Žena je Slovenca vrgla iz hiše: Kar ji je odgovoril... smeh do solz!

Danes je na spletu pristal še en simpatičen video posnetek, pri katerem sta za dozo smeha znova poskrbela Matjaž Kosi in Simona Kosi.

Gre za par iz Slovenije, ki na spletu objavlja številne potegavščine. Najbolj poznana je njuna potegavščina iz leta 2011, ko je Matjaž spraševal Simono, kam gre beli zajček.

"Moški ne razumemo, kaj si ženske želijo. Tu je dokaz," sta šaljivo pripisala ob zadnjem video posnetku, ki sta ga objavila na spletu.

V igranem skeču sta prikazala spor med možem in ženo - slednja je ugotovila, da ima mož ljubico, zato ga je vrgla iz hiše. Pred odhodom mu je zaželela, da bi imel "dolgo, težko in trpeče življenje."

Kar je svoji ženi odgovoril Matjaž, je mnoge nasmejalo do solz. Prisluhnite odgovoru, ki se ga ob morebitnem sporu z ženo nikar ne poslužujte.

Trenutni članek je brez komentarja.
Te je dovolj v hlačah, da postaneš prvi komentator? 😆
Najboljši posnetki tedna
Brezplačno se naroči na Klip novice tedna in prejmi top posnetke na email naslov.
Lastnik je na skrivaj posnel psa v bazenu: Posnetek je doza smeha!Papagaj, ki je nasmejal mnoge: Tako se je jezil, ko je lastnica želela oditiDarja Gajšek navdušila Slovence: Tako je zapela svojo novo pesem!Posnetek medicinske sestre, ki obkroža Slovenijo: "Kje je kakšna ovca?!"Gasilci s posnetkom obkrožajo Slovenijo: Takšen šov so pripravili!Žensko v bazenu obiskala prisrčna koala: Posnetek na spletu ruši rekorde!Ganljiv odziv psa, ko je domov prišel dojenček: Poglej, kako vesel je bil!Nemški ovčar jokal od sreče, ko je po več mesecih videl lastnikaPosnel je radovednega tjulnja: Tako se je stisnil ob njegove noge!V kopalnico so natočili toliko vode, da se je podrlaLabodji mladički navdušili s pogumom: V reko so skakali z mostu!Na železniški postaji je zaigral na klavir: Posnetek ima že 60 milijonov ogledov!V šovu je zapela pesem Lady Gaga, z glasom je sezula sodnikeDirektor UKC Maribor z udarnim posnetkom: To je povedal o teorijah zarote!Najstnica sramežljivo zapela: Njen nastop ima že 11 milijonov ogledov!Posnetek debelega medveda, ki je senzacija na spletuIskreno veselje sirote, ko izve, da jo bodo posvojiliSin do solz ganil starša: S svojim denarjem jima je odplačal dolg za hišo!7-letna deklica sramežljivo zapela na odru: Tako je prevzela sodnike!Tilen Artač nasmejal Slovence: Zapel je parodijo na pesem "Hej, hej, Ljubljančanke"Drama na parkirišču: Nakupovalnih vozičkov in mogel ustaviti!Avtomatsko parkiranje pri novem Mercedesu S-Class 2021VIDEO: Drama na Fužinah: Tako so prebivalci pregnali policiste!Nor podvig iz Rusije: Z avtomobilom je skočil v zamrznjeno jezero!Deklici so očitali, da nima talenta: V pevskem šovu je vsem zaprla usta!