Žena ga je prosila, naj ne testira padala: Z njim je skočil kar z balkona!

Iz Brazilije prihaja starejši video posnetek, v katerem je za trenutke drame poskrbel moški, željan adrenalina.

Kar prek spleta je kupil padalo, nato pa ga testiral tako, da je preprosto skočil z balkona.

Njegova žena ga je pred podvigom v solzah prosila, naj le ne skoči, a se za njene prošnje ni zmenil. Povzel se je na balkon na eni izmed stolpnic, nato pa opravil skok v globino.

Na srečo je imel dovolj višine, da se mu je padalo še pravočasno odprlo. Žena kljub srečnemu koncu zagotovo nad potezo moža ne bo zadovoljna!

Poglejte si, kako so nor podvig moškega iz Brazilije njegovi prijatelji posneli na kamero. Kako bi se vi odzvali, če bi vaš partner želel s padalom skočiti z balkona?
0
JeklenaPest
Pred 2 meseci
Jaz bi moji še padalo kupil, ampak kitajsko in manjše...
Najboljši posnetki tedna
Brezplačno se naroči na Klip novice tedna in prejmi top posnetke na email naslov.
Parodija, ki je nasmejala Slovence: Takšno je stanje na hrvaški meji!Ganljiv trenutek v bolnišnici: Spoznal je, da je reševalec njegov sin!Kupila sta star skedenj in ga prenovila: Nova podoba ti vzame sapo!Ko je stopil na oder, je ostal tiho: Njegov razlog je ganil sodnike!Morski pes napadel ribiče v kanujuDekle, ki na spletu ruši rekorde: Zaljubili se boste v njen angelski glas!Družina rešila nesrečnega medveda: Plaval je s kozarcem na glavi!Gost nasmejal z masko: Tako je jedel v restavarciji!Anej Piletič iz BQL pokazal, v kakšni hiši živiPotapljačem se je približal kitovec in jih prosil za pomoč: Rešili so mu življenje!VIDEO: Provokacija sredi Ljubljane: Tako se je spravil nad harmonikaša!Lastnik je pred mucko začel peti: Njena reakcija te nasmeje do solz!Približala se je medvedu, da bi se z njim fotografirala: Skoraj bi jo napadel!Kuža je iz bazena reševal žogo: Za nobeno ceno se ni hotel zmočiti!Ropar v zlatarno vstopil s pištolo: Prodajalec mu je dal vetra!V gostilni je zaigrala na harmoniko: To je nastop, ki obkroža Slovenijo!VIDEO: Nepotrpežljiv voznik iz Slovenije: Na ozki cesti je dobil lekcijo!Nepozaben prizor na Hrvaškem: Na obalo je priplaval delfin!Poziv za vse Slovence, ki se odpravljajo na Hrvaško: To je povedal Jelko Kacin!VIDEO: Poslanci zapustili sejo: Janez Janša se ni želel opravičiti!Yugo 15 let stal v puščavi: Bo avtomobil še vžgal?Posnetek, ki je razjokal Hrvate: Invalidnemu dečku ne pustijo v vrtec!Šokanten posnetek kače: Napadla je svojo lastnico!VIDEO: Nova čarovnija Luke Dončića: Tako je koš zadel z 10 metrov!Moški iz Kanade vsak dan sede na teraso: Že 25 let skrbi za rakune!