Zdravnik pokazal način, kako odpremo sinuse in očistimo zamašen nos

Pred vami je zlata vreden nasvet, ki bo rešil veliko nevšečnosti pri zamašenem nosu in vnetjem sinusov.

Dr. Mandell je na spletu delil video posnetek, pri katerem je prikazal povsem enostaven postopek, s pomočjo katerega odpremo dihalne poti vse do sinusov.

Video posnetek je že prava senzacija na spletu - do danes je nasvet omenjenega zdravnika samo na YouTube omrežju dosegel več kot 4 milijone ogledov, preprosta tehnika pa preverjeno deluje. Dr. Mandell obenem svetuje, da dihalne poti sproščamo tudi takrat, ko nimamo zamašenega nosu ali vnetja sinusov.

Kakšen je postopek?

Z levim palcem pritisnimo ob desno ličnico, nato pa kožo potisnemo še navzven. Z drugo roko primemo spodnji del ušesa in ga povlečemo navzven, takšen položaj držimo 10 sekund. Isti postopek ponovimo še na drugi strani obraza. Za konec si z rokami zamašimo obe nosnici, globoko vdihnemo in glavo nagnemo nazaj. Sapo držimo toliko časa, kot zmoremo, nato odmašimo nos in med vračanjem glave v normalen položaj zrak izdihnemo.

Poglejte si izjemen nasvet zdravnika, ki je v video posnetku pokazal najbolj enostaven način, kako si lahko sami pomagamo pri zamašenem nosu in vnetju sinusov. Delimo video posnetek najprej še med prijatelje, da bodo tudi sami poznali ta izjemen napotek, ki ga je svetu pokazal Dr. Mandell.
1
Tanja Hajdinjak
Pred 9 urami
Resnično deluje!!!
Najboljši posnetki tedna
Brezplačno se naroči na Klip novice tedna in prejmi top posnetke na email naslov.
Na oder je prišla na invalidskem vozičku: Sodniki so jokali ob nastopu!Kravi se je v kopito zataknil zob: Poglej, kako so ji pomagali!Mama posnela dvojčka med pogovorom: Posnetek na spletu podira rekorde!Nor posnetek nesreče vlaka: Zabil se je v tovornjak, ki je prevažal vozila!15-letna slepa deklica razjokala sodnike: Na talentu je dobila zlati gumb!Il Divji zapeli uspešnico skupine Rok'n'Band: Nastop, ki navdušuje Slovenijo!V nemškem pevskem šovu pokazal talent: Sodniki so bili navdušeni!Lastnica delila posnetek iz hiše: Duh je kužku snel ovratnico!VIDEO: Slovenska zabava na Krku: Posnetek, ob katerem ti zaigra srce!Tilen Artač s parodijo nasmejal Slovenijo: Privoščil si je slovenskega ministra!Najstarejša gimnastičarka na svetu, ki šteje zavidljivih 91 letKonj je lastnico potegnil k sebi, da bi se lahko objelaDenis Avdić poslušalce nasmejal do solz: Avstrijci so dobili še Pitschko!Deroča lava iz vulkana kot za šalo premikala ogromno skaloVIDEO: Grozljiv posnetek iz Kočevja: Z avtom je nalašč zbil medveda!12-letnik bežal pred policisti, nato se je zaletel v drugo voziloPrimorski fantje zapeli z glasbeniki: Njihov nastop te bo navdušil!VIDEO: Incident na protestu v Ljubljani: Voznika je zbila enega od protestnikov!Na slovenskem talentu nastopil Marko iz Srbije: Nastop, ki je navdušil sodnike!Potapljal se je v morju, nato se je zaletel v morskega psaVIDEO: Slovenski policist skozi naselje vozil z več kot 100 kilometri na uroVIDEO: Moderna hiša na Primorskem, ki ima sanjski razgled na morjeTuristom srce padlo v hlače: Mimo njih se je sprehodil ogromen medved!VIDEO: Nebo nad Madžarsko razsvetlil meteor, tako je eksplodiral v zrakuABBA na spletu objavila novo pesem, posneli so jo že leta 1978