Zareklo se mu je pred ženo: To je posnetek, ki se mu smeji Slovenija!

Matjaž Kosi in Simona Kosi sta simpatičen par iz Slovenije, ki na spletu objavlja zabavne video posnetke.

Te dni sta objavila skeč, pri katerem smeha med gledalci ni manjkalo. Matjažu se je tokrat pošteno zareklo pred ženo!

Matjaža in Simono poznamo predvsem po posnetku iz leta 2011, ki je takrat postal slovenska senzacija. Le kdo se ne spomni, kam gre beli zajček?


"Spet je bila cela živčna," je ob zadnjem video posnetku zapisal Matjaž. Žena ga je namreč vprašala, če bi si dobil drugo žensko, v kolikor bi se njej kaj zgodilo.

Da je potrebno biti pazljiv z besedami, razkriva nadaljevanje video posnetka. Sicer gre za skeč, a dobre volje kljub temu ne manjka. Poglejte si, kako se je Slovencu zareklo pred ženo!

0
JeklenaPest
Pred 5 tedni
DOBRO..., Madona Aleluja, sem se nasmejal, sploh pa tudi zato, ker izhajam iz tovrstno govorečega področja.
Najboljši posnetki tedna
Brezplačno se naroči na Klip novice tedna in prejmi top posnetke na email naslov.
Župnik iz Bohinja se seli na drug konec Slovenije: To je povedal ob odhodu!Modrijani ganili z novo pesmijo: Jokali boste ob videospotu!Oče na poroki ganil nevesto: Ko je videla, kaj počne, je zajokala!Slovenec ob dinozavru posnel ženo: Njegov posnetek je doza smeha!Posnetek kužka, ki je ganil svet: Tako se je opravičil svojemu prijatelju!Kmetovalec je obiskal svojo kozo: Njun pogovor te bo nasmejal do solz!Posnetek papig, ki je obkrožil svet: Pogovarjali sta se kot ljudje!Na talentu je rocker zaigral pesem Lady Gaga: Sodniki so bili navdušeni!Voznik navdušil s posnetkom: Poglej, kako je parkiral svoje vozilo!Orel je jajca izlegel na balkonu: Tako je žival hranila lastnica!Paralizirana mucka je znova shodila: Posnetek ti bo polepšal dan!V mladosti so ji pravili, da ni dovolj dobra: Zdaj je z glasom prevzela sodnike!Takšen prizor lahko doživiš samo v Rusiji: Medved ob lastniku jedel jabolka!Kmet v hlevu ostal brez besed: To so s potepuško mucko počele njegove krave!Mož je pristal na vozičku, uteho je našla v petju: Njen nastop je ganil sodnike!Grozljivka v Indiji: Most se je podrl zaradi pretežkega tovornjaka!Oblekel se je v dedka, nato navdušil množico: Tako je zaigral na klavir!Protestniki izžvižgali gardo Slovenske vojske: Zmerjali so jih z izdajalci!Fotografa je obiskala mlada polarna lisička: Takšen prizor je posnel na kamero!Tudi policisti delajo napake: Takšne neumnosti počnejo na cestah!Jelinčič vztraja pri svojem: "Študenti, ki so doma pri mamici, ne bi smeli dobiti denarja!"Posnetek Jelinčiča v družbi Bavčarja, ki obkroža Slovenijo: "Narod je glup!"Pogled, ki jemlje sapo: Iz zraka so posneli čudovito lepoto Triglava!Kakšen poklon sredi Japonske: Na dan državnosti je recitiral Zdravljico!Prizor nad Singapurjem, ki jemlje sapo: Posneli so ognjeno mavrico!