Zdravniki 10 let niso vedeli, kaj je narobe z njo. Življenje sta ji rešila vodovodarja!

Zadnje desetletje je bilo za 41-letno Kathi Wilson pravi mali pekel. Leta so tekla, njeno zdravstveno stanje pa je bilo iz dneva v dan slabše. Nešteto ur je preživela v bolnišnicah, a nihče izmed zdravnikov ji ni znal postaviti pravilne diagnoze.

Opravili so vse preiskave, nič pa ni kazalo na to, da bi Kathi bolehala za kakšno znano boleznijo.

Bolezen je tako napredovala, da Kathi ni mogla niti hoditi več normalno, vedno je bila utrujena in brez moči. In kje se je skrival razlog, da je nesrečna ženska zadnjih deset let preživljala velike muke?

Po desetih letih so to ugotovili šele vodovodarji,ki so prišli opraviti vzdrževalna dela v njeni kopalnici. Zgroženi so ugotovili, da so prejšnji delavci nepravilno priključili cevi, skozi katere je v stanovanje počasi uhajal strupen ogljikov monoksid, ki je prizadel telo Kathi.

Njeno zdravstvno stanje se je po odkritju napake takoj spremenilo, vodovodarjem pa bo do konca življenja hvaležna za njihovo posredovanje. Dejala je, da so ji rešili življenje!
1
JeklenaPest
Pred 9 tedni
Še en dokaz, da je v kopalnici, kjer imamo ziher neko plinsko peč ali kaj podobnega, pametno imeti javljalnik prisotnosti CO2 ali CO...
Najboljši posnetki tedna
Brezplačno se naroči na Klip novice tedna in prejmi top posnetke na email naslov.
VIDEO: Novo reklamo za Mercedes posneli v Sloveniji, prizori navdušili tujceVIDEO: Jezni tovornjakar obkroža Slovenijo, to ga jezi na naših avtocestahVIDEO: Tako so do solz ganili medicinsko sestro, ki skrbi za bolne novorojenčkeVIDEO: Šok za reševalce med včerajšnjo nesrečo! To je za njimi počel BMW voznik...Njegovi ozki hiši so se vsi smejali! Ko so videli notranjost, so utihnili...SMEH: Rus na plaži osvajal zapeljivi Srbkinji, nato se je pojavila njegova ženaKuža je mislil, da se deklica utaplja! Poglejte si, kako se je lotil reševanja...VIDEO: Reklama švicarske policije obkroža svet, sporočilo vas bo zgroziloŽena je za vikend odšla iz mesta! Ko se vrne, jo skrivnost moža spravi v solze...Kmet navdušil s svojim načinom rezanja drv! Bi tudi tebi prišlo prav?Pred hišo so mu premazali asfaltni dovoz, posnetek je prava paša za očiDebelušček za nos potegnil mišičnjake! Poglejte si, kaj je počel ob njih...VIDEO: Izjemna poteza dirkača pri Moto2, med padcem je zajahal motorNeznance je vprašala, če lahko nocoj prespi pri njih! Bi jo vi vzeli h sebi?Brezdomec je imel samo eno željo! Poglejte si, kako mu jo je uresničil neznanecDeklica je mahala tujcem na tekočih stopnicah, odzivi so presenetili celo očetaVIDEO: Prizor z avtoceste v Italiji obkroža svet! Tako so natovorili avtomobil...Moški je svoje vozilo zaustavil ob počasni babici. Poglejte si, kaj je storil!VIDEO: To so posnetki grozljivke v Italiji, ko se je zrušil avtocestni nadvozUstavila se je ob konju. Tako je navdušil vse, ko je zaslišal pesem iz radia!Mucka majhnemu otroku stopila v bran! Tako ga je varovala pred varuško...Pred psičko je hotel kaznovati njene mladičke! Tako se je odzvala mama...Mama je učiteljici rekla, naj stopi ven! Poglejte si, kaj jo je čakalo pred šolo...Moški so na odru začeli peti. Ko prikažejo še svoj ples, obnorijo občinstvo!VIDEO: Tako nevarni so za otroke lahko bazeni! Dečka so morali oživljati...