije: Zadela jih je toča, velika kot pomaranča!V gozdu je hodil za medvedom, nato ga je brcnil! Neumnost je takoj obžalovalSMEH: Kravi je rekel, naj se vrne na pašnik! Poglej, kako ga je ubogalaNastop, ki gane: Tako je Freddie Mercury 34 let nazaj zapel in osvojil ves svetSlovenski voditelj jo je zakuhal: To je storil, ko sta mu pomagala iz morjaSMEH: Očka nasmejal ves splet! Tako je hčerko prelisičil, da je nehala jokatiSMEH: Na letališču so mu hoteli zaračunati 100€: Ne boste verjeli, kaj je storil!VIDEO: Hud požar v Zrćah: To so grozljivi prizori, ki so jih posneli turisti!VIDEO: Slovenec sredi Tivolija iztegnil roko: Ne boš verjel, kaj se zgodi zatem!VIDEO: Papiga Kaja znova navdušila: Tako je tokrat igrala štiri v vrsto!VIDEO: Kingstoni preuredili svojo uspešnico: Parodija je nasmejala Slovence!12-letnik prevzel sodnike na talentu: Za svoj nastop je prejel zlati gumb!VIDEO: Prizor kot iz filma: Obalna straža zajela podmornico za tihotapljenje!Pevka podrla Guinnessov rekord: Tako nizkega tona še niste slišali!Kuža v cerkvi ukradel vso pozornost: Poglej si, kako se je odzval duhovnik!Nadzorna kamera posnela grozljivko: Sredi noči je eksplodirala KFC restavracija!VIDEO: Posnetek Slovenca uspešnica na spletu: Tako je opravil "bottle cap challenge"