Zdravniki 10 let niso vedeli, kaj je narobe z njo. Življenje sta ji rešila vodovodarja!

Zadnje desetletje je bilo za 41-letno Kathi Wilson pravi mali pekel. Leta so tekla, njeno zdravstveno stanje pa je bilo iz dneva v dan slabše. Nešteto ur je preživela v bolnišnicah, a nihče izmed zdravnikov ji ni znal postaviti pravilne diagnoze.

Opravili so vse preiskave, nič pa ni kazalo na to, da bi Kathi bolehala za kakšno znano boleznijo.

Bolezen je tako napredovala, da Kathi ni mogla niti hoditi več normalno, vedno je bila utrujena in brez moči. In kje se je skrival razlog, da je nesrečna ženska zadnjih deset let preživljala velike muke?

Po desetih letih so to ugotovili šele vodovodarji,ki so prišli opraviti vzdrževalna dela v njeni kopalnici. Zgroženi so ugotovili, da so prejšnji delavci nepravilno priključili cevi, skozi katere je v stanovanje počasi uhajal strupen ogljikov monoksid, ki je prizadel telo Kathi.

Njeno zdravstvno stanje se je po odkritju napake takoj spremenilo, vodovodarjem pa bo do konca življenja hvaležna za njihovo posredovanje. Dejala je, da so ji rešili življenje!
1
JeklenaPest
Pred 1 mesecem
Še en dokaz, da je v kopalnici, kjer imamo ziher neko plinsko peč ali kaj podobnega, pametno imeti javljalnik prisotnosti CO2 ali CO...
Najboljši posnetki tedna
Brezplačno se naroči na Klip novice tedna in prejmi top posnetke na email naslov.
VIDEO: Švedski fotograf obiskal Slovenijo, njegov posnetek ti vzame sapoVIDEO: Poroka, o kateri govori vsa Slovenija! Nevesta je ženina ganila do solz...V zlatarni je hotela prodati prstan. Kar je storil prodajalec, jo je ganilo do solz!VIDEO: Avstrijci ob snegu niso pozabili na živali! To je prizor, ki jemlje sapoVIDEO: Ne boste verjeli, kako je nesrečo zakuhal voznik pri MedvodahOče zaradi bolezni ni več prepoznal družine, sinova ideja je vse spremenilaVIDEO: To je prizor s snegom iz sosednje Avstrije, ki danes obkroža EvropoDeklica zapela 80 let staro pesem. Ko je odprla usta, so se sodniki takoj obrnili!VIDEO: Na kamero posneli izjemen prizor, tako se je v Švici sprožil snežni plazVIDEO: Med nastopom Modrijanov možje s trebuhi do solz nasmejali SlovenceVIDEO: To je izjemen posnetek, ki ga je za Luko Dončića pripravil Real MadridVIDEO: Moški brez razloga brcnil psa, nato je takoj dobil božjo kazenPsa sta na polju zaslišala kmeta. Kar so posneli na kamero, te nasmeje do solz!VIDEO: Legendarni Dirk Nowitzki navijače Luke Dončića nagovoril v slovenščiniOče je pitbullu pustil spati s hčerko. Kar so posnele kamere, obkroža svet!Naveličana je bila svojih tankih las, po preobrazbi je bila druga osebaVIDEO: Tako bo jutri Slovenijo zajelo sneženje, največ snega bo v jutranjih urahKazahstanski pevec šokiral svet s svojim glasom, njegovo petje ti vzame sapoVIDEO: Ne boste verjeli, koliko snega je Avstrijcu ostalo na avtomobiluRekel jim je, naj ne parkirajo pred stavbo. Ker niso poslušali, je sledila lekcija!ŠOK: Sredi gozda naleteli na privezanega kužka, življenje so mu rešili kolesarjiVIDEO: Vili Resnik se vrača v glasbo, to je njegova nova pesem "Diham zate"Na ulici so posneli dedka s kužkom, s svojo predanostjo sta obkrožila svet4-letna deklica na oder talentov stopila s psom, nastop je prevzel sodnikeKdaj ste bili nazadnje srečni? To je posnetek, ki je svetu dal misliti...