Zdravniki 10 let niso vedeli, kaj je narobe z njo. Življenje sta ji rešila vodovodarja!

Zadnje desetletje je bilo za 41-letno Kathi Wilson pravi mali pekel. Leta so tekla, njeno zdravstveno stanje pa je bilo iz dneva v dan slabše. Nešteto ur je preživela v bolnišnicah, a nihče izmed zdravnikov ji ni znal postaviti pravilne diagnoze.

Opravili so vse preiskave, nič pa ni kazalo na to, da bi Kathi bolehala za kakšno znano boleznijo.

Bolezen je tako napredovala, da Kathi ni mogla niti hoditi več normalno, vedno je bila utrujena in brez moči. In kje se je skrival razlog, da je nesrečna ženska zadnjih deset let preživljala velike muke?

Po desetih letih so to ugotovili šele vodovodarji,ki so prišli opraviti vzdrževalna dela v njeni kopalnici. Zgroženi so ugotovili, da so prejšnji delavci nepravilno priključili cevi, skozi katere je v stanovanje počasi uhajal strupen ogljikov monoksid, ki je prizadel telo Kathi.

Njeno zdravstvno stanje se je po odkritju napake takoj spremenilo, vodovodarjem pa bo do konca življenja hvaležna za njihovo posredovanje. Dejala je, da so ji rešili življenje!
1
JeklenaPest
Pred 6 dnevi
Še en dokaz, da je v kopalnici, kjer imamo ziher neko plinsko peč ali kaj podobnega, pametno imeti javljalnik prisotnosti CO2 ali CO...
Najboljši posnetki tedna
Brezplačno se naroči na Klip novice tedna in prejmi top posnetke na email naslov.
VIDEO: Prizor na Koroškem obkroža Evropo, tako so se odprla "nebeška vrata"...VIDEO: Prizor z avtoceste ganil Slovence, to so danes počeli naši gasilci junakiSMEH: Avdić klical v terme, da bi rezerviral fačuzi. To mu je odgovorila zaposlena...VIDEO: Modrijani navdušili z novo pesmijo, ki postaja HIT. Ste jo že slišali?Sin je dolga leta varčeval denar za starša. Poglejte si, kaj jima je kupil...Zdravniki 10 let niso vedeli, kaj je narobe z njo. Življenje sta ji rešila vodovodarja!Mamica se je vedno zbujala utrujena. Ko je nastavila kamero, je ugotovila razlog!Snemal je čredo krav na pašniku. Poglejte si, kako ga je krava prosila za pomoč!Mati je vstala in na hodniku našla otroka. Kamera je razkrila, kdo je bil v njeni sobi!VIDEO: Vesnin fačuzi je dobil svojo pesem. Bo to nov hit med mladimi?VIDEO: To je odziv Vesne po njenemu "fačuziju", znova je nasmejala SlovenijoFant je skupaj z mamo stopil na oder talenta. Ko sta začela peti... Brez besed!Mama panda je zavrnila svojega mladička, nato se je zgodil velik čudežŠOK: To so grozljive prigode, ki jih na naših cestah doživljajo kolesarjiVIDEO: Poglejte si, kako skromna je babica Jana Oblaka! Njene besede te navdušijo...VIDEO: Jezni kolesar pesti kazal slovenskemu vozniku, pred tem pa skozi rdečo...Sramežljiva deklica na talentu šokirala sodnike, prislužila si je zlati gumbVIDEO: Slovenski vozniki navdušili gasilce, to so storili med nesrečo na avtocestiStarejši kuža je prijel povodec. Ko lastnik vidi kam gre, ga oblijejo solze!VIDEO: "Fačuzi" nasmejal tudi naše rokometaše. Poglejte si njihovo reakcijo!Fant jo je grdo potegnil za nos. To je storil, ko je zaspala v njegovem vozilu!Na konju je jahala po cesti, nato pa ŠOK! V konja se je zaletel kolesar...Izgubljena psička 7 mesecev ni videla lastnika. To je prizor, ko ga znova vidi!VIDEO: To je prizor, ki je šokiral prebivalce Kisovca. Poglejte si to moč narave!Posvojenemu kužku se ni mogel nehati smejati. Poglejte si, kako se oglaša!