Zaljubljena sta že 67 let: Za obletnico poroke so ju ganili do solz!

Splet obkroža ganljiv video posnetek, pri katerem lahko spremljamo čudovito presenečenje za dva starejša zaljubljenca.

Večno zvestobo sta si obljubila pred 67. leti, v preteklih mesecih pa so ju ob obletnici poroke ganili tako, da so zanju zaigrali na violino.

Par na video posnetku se je zaljubil pri svojih 15. letih, še danes pa skozi življenje potujeta skupaj. Kmalu bosta stara 90 let, v preteklem letu pa so ju pošteno presenetili ob njuni 67. obletnici poroke.

Za dedka in babico so pripravili simpatičen nastop na violino, da bi s tem počastili dolga leta njunega srečnega zakona. Ob obletnici sta oba povedala, da sta še vedno zelo zaljubljena.

Poglejte si simpatično presenečenje, pri katerem so dedka in babico ganili za njuno 67. obletnico poroke. Bosta s čustvenim odzivom navdušila tudi tebe?

0
JeklenaPest
Pred 4 tedni
Najbolj me gane, ko video ne dela...
Najboljši posnetki tedna
Brezplačno se naroči na Klip novice tedna in prejmi top posnetke na email naslov.
VIDEO: Mama gorila ganila svet: Tako se je odzvala, ko je videla dojenčka!Mačka, ki sosedom krade stvari: Posnetek je uspešnica na spletu!Ženska na gorski cesti srečala skupino prijaznih psovVIDEO: Avdića nasmejali do solz: Takšno pismo je Deželaku prebral njegov sin!Mačka jedla hrano psa, nato jo je zalotil med krajoLastnik je na pašniku poklical krave: Poglej, kako so se odzvale živali!Hofer z oglasom obkroža Slovenijo: Predstavili so novo pesem!Na plaži jo je zaprosil za roko: Prijateljica se je osmešila pred kamero!Mali prašiček iz Slovenije ni mogel zaspati, posnetek je uspešnica na spletuVIDEO: Najbolj nor koš med NBA tekmo? Dosegel ga je Luka Dončić!VIDEO: Ana Soklič nastopila na evrovizijskem odru na NizozemskemMoški iz BiH zgradil hišo, ki se obrača: Poglejte si njegovo stvaritev!Moški vstopil v telovadnico, da bi pretepel trenerja: Takoj mu je bilo žal!VIDEO: Saša Lendero navdušila s posnetkom: Njen mož je pokazal pevski talent!Rešili so sestradano psičko: Ležala je na kupu razbitin!Posnetek dveh norcev obkroža splet: Skočila sta z vrha vetrne turbine!VIDEO: Slovenec posnel trenutek, ko se je v dolini Vrata sprožil plazLastnik mačkam naredil dvigalo: Posnetek je uspešnica na spletu!Švercanje turistov čez hrvaško mejo: Parodija, ki je nasmejala Slovenijo!Tilen Artač zapel kot slovenski glasbeniki: Parodija, ki te bo nasmejala!Dramatičen posnetek s poljske avtoceste: Tovornjaku je razneslo gumo!VIDEO: 18-letna Polona v Sanjski moški izgubila živce: Padale so ostre besede!Druga vaja Ane Soklič na Evroviziji 2021: Takšno napako ji očitajo gledalci!Deček na električnem skiroju grdo trčil v ograjoPosnetek volkulje in njenih mladičkov iz Slovenije: Prizori ti polepšajo dan!