Zaradi otrok se je odpovedal avtu: Tako ga je na stara leta presenetila hčerka!

Ena izmed uspešnic na spletu je tudi starejši video posnetek, pri katerem lahko spremljamo čudovito presenečenje za dedka.

Leta nazaj je moral prodati svoj sanjski avtomobil, da bi lahko poskrbel za otroke, desetletja kasneje pa je doživel nepričakovano presenečenje.

Video posnetek, ki je pristal na YouTube omrežju štiri leta nazaj, je do danes dosegel že skoraj 6 milijonov ogledov. Mnogi spletni uporabniki so zapisali, da jim je od odzivu dedka zaigralo srce.

Hčerka mu je kupila prav takšen avtomobil, kot si ga je lastil desetletja nazaj. Na parkirišču je sprva opazoval Corvetto Stingray iz leta 1973, nato pa ugotovil, da je hčerka omenjen avtomobil kupila prav zanj.

Poglejte si čudovito presenečenje, pri katerem je hčerka svojemu očetu kupila avtomobil, ki ga je zaradi finančnih težav moral prodati v svojih mlajših letih.
0
JeklenaPest
Pred 9 tedni
Ob taki lepotici (korveta) bi se razjokal tudi jaz...
Najboljši posnetki tedna
Brezplačno se naroči na Klip novice tedna in prejmi top posnetke na email naslov.
Moški je govoril z mladički ovce: Posnetek ima že 9 milijonov ogledov!Strogi sodnik Simon prekinil nastop 16-letnice, nato je navdušila v drugem poskusuMoški rešil izgubljenega pujska, ki je plaval sredi morjaMoški je na kajaku klical bele kite: Obiskali so ga in zanj zapeli pesem!Lastnica ob hiši posnela medvedko z mladičkom: Ohladila sta se v njenem bazenu!Lastniki so posvojili pasjega mladička: Tako se je odzval starejši pes!Mačka med počitkom padla s police, nato je spala naprej, kot da ni bilo ničBrezdomka ni imela denarja, moški ji je dal svojo bančno karticoKako izgleda čiščenje dlake pri haskiju? Posnetek je uspešnica na spletu!Kmet s pomočjo stare gume očistil cev: Video posnetek je uspešnica na spletu!Mati zajokala, ko je izvedela skrivnost hčerke: Postala bo babica!VIDEO: Reševalci razočarani in jezni: To je počel voznik na slovenski avtocesti!Padalcu se v zraku zapletejo vrvi: Rešil se je zadnjo sekundo!Mama gorila obiskovalcem v živalskem vrtu ponosno kazala mladičkaMož na čudovit način presenetil ženo: Ostala je odprtih ust!Krava je padla v bazen, reševati so jo morali gasilciNa gori odstranili ogromno skalo, da bi bila pot pod njo bolj varnaMoški na Šrilanki lokvanj spremenil v ogrlico: Posnetek ima 5 milijonov ogledov!Slovenski ansambel predstavil poletno pesem: Poslušalci so navdušeni!Posnetek, ki dokazuje, kako hitri plavalci so medvediVIDEO: Dramatičen posnetek, ko je na gorenjski avtocesti zasilno pristalo letaloŽelva se je zataknila med skale: Moški jo je rešil in izpustil v vodo!Japonci na talentu navdušili sodnike: Takšen nastop so pripravili s pomočjo vrvi!Janez Janša objavil prizor na Triglavu: Zabavali so se ob zvokih harmonike!VIDEO: Novi posnetki požara na Krasu: Tako je izgledal pekel iz helikopterja!