Zapela je uspešnico Celine Dion: Za nastop je dobila zlati gumb!

Na pretekli avdiciji šova Canada's Got Talent 2022 se je predstavila tudi 49-letna Jeanick Fournier, ki je s pevskim talentom navdušila sodnike.

Njen pevski nastop je bil tako dober, da je prejela celo zlati gumb, ki jo uvršča neposredno v polfinale prej omenjenega šova.

Na avdiciji kanadskega šova talentov se je Jeanick Fournier predstavila s petjem pesmi "I Surrender", ki jo v originalu izvaja Celine Dion. Video posnetek njenega nastopa je na YouTube omrežju do danes dosegel preko 1,8 milijona ogledov.

Pevski nastop tekmovalke je najbolj navdušil voditeljico Lindsay Ell, ki je bila nad talentom Jeanick tako navdušena, da je zanjo pritisnila zlati gumb.

Prisluhnite čudovitemu pevskemu nastopu iz šova Canada's Got Talent 2022, pri katerem je tekmovalka Jeanick Fournier dobila zlati gumb. Zasluženo?
0
JeklenaPest
Pred 5 tedni
Kateri žirant je, bolj "nevarna" očala ima na surli... Ženšče pa prepeva čisto spodobno.
Najboljši posnetki tedna
Brezplačno se naroči na Klip novice tedna in prejmi top posnetke na email naslov.
Sosedje so se 5 let smejali, ker so pred hišo gradili jahto, nato so obmolkniliNa meji s Hrvaško so mu popustili živci: Tako je napadel drugega voznika!Gluha ženska prvič slišala glas svojega moža: Prizor ima 10 milijonov ogledov!Iz vode so rešili kenguruja: Poglej, kako se je žival zahvalila ljudem!Mačka je grizla kozarec, nato ji je glava padla v vodo: Njen odziv je doza smeha!Voznik na avtocesti v Romuniji trčil v medvedaDojenček vzgojiteljici umaknil stol, tik preden se je usedlaStrogi sodnik Simon ustavil nastop 20-letnika: Na koncu je poskrbel za navdušenje!Moški z uboge želve odstranil morske školjke: Posnetek ima 26 milijonov ogledov!V gozdu je žagal drevesa, divja žival si je želela njegove pozornostiVIDEO: Ganljiv prizor na otoku Hvar: Tako je mali sinček pomagal očetu gasilcu!Družina med sprehodom naletela na medveda: Tako dolgo jim je sledil po poti!Starši so deklici kupili kužka: Njena sreča ti bo polepšala dan!Na ameriškem talentu je ples združil s čarovnijo: Nastop je navdušil sodnike!Deček z avtizmom padel v bazen: Življenje mu je rešil sosed!Plesalka na talentu prevzela sodnike: Njen plesni nastop je prava senzacija!Lastniki pokazali smešno rešitev, kako mačko zadržijo na balkonuVeč kot 100 skatov plavalo ob obali: Takšen prizor so doživeli kopalci!VIDEO: Redar v Šiški na tla podrl kolesarja: Posnetek danes obkroža Slovenijo!VIDEO: Na Petrolu napolnil rezervoar kljub obvestilu, da goriva ni več12-letnik z angelskim glasom prevzel sodnike: Njegov nastop te bo navdušil!Dekleta s čudovitim plesom do zlatega gumba: Tako so navdušile na talentu!Tadej Pogačar z moštvenim kolegom pred ciljem igral kamen, papir, škarjeLjubljanski policist na motorju opazil reševalce: Tako jim je pomagal ob zastoju!Moški na talentu šokiral sodnike: Takšnemu noremu nastopu so bili priča!