Zaspal je na plaži, nato so mu jo zagodli: Doživel je najbolj kruto depilacijo!

Ena izmed uspešnic na spletu je video posnetek, pri katerem so si fantje pošteno privoščili svojega prijatelja, ko je ta zaspal na plaži.

Zagotovili so mu brezplačno, a zelo bolečo depilacijo, pri potegavščini pa nikakor niso varčevali s svojo inovativnostjo.

Video posnetek potegavščine z bolečo depilacijo je na spletu že velika uspešnica - v nekaj dneh je samo na YouTube omrežju dosegel skoraj 100 milijonov ogledov. Mnogi komentatorji so sicer izpostavili, da gre po vsej verjetnosti za igrano potegavščino, a je kljub temu žrtev občutila veliko bolečino.

Fantje so si pošteno privoščili prijatelja, ki si je ob morju privoščil počitek - njegov trup so premazali z lepilom, ga pogrnili z brisačo, nato pa vse skupaj z vrvjo privezali na vodni skuter.

Razplet je bil sodeč po odzivu moškega precej boleč, ob koncu pa se je potegavščini prijateljev še sam nasmejal. Depilacija je bila zanj brezplačna, a precej boleča. Poglejte si potegavščino, pri kateri so si fantje pošteno privoščili svojega prijatelja.
0
JeklenaPest
Pred 20 tedni
Zrežirano...
Najboljši posnetki tedna
Brezplačno se naroči na Klip novice tedna in prejmi top posnetke na email naslov.
Parodija na delo od doma: Posnetek, ki se mu smeji Slovenija!Lastnica snemala zajčka med spanjem: Ko se je dotaknila repa, je začel kakati!VIDEO: Tilen Artač nasmejal kot Jelko Kacin: Takšno parodijo je pripravil tokrat!Plaz uničil hišo, moški si je komaj rešil življenjeDarja Gajšek zapela s Kvartetom Pušeljc: Njihov nastop te bo navdušil!Tilen Artač nasmejal s parodijo: To je povedal v vlogi moških jajc!Marko Škugor navdušil na poroki: Tako je zapel za ženina in nevesto!VIDEO: Parodija, ki je nasmejala Slovenijo: Tilen Artač prepeval o podražitvi!Žiga Deršek zapel z Ansamblom Vikend: Njihov nastop te bo navdušil!Otroci so plavali v vodi, nato pa šok: Prestrašil jih je povodni konj!Kaj si ljudje na ulicah mislijo o Gregorju Čeglaju?Moški iz Ukrajine navdušil na hrvaškem talentu: Tako je blestel v polfinalu!Lesena hiša iz Slovenije, ki je vpeta v strm bregVIDEO: Divjal na slovenski avtocesti: Za voznika se ni dobro končalo!Parodija, ki se ji smeji Slovenija: Če bi policisti opravljali delo natakarja!Jana Morelj plezala po najvišji stavbi v Sloveniji, njen podvig te bo navdušilVIDEO: Anže Lanišek osvojil 1. mesto: Tako je skočil v drugi seriji!VIDEO: Slovenski nogometaš izgubil živce, napadel je svojega vratarjaDeklica je za božič dobila letečo igračko, končala je v ognjuVIDEO: Drama na avtocesti: Moški je posnel nalet več vozil!14-letna deklica te bo odpihnila z glasom: Tako je zapela svetovno uspešnico!Ansambel Saša Avsenika navdušil s polko, napisala sta jo Slavko in Vilko Avsenik17-letnica zapela svetovno poznano uspešnico: Njen glas je naravnost čaroben!Tim Kores nasmejal s parodijo, prepeval je o smrdečih nogahIskali so krokodila, nato jih je čakalo presenečenje