Zdravnik med cepljenjem navdušil svet: To je počel ob dojenčici!

Zdravniki - nočna mora tako za otroke, kot tudi za odrasle. Vsak izmed nas doživi neprijeten občutek, ko je potrebno obiskati zdravnika.

Vsi se bojimo, da bomo ob takšnem obisku deležni slabih novic ali bolečine, večkrat pa se naš strah izkaže za neupravičenega.

Tako je bilo tudi v video posnetku, ki je splet obkrožil preteklo leto. V njem je moč videti prizor, ko je mala deklica morala prestati cepljenje. Starša sta jo odpeljala k zdravniku, tam pa bila priča prav posebni tehniki cepljenja.

Zdravnik je namreč dojenčico cepil tako, da ta niti vedela ni, kdaj je v njeno kožo vstavil iglo. Pred tem jo je zamotil, mati deklice pa je celoten prizor posnela na kamero!

Nad dejanjem zdravnika so bili navdušeni mnogi starši, video posnetek pa si je do danes na spletu ogledalo že več kot 6 milijonov ljudi. Bravo zdravniku za simpatičen postopek, s katerim je med cepljenjem zamotil deklico in posledično delo opravil brez težav!
0
JeklenaPest
Pred 24 tedni
Toliko truda, na koncu pa vseeno boli...
Najboljši posnetki tedna
Brezplačno se naroči na Klip novice tedna in prejmi top posnetke na email naslov.
VIDEO: V pečici je pekla ribo, nato pa šok: To je prizor, ki ga je posnela!Dončiću so rekli, da mu ni potrebno obiskati revnih otrok: Poglej, kaj je storil!VIDEO: Slovenski policisti svarijo s posnetkom: Tako izgleda nevarno početje!VIDEO: Werner z novo pesmijo prevzel Slovence: Tako je zapel z Darjo Gajšek!Čudovit posnetek iz Los Angelesa: Kris se igra in sedi brez opornice!Smeh dojenčice senzacija na spletu: Prizor je mamo nasmejal do solz!SMEH: Slovenskemu reporterju prekipelo: Tako je opisal božično vzdušje v Ljubljani!VIDEO: Eva Boto zmagala v šovu Znan obraz ima svoj glas: Tako je zapela pesem Avsenikov!Reševalci na naši avtocesti naleteli na zastoj: Tako so se odzvali vozniki!VIDEO: Po spletu zaokrožil prizor iz Novega mesta: To je posnel ob potoku!VIDEO: Nora podaja Dončića za brutalen zaključek, ki je obnorela MehikoTuristi na Novi Zelandiji posneli trenutek groze: Pred njimi je izbruhnil vulkan!VIDEO: Slovenec z neverjetnim košem prehitel sireno, posnetek obkroža EvropoVIDEO: Reporter Milan obnorel družbena omrežja: Privoščil si je slovensko uspešnico!Na postaji je točila gorivo, nato ji je čivava skoraj razbila avtomobilDelavec z viličarjem poskrbel za kaos: Podrl je vse v skladišču!Slovenci s polko obnoreli Hrvate: Tako so zaigrali znane uspešnice!VIDEO: Nina Pušlar ganila z nežno balado: Njena pesem je prevzela Slovence!Tik ob policistu se je zaletela v vozilo, nato je skušala pobegnitiTekle so solze: Takšno presenečenje je čakalo delavce, ko so odprli rdeče kuverte!VIDEO: Tretji del smešnih izjav, za katere je poskrbel Zmago Jelinčič7-letna deklica zapela božično uspešnico, s katero je blestel Frank SinatraNora podaja v NBA, ob kateri je Oklahoma izenačila ob sireniSmeh do solz: Je to najslabši igralec tenisa na mednarodnem turnirju?VIDEO: Tilen Artač zapel kot Laibach: Tako si je privoščil njihovo pesem!