Zdravniki 10 let niso vedeli, kaj je narobe z njo. Življenje sta ji rešila vodovodarja!

Zadnje desetletje je bilo za 41-letno Kathi Wilson pravi mali pekel. Leta so tekla, njeno zdravstveno stanje pa je bilo iz dneva v dan slabše. Nešteto ur je preživela v bolnišnicah, a nihče izmed zdravnikov ji ni znal postaviti pravilne diagnoze.

Opravili so vse preiskave, nič pa ni kazalo na to, da bi Kathi bolehala za kakšno znano boleznijo.

Bolezen je tako napredovala, da Kathi ni mogla niti hoditi več normalno, vedno je bila utrujena in brez moči. In kje se je skrival razlog, da je nesrečna ženska zadnjih deset let preživljala velike muke?

Po desetih letih so to ugotovili šele vodovodarji,ki so prišli opraviti vzdrževalna dela v njeni kopalnici. Zgroženi so ugotovili, da so prejšnji delavci nepravilno priključili cevi, skozi katere je v stanovanje počasi uhajal strupen ogljikov monoksid, ki je prizadel telo Kathi.

Njeno zdravstvno stanje se je po odkritju napake takoj spremenilo, vodovodarjem pa bo do konca življenja hvaležna za njihovo posredovanje. Dejala je, da so ji rešili življenje!
1
JeklenaPest
Pred 18 tedni
Še en dokaz, da je v kopalnici, kjer imamo ziher neko plinsko peč ali kaj podobnega, pametno imeti javljalnik prisotnosti CO2 ali CO...
Najboljši posnetki tedna
Brezplačno se naroči na Klip novice tedna in prejmi top posnetke na email naslov.
Dojenčica je govorila s svojo mamo, njen pogovor je nasmejal ves internetVIDEO: To je hiša v bližini Ljubljane, ki je z notranjostjo prevzela SlovenceVIDEO: Lina Kuduzović predstavila novo pesem! Poglejte si, kako izgleda danes...VIDEO: Šok za mariborske reševalce, to je pred njimi počel slovenski voznikMariborčanka pri mesarju kupila meso! Ko je doma zarezala vanj, je sledil šok...Beloruski tovornjakar se ni zmenil za prepoved, nato je dobil svojo lekcijoNa odprtem morju trčili dve tovorni ladji, internet se čudi nesrečiVIDEO: Tim Kores s slovensko priredbo pesmi "Perfect" navdušil celo Ed SheeranaVIDEO: Dončić znova na noge dvignil Ameriko! Tako je na tekmi blestel včeraj...Voznik tovornjaka poizkusil srečo po gorski poti, nato je plačal cenoVIDEO: Na talentu zapel pesem Ota Pestnerja, za svoj nastop je prejel zlati gumbVIDEO: V Kopru so že prižgali novoletne lučke. Poglejte si, kako izgledajo...Proti ženski je hodila srna. Na kamero je posnela prizor, ki ga ne bo pozabila!Na nebu je posnela "božjo podobo", video posnetek se na spletu širi kot požarVoznik avtobusa se ni zmenil za prepoved, most je prevozil kljub preveliki težiNe boste verjeli, kako je pilot na letališču v Angliji pristal ob močnem vetruVIDEO: Čuki skupaj s Kvatropirci obkrožajo Slovenijo z novo pesmijo! Bo to uspešnica?Pes iz Italije ni hotel na tekoče stopnice! Poglejte si, kaj je storil lastnik...Kuža je takoj obžaloval, da je pobegnil od doma! To je storil pred vhodom v hišoDojenčica se je zagledala v lutko! Ko začne z oživljanjem, vam bo ukradla srceKos lesa za 10 centov je spremenil v posodo, s katero je zaslužil 60.000 evrovVojaki so se postavili v vrsto! Ko začnejo s svojo formacijo, svet obstane...Pevec skupine Foo Fighters na oder povabil 10-letnega fanta, zaigral je pesem MetalliceVIDEO: Hrvaški politik s svojim govorom obkrožil državo! Jim je povedal prav?VIDEO: Najboljše poteze Luke Dončića s pripravljalnih tekem, Amerika je navdušena