Zdravniki 10 let niso vedeli, kaj je narobe z njo. Življenje sta ji rešila vodovodarja!

Zadnje desetletje je bilo za 41-letno Kathi Wilson pravi mali pekel. Leta so tekla, njeno zdravstveno stanje pa je bilo iz dneva v dan slabše. Nešteto ur je preživela v bolnišnicah, a nihče izmed zdravnikov ji ni znal postaviti pravilne diagnoze.

Opravili so vse preiskave, nič pa ni kazalo na to, da bi Kathi bolehala za kakšno znano boleznijo.

Bolezen je tako napredovala, da Kathi ni mogla niti hoditi več normalno, vedno je bila utrujena in brez moči. In kje se je skrival razlog, da je nesrečna ženska zadnjih deset let preživljala velike muke?

Po desetih letih so to ugotovili šele vodovodarji,ki so prišli opraviti vzdrževalna dela v njeni kopalnici. Zgroženi so ugotovili, da so prejšnji delavci nepravilno priključili cevi, skozi katere je v stanovanje počasi uhajal strupen ogljikov monoksid, ki je prizadel telo Kathi.

Njeno zdravstvno stanje se je po odkritju napake takoj spremenilo, vodovodarjem pa bo do konca življenja hvaležna za njihovo posredovanje. Dejala je, da so ji rešili življenje!
1
JeklenaPest
Pred 2 meseci
Še en dokaz, da je v kopalnici, kjer imamo ziher neko plinsko peč ali kaj podobnega, pametno imeti javljalnik prisotnosti CO2 ali CO...
Najboljši posnetki tedna
Brezplačno se naroči na Klip novice tedna in prejmi top posnetke na email naslov.
VIDEO: Slovenski poslanec brez dlake na jeziku, njegov govor obkroža SlovenijoVIDEO: Slovenca v gozdu srečala medveda: Klicala sta ga in mu žvižgala...VIDEO: Drama na nacionalki! Kandidat omedlel med prenosom v živo...VIDEO: Med vožnjo ostala brez besed! Pot so ji prekrižali medvedji mladički...VIDEO: Ganljiva poroka Tjaše in Uroša! Poročne trenutke so ujele kamere...VIDEO: Starša sta jo ganila do solz! To je presenečenje, ki mu je bila priča hčerkaVIDEO: Poglejte, kakšno ganljivo pesem je oče napisal pokojnemu Viljemu JulijanuPet moških je zapelo med čudovitimi gorami, s posnetkom so prevzeli ves svetVIDEO: Kakšna enajstmetrovka!? Takega zadetka v Sloveniji še niste videli...VIDEO: Odličen rezultat Zale in Gašperja! Zmago na Evroviziji 2019 slavila NizozemskaVIDEO: Kjer je volja, tam je pot! To je posnetek, ki obkroža socialna omrežja...Simon je prekinil njegov nastop! Kar je storil na koncu, je razjokalo mnoge...VIDEO: Zapeljal je naravnost pred gasilce, trčenju se niso mogli izognitiVIDEO: Ne boste verjeli, kaj so storili z avtomobilom SlovencaVIDEO: Zapeli so pesem Zale in Gašperja! Tako se sliši njihova izvedba "Sebi"...VIDEO: Ženi je čez obraz prilepil depilacijski trak! Zanj se ni končalo dobro...VIDEO: Otroci iz Slovenije zapeli "Hallelujah", njihov nastop je balzam za dušoVIDEO: Arnold Schwarzenegger doživel šok! Z vso silo ga je brcnil v hrbet...VIDEO: Imamo že zmagovalko Evrovizije 2019? To je država, ki ji kaže najbolje...VIDEO: Deklica je hotela kupiti drago ogrlico! Posnetek te bo ganil do solz...Lisica se je pretihotapila do kurnika! Tako je kuža kokoškam rešil življenje...VIDEO: Poljakinje iz Evrovizije navdušile: Tako so zapele uspešnico Metallice!VIDEO: Kamere posnele grozljiv prizor: Tako se je porušil jez na jezeru Dunlap!SMEH: Kamere posnele ruske specialce med akcijo! Nič jim ni šlo po načrtih...VIDEO: Zala in Gašper imata pred finalnim nastopom posebno sporočilo