Zapele so uspešnico, ki jo je pela Simona Weiss: Nastop navdušuje Slovenijo!

V pretekli glasbeno-razvedrilni oddaji V petek zvečer, ki jo lahko spremljamo na TV Slovenija 1, so svoje pevske talente pokazale tudi članice pevske skupine Chicas.

Tam so se predstavile z uspešnico, ki jo je v originalu prepevala Simona Weiss, z nastopom pa sodeč po odzivih navdušile širšo slovensko javnost.

V omenjeni oddaji, ki jo vodita Melani Mekicar in Blaž Švab, so na odru blestele tudi Maša Uranjek, Tina Poljanšek, Jasmina Šmarčan in Tamara Zagajšek iz nove glasbene zasedbe Chicas.

"Igramo tako narodno-zabavno kot zabavno glasbo. V repertoar pa so zajeti sami slovenski, hrvaški in angleški hiti. Avtorske pesmi prihajajo izpod našega peresa, na kar smo zelo ponosne. In vesele, saj tako najlažje damo med poslušalce točno tista sporočila, ki jih želimo," so dekleta zapisala v predstavitvi skupine na svoji spletni strani.

V oddaji zo izvedle priredbo pesmi "Pet poljubov", ki jo je v originalu prepevala legendarna slovenska pevka Simona Weiss. Podpisala se je tudi pod avtorico besedila, glasbo za pesem pa je napisal njen mož Goran Šarac.
0
JeklenaPest
Pred 2 tedni
Sredinski dve, Maša in Jasmina, sta delovali v prekrasni dekliški skupini M.J.A.V.
Bil sem na mnogih njihovih koncertih in užival do nebes, tako akustično kot vizuelno. Tudi izbor glasbe je bil drugačen, zame boljši.
Najboljši posnetki tedna
Brezplačno se naroči na Klip novice tedna in prejmi top posnetke na email naslov.
Nor posnetek toče v Italiji: Prizor, ki spominja na vojno območje!Audi voznik prevozil rdečo luč: Takšno lekcijo mu je dal tovornjakar!Mož in žena navdušila sodnike na talentu: Njun ples je prava mojstrovina!Anja Ramšak in Robert Roškar z novo parodijo: Priredila sta znano uspešnico!VIDEO: Rogličev sinček Lev ob sprejemu ukradel srca slovenskih navijačevRuski policist nalašč trčil v prehitro vozilo, da bi rešil pešceCristiano Ronaldo, zmoreš to? Poglej, kaj je uspelo slovenskemu kapetanu!VIDEO: Murič in Prepelič poskrbela za smeh: Tako sta odgovorila Špancem!Grozljiv posnetek iz Indije, zaradi podora skal umrlo devet pohodnikovTakšne prizor je doživela lastnica, ko je Aljasko zadel potresPapiga si je ob mucki drznila preveč, nato je sledila klofutaPrizor, ki so mu bili priča slovenski gasilci ob prometni nesreči na avtocestiVIDEO: Ste videli, kako je Luka Dončić rešil žogo na tekmi proti Španiji?Dečka vstopila v trgovino, ko ni bilo prodajalca: Poglej, kako poštena sta bila!Težave za Denisa Avdića: To se mu je zgodilo, ko je prvič sedel na specialko!VIDEO: Posnetek zabave slovenskih košarkarjev, ki je zmotila ŠpanceMoški je česal mogočno kravo, nato je zahtevala več pozornostiTriki s pico na talentu: Poglej, kako je sodnike navdušil ta tekmovalec!Grozljiv prizor iz Belgije, ulica se je v nekaj sekundah spremenila v rekoMačka, s katero ni šale: Tako je ustavila rakuna, ko je kradel hrano!VIDEO: Ne boste verjeli, kaj je turist storil sredi avtoceste na HrvaškemPes lastnico opozoril, da ji je padel sladkor: Prinesel ji je sladko pijačo!VIDEO: Slovenci premagali svetovne prvake: Bili so premočni tudi za Špance!Pes ni mogel hoditi kot drugi kužki: Njegova prikupna hoja je osvojila svet!Roglič poskrbel za pravljico: Na kronometru osvojil zlato olimpijsko medaljo!