Želvam je ponudil okusno lubenico, prizori so navdušili ljubitelje živali

Te dni je na spletu pristal simpatičen video posnetek, v katerem je avtor pokazal, da tudi želve uživajo v okusni lubenici.

Moški, ki se na Youtube omrežju predstavlja z vzdevkom "The Fish Whisperer", je na svojem kanalu objavil nekaj minut dolg video posnetek, v katerem lahko vidimo skupino želv v bližnjem jezeru.

Večina vrst želv je vsejedk in potrebujejo sveže sadje, zelenjavo ter žuželke in miši, nekatere vrste pa jedo samo sadje in zelenjavo ali samo meso.

V posnetku, ki je na spletu pristal v teh dneh, je lahko moč videti prizore z želvami, ko jih premami okus sočne lubenice. Avtor posnetka je želve nahranil tudi z ribami, a so se želve vedno znova vračale do okusnega sadeža.

Vsakič, ko so želve ugriznile v lubenico, so se morale potopiti v vodo - hrano lahko namreč ta vrsta želve pogoltne samo v primeru, ko je obdana z vodo. Poglejte si, kako so želve uživale v okusni lubenici!
0
JeklenaPest
Pred 13 tedni
Zgledajo sicer luštno, vjejo pa vseeno kak satan...
Najboljši posnetki tedna
Brezplačno se naroči na Klip novice tedna in prejmi top posnetke na email naslov.
VIDEO: V pečici je pekla ribo, nato pa šok: To je prizor, ki ga je posnela!Dončiću so rekli, da mu ni potrebno obiskati revnih otrok: Poglej, kaj je storil!VIDEO: Slovenski policisti svarijo s posnetkom: Tako izgleda nevarno početje!VIDEO: Werner z novo pesmijo prevzel Slovence: Tako je zapel z Darjo Gajšek!Čudovit posnetek iz Los Angelesa: Kris se igra in sedi brez opornice!Smeh dojenčice senzacija na spletu: Prizor je mamo nasmejal do solz!SMEH: Slovenskemu reporterju prekipelo: Tako je opisal božično vzdušje v Ljubljani!VIDEO: Eva Boto zmagala v šovu Znan obraz ima svoj glas: Tako je zapela pesem Avsenikov!Reševalci na naši avtocesti naleteli na zastoj: Tako so se odzvali vozniki!VIDEO: Po spletu zaokrožil prizor iz Novega mesta: To je posnel ob potoku!VIDEO: Nora podaja Dončića za brutalen zaključek, ki je obnorela MehikoTuristi na Novi Zelandiji posneli trenutek groze: Pred njimi je izbruhnil vulkan!VIDEO: Slovenec z neverjetnim košem prehitel sireno, posnetek obkroža EvropoVIDEO: Reporter Milan obnorel družbena omrežja: Privoščil si je slovensko uspešnico!Na postaji je točila gorivo, nato ji je čivava skoraj razbila avtomobilDelavec z viličarjem poskrbel za kaos: Podrl je vse v skladišču!Slovenci s polko obnoreli Hrvate: Tako so zaigrali znane uspešnice!VIDEO: Nina Pušlar ganila z nežno balado: Njena pesem je prevzela Slovence!Tik ob policistu se je zaletela v vozilo, nato je skušala pobegnitiTekle so solze: Takšno presenečenje je čakalo delavce, ko so odprli rdeče kuverte!VIDEO: Tretji del smešnih izjav, za katere je poskrbel Zmago Jelinčič7-letna deklica zapela božično uspešnico, s katero je blestel Frank SinatraNora podaja v NBA, ob kateri je Oklahoma izenačila ob sireniSmeh do solz: Je to najslabši igralec tenisa na mednarodnem turnirju?VIDEO: Tilen Artač zapel kot Laibach: Tako si je privoščil njihovo pesem!