Zaletela se je v vozilo, nato pa pobegnila! Njeno bežanje je imelo posledice...

Na cestah je vedno potrebna izjemna pazljivost, sicer lahko hitro pride do nesreče. Tega se očitno ni zavedala voznica osebnega vozila v video posnetku, ki je splet obkrožil v preteklem mesecu.

Voznica je v enem izmed križišč najprej trčila v drugo vozilo, nato pa s kraja nesreče pobegnila.

Incident se je pripetil v kraju Austin v zvezni državi Texas, celoto dogajanje pa je posnela kamera v vozilu oškodovanca. Ta se je vozil na delo, ko mu je v križišču pot presekala nezbrana voznica. Prišlo je do trčenja, nato pa je voznica poizkušala pobegniti.

Oškodovanec je vozil Camara SS letnik 2017, ki premore kar 470 konjskih moči, zato voznica pri pobegu ni imela realnih možnosti.

Med zasledovanjem je voznica precenila svoje sposobnosti in vozila prehitro, v enem izmed ostrih zavojev pa izgubila nadzor nad vozilom in trčila v drevo. In kaj je storila voznica zatem? Preprosto je odkorakala proč, kot da avtomobil ne bi bil njen...
0
JeklenaPest
Pred 1 mesecem
Baba je očitno prometno kulturo in običaje prinesla od nekod drugod. Ne vem no, ampak če bi meni razbila tak avto in se potem še tako arogantno obnašala ji lekcija iz primernega obnašanja garant ne bi ušla. Sem pa užival ob soundu konjenice V8 rdečega Camara. Prava simfonija...
Najboljši posnetki tedna
Brezplačno se naroči na Klip novice tedna in prejmi top posnetke na email naslov.
89-letni kmet je težko zlezel v traktor: Takšno rešitev mu je pripravil sin!Policista na pločniku zalil z vodo: Voznik je podlo dejanje posnel na kamero!VIDEO: Slovenska evroposlanka Irena Joveva za napad na Hrvaško dobila kartonOtrok v šovu The Voice zapel pesem "Shallow", sodnike je pustil brez besedSmetar na ameriškem idolu razjokal sodnike: Njegov glas te bo odpihnil!Maskota se ni znala obdržati na nogah, posnetek je doza smeha13-letna deklica zapela pesem "Creep", sodnikom je naježila kožoOče svojo hčerko v šoli pobral s FerrarijemPijana voznica z BMW-jem poletela čez krožišče, nesrečo so posnele kamereSramežljiv najstnik zapel svetovno uspešnico: Sodniki so bili ganjeni!Posnel je trenutek, ko je v cerkev posvetilo sonce: Prizor ti bo vzel sapo!Splezal je na visoko goro: Ko se kamera odmakne, ti srce pade v hlače!Kartel pred policisti pobegnil z letalom: Vzleteli so kar na cesti!VIDEO: Luka Dončić trojko zadel s polovice: To je najboljša poteza dneva!Deček bi se v reki skoraj utopil: Življenje mu je rešil dedek!Košarkar grdo padel na glavo: Nasprotnik je od šoka zajokal!Malček ni hotel spati brez kužkov: Posnetek ima že več kot milijon ogledov!Romuni parkirali na mestu za invalide: To je lekcija, ki so jo dobili!Sibirski haski poskrbel za smeh na poligonu za pseOsvajal je ženske sredi Ljubljane: Poglej, kako so ga zavrnile!Modrijani navdušili Slovence: To je njihova nova pesem "Ljubiva"Zmago Jelinčič spet udaril: "Kravje prdce bi lahko lovil in prodajal!"Edo Murić v zadnji sekundi zadel noro trojko, komentator ni mogel verjetiDramatični pristanki in vzleti potniških letal med nevihto CiaraPo presaditvi pljuč je prvič zajela sapo: Posnetek ima 14 milijonov ogledov!