Zastrupil je kužka in ga zapustil pri hiši: Življenje mu je rešila ženska!

Mnogi lastniki si svojih kužkov ne zaslužijo, saj zanje ne skrbijo lepo.

Takšen je tudi lastnik male psičke, ki je te dni poskrbel za res podlo potezo, a je dobrim ljudem uspelo rešiti psa.

Nadzorna kamera v varni hiši zavetišča je posnela prizor, ko je neznani moški s psičko v rokah pristopil do ograje, tam pa psičko potisnil skozi odprtino.

Ko so psičko opazili, so jo hitro prepeljali k veterinarju. Že pred tem so namreč domnevali, da je psa nekdo zastrupil. In res je bilo tako.

Poleg zastrupitve je psička imela še številne zlome v predelu tačk, poškodbe živcev in mnoge odrgnine. V društvu so jo le uspeli rešiti, psičko pa so poimenovali Peach. Zdaj čaka na morebitne posvojitelje, ki bi ji lahko nudili ljubezen, kot si jo zaslužijo vsi kužki.
0
JeklenaPest
Pred 2 tedni
Prasca, ki je to naredil temu nebogljenemu bitjecu, bi brez predsodka zatolkel do asfalta!
Najboljši posnetki tedna
Brezplačno se naroči na Klip novice tedna in prejmi top posnetke na email naslov.
Malček, ki je navdušil svet: Njegov ples ti bo polepšal dan!VIDEO: Hrvaški pilot navdušil z gesto: To je na letalu rekel Pogačarjevi sestri!Tanja Žagar s posnetkom obkroža Slovenijo: Tako je plesala ob novi pesmi!Nuna iz Italije zvezda na spletu: Z nastopom je odpihnila sodnike!Vrnila se je iz vojske, a je pes ni prepoznal: Kmalu je sledilo veselje!Zmago Jelinčič o priseljencih v Sloveniji: To mu je odgovoril Janez Janša!Na ulici je zapel pesem Queenov, nato je za njim zaplesal moškiPosnetek, ki je nasmejal Slovence: Poglej, kaj je posnel na Bohinjskem jezeru!Tilen Artač zapel kot Aleksandra Pivec: Tako si je privoščil njen odstop!Tilen Artač prepeval v novi parodiji: "Dej si masko gor!"Novinarko RTV Slovenija dvignila v zrak: Prizor, ki je zgrozil gledalko!Katja na harmoniko zaigrala skladbo Lojzeta Slaka: Nastop navdušuje Slovence!Slovenski kolesarji dobili svojo himno: Priredili so znano pesem!Med vožnjo je ljudem kazala sredinca: Takoj jo je zadela karma!Voznik z BMW-jem zbil motorista in pobegnil: Takšno lekcijo so mu dali vozniki!Ženska kužka vrgla v jezero: Ni vedela, da jo nekdo snema!Snemalci prekršili pravila, da so rešili ujete pingvineUčitelj navdušil učence: Poglej, kaj je s kredo narisal na tablo!Dostavljalec na vso moč bežal pred velikim, prijaznim kužkomVIDEO: Policisti vklenili najstnico iz Slovenije, ki na avtobusu ni nosila maske"Evroavtogol" v slovenski amaterski ligi: Zadetek, ki je prava mojstrovina!Neverjetni prizori na Tour de France: Tadej Pogačar je pisal zgodovino!Oblekel se je v grm in strašil ljudi: Potegavščina, ki je nasmejala mnoge!Mucke, ki so obkrožile splet: Tako so med igro sledile žogi!Rešena račka, ki se najraje potaplja v bazenu s svojo lastnico