Zaradi raka je ostala brez jezika! Tako je zapela "Amazing Grace", 10 mesecev po operaciji

Elly Brown je simpatično dekle, ki se ukvarja s profesionalnim petjem. Žal pa je tudi njej usoda življenje obrnila na glavo.

Dobro leto dni nazaj so jim namreč na jeziku odkrili rakav tumor, zaradi česar so ji morali odstraniti jezik.

Pred desetimi meseci je prestala številne operacije. Ker je ostala brez jezika, so ji nov jezik rekonstruirali iz tkiva in kosti na njeni desni nogi. Operacija je bila več kot uspešna!

V mesecu aprilu je Elly na spletu objavila svoj prvi video posnetek po operaciji, v katerem je še enkrat znova pokazala svoje pevske sposobnosti.

Zapela je vsem poznano pesem "Amazing Grace", nastop pa posvetila skupnosti, ki se bori z rakom na predelu obraza in vratu. Prisluhnite njenemu čudovitemu petju, ki se te v hipu dotakne!
2
Klavdija Presnik
Pred 2 meseci
Jeklena Pest, ko berem pa vaše komentarje -pod vsakim prispevkom, se pa vprašam, od kod vaš nadimek. Človek ne more verjet, kaj vi pišete. Gotovo pa sanjska kombinacija niste VI. Res ne. Zlo na Klipu, to ste.
-2
JeklenaPest
Pred 2 meseci
Lepa je, pa še govoriti ne more. Sanjska kombinacija...
Najboljši posnetki tedna
Brezplačno se naroči na Klip novice tedna in prejmi top posnetke na email naslov.
Nuša Derenda zapela skupaj s sinom: Njun nastop navdušuje Slovence!21-letna Naja s posnetkom razjokala Slovenijo: "Poslavljam se"Zareklo se mu je pred ženo: To je posnetek, ki se mu smeji Slovenija!Kaos na avtocesti: Tako je reševalcem na pomoč priskočil motorist!Šok za očeta: Tako se je odzval, ko mu je žena povedala, da bosta imela trojčke!Na talentu je zapela kot Whitney Houston: Brez besed je ostal še Simon Cowell!10-letnica na talentu zapela svetovno uspešnico: Za nastop je dobila zlati gumb!Robert Roškar obiskal slovenskega duhovnika: Do solz te bosta nasmejala!Pes ji je razmetal stanovanje: Tako se je odzval, ko ga je lastnica okregala!Mislil je, da mu pod oknom pojejo golobi: To je prizor, ki mu je bil priča!Huda ura pri sosedih: Takšnemu neurju smo se izognili včeraj!7-letna deklica zapela z očetom: Tako sta se lotila uspešnice "Shallow"VIDEO: Domačini sredi Kopra ustavili voznike: Imeli so prav poseben razlog!Šok za žensko voznico: Na avtocesti se ni mogla ustaviti, odpovedale so ji zavoreČuki pripravili čudovit video posnetek: Zapeli so 20 let staro uspešnico!Tilen Artač udaril z novo parodijo: Priredil je znano slovensko uspešnico!Tako se je odzval nemški ovčar, ko je spoznal, da ga peljejo k veterinarjuGanljivo slovo od policijskega kužka: Zanj je skrbel slovenski policist!VIDEO: Prelet ameriških reaktivcev v Sloveniji za zmago nad virusomGrozljiv posnetek iz New Yorka: Policisti zapeljali v množico protestnikov!Lastniku med sajenjem rož na pomoč priskočil kuža: Poglej, kako mu je pomagal!Rusi se ne šalijo: To so storili z vozilom, mimo katerega gasilci niso mogli!Jezdila je konja, nato je odprla šampanjec: Takoj je spoznala svojo napako!Mali tjulenj se je zapletel v mrežo: Poglej, kako se je zahvalil reševalcem!VIDEO: Miha Kordiš omenil Tita, njegovi kolegi so se začeli smejati