Zaletela se je v vozilo, nato pa pobegnila! Njeno bežanje je imelo posledice...

Na cestah je vedno potrebna izjemna pazljivost, sicer lahko hitro pride do nesreče. Tega se očitno ni zavedala voznica osebnega vozila v video posnetku, ki je splet obkrožil v preteklem mesecu.

Voznica je v enem izmed križišč najprej trčila v drugo vozilo, nato pa s kraja nesreče pobegnila.

Incident se je pripetil v kraju Austin v zvezni državi Texas, celoto dogajanje pa je posnela kamera v vozilu oškodovanca. Ta se je vozil na delo, ko mu je v križišču pot presekala nezbrana voznica. Prišlo je do trčenja, nato pa je voznica poizkušala pobegniti.

Oškodovanec je vozil Camara SS letnik 2017, ki premore kar 470 konjskih moči, zato voznica pri pobegu ni imela realnih možnosti.

Med zasledovanjem je voznica precenila svoje sposobnosti in vozila prehitro, v enem izmed ostrih zavojev pa izgubila nadzor nad vozilom in trčila v drevo. In kaj je storila voznica zatem? Preprosto je odkorakala proč, kot da avtomobil ne bi bil njen...
0
JeklenaPest
Pred 3 tedni
Baba je očitno prometno kulturo in običaje prinesla od nekod drugod. Ne vem no, ampak če bi meni razbila tak avto in se potem še tako arogantno obnašala ji lekcija iz primernega obnašanja garant ne bi ušla. Sem pa užival ob soundu konjenice V8 rdečega Camara. Prava simfonija...
Najboljši posnetki tedna
Brezplačno se naroči na Klip novice tedna in prejmi top posnetke na email naslov.
VIDEO: Luka Sešek zapel pesem Zale in Gašperja! Z nastopom je navdušil mnoge...VIDEO: Slovenca v gozdu srečala medveda: Klicala sta ga in mu žvižgala...VIDEO: Drama na nacionalki! Kandidat omedlel med prenosom v živo...VIDEO: Med vožnjo ostala brez besed! Pot so ji prekrižali medvedji mladički...VIDEO: Ganljiva poroka Tjaše in Uroša! Poročne trenutke so ujele kamere...SMEH: Tako se na cestah obnašamo Slovenci: "Prometni predpisi so samo za šibke!"VIDEO: Starša sta jo ganila do solz! To je presenečenje, ki mu je bila priča hčerkaVIDEO: Odličen rezultat Zale in Gašperja! Zmago na Evroviziji 2019 slavila NizozemskaVIDEO: Kakšna enajstmetrovka!? Takega zadetka v Sloveniji še niste videli...Pet moških je zapelo med čudovitimi gorami, s posnetkom so prevzeli ves svetVIDEO: Kjer je volja, tam je pot! To je posnetek, ki obkroža socialna omrežja...VIDEO: Poglejte, kakšno ganljivo pesem je oče napisal pokojnemu Viljemu JulijanuVIDEO: Zapeljal je naravnost pred gasilce, trčenju se niso mogli izognitiVIDEO: Zapeli so pesem Zale in Gašperja! Tako se sliši njihova izvedba "Sebi"...VIDEO: Ženi je čez obraz prilepil depilacijski trak! Zanj se ni končalo dobro...VIDEO: Najbolj nenavadni finalisti Evrovizije 2019! Islandija vas bo šokirala...VIDEO: Imamo že zmagovalko Evrovizije 2019? To je država, ki ji kaže najbolje...VIDEO: Arnold Schwarzenegger doživel šok! Z vso silo ga je brcnil v hrbet...VIDEO: Ne boste verjeli, kaj so storili z avtomobilom SlovencaVIDEO: Deklica je hotela kupiti drago ogrlico! Posnetek te bo ganil do solz...Lisica se je pretihotapila do kurnika! Tako je kuža kokoškam rešil življenje...VIDEO: Otroci iz Slovenije zapeli "Hallelujah", njihov nastop je balzam za dušoSimon je prekinil njegov nastop! Kar je storil na koncu, je razjokalo mnoge...VIDEO: Poljakinje iz Evrovizije navdušile: Tako so zapele uspešnico Metallice!VIDEO: Kamere posnele grozljiv prizor: Tako se je porušil jez na jezeru Dunlap!